Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 762K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ε, οχι και ισοβίως...
τουλαχιστον ο γαπ περασε 2-3 νομους που πολυ τους γουσταρα. Να καθαρίσει με τη μονιμοτητα των ΔΥ και μετα βγάλε οποιον πρωθυπουργο θες.

Εδώ είστε και εδώ είμαι...

Όποιος κάνει αυτό, θα μείνει στην ιστορία...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Εδώ είστε και εδώ είμαι...

Όποιος κάνει αυτό, θα μείνει στην ιστορία...

Και εγώ είμαι φιλοσοφικά αν θες κατά της μονιμότητας αλλά αν όλα αυτά τα χρόνια απλά εφαρμοζόταν ο δ/υ κώδικας ο οποίος προβλέπει μια χαρά απόλυση αν παίζεις το πουλάκι σου ή πιαστείς με τη γίδα στην πλάτη, δεν θα ετίθετο σήμερα ζήτημα κατάργησης...
Η αδεδύ βέβαια προτίμησε να διαφυλάξει τους φαύλους και τεμπέληδες δ/υ παρά την ιδιότητα του δ/υ ως κρατικού οργάνου...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Αντιδρούν οι φορείς για την εργασιακή εφεδρεία.
Εμ βέβαια.

Και σημειωτέον οι διοικήσεις τους είναι διορισμένες από το ΠΑΣΟΚ.

Και μου αρέσει πως ορίζεταιο δημόσιος τομέας και πως εθελοτυφλούν ορισμένοι (όπως και ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία):

Χαρακτηριστική η περίπτωση του Ελληνικού Οργανισμού Γάλακτος και Κρέατος (ΕΛΟΓΑΚ). Ο ΕΛΟΓΑΚ δεν χρηματοδοτείται από τον κρατικό προϋπολογισμό. Τα έσοδά του προέρχονται από την ειδική εισφορά 0,75% στο εγχώριο γάλα, 0,5% στο εισαγόμενο γάλα και από την εισφορά 0,2% στο εγχώριο και εισαγόμενο κρέας.

Ώπα, πληρώνουμε για τους μισθούς 82 υπαλλήλων αναγκαστικά κάθε φορά που αγοράζουμε γάλα και αυτοί το παίζουν ιδιωτική επιχείρηση.....

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.346
Πόντοι
22.785
Γιά πάμε φίλοι μουυυυυυυυυυυυυυυυ

forest

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
72
Like
3.029
Πόντοι
13.025
Πότε θα γίνουνε αυτά που λέτε ρε παιδιά?

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Και εγώ είμαι φιλοσοφικά αν θες κατά της μονιμότητας αλλά αν όλα αυτά τα χρόνια απλά εφαρμοζόταν ο δ/υ κώδικας ο οποίος προβλέπει μια χαρά απόλυση αν παίζεις το πουλάκι σου ή πιαστείς με τη γίδα στην πλάτη, δεν θα ετίθετο σήμερα ζήτημα κατάργησης...
Η αδεδύ βέβαια προτίμησε να διαφυλάξει τους φαύλους και τεμπέληδες δ/υ παρά την ιδιότητα του δ/υ ως κρατικού οργάνου...

ΑΜΑΡΤΙΑΙ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΙΔΕΥΟΥΣΙΝ ΤΕΚΝΑ!

Είναι αυτό που λες ότι έρχεται σιγά-σιγά η ώρα να αντιμετωπίσει το θηρίο που το ίδιο εξέθρεψε. Τη φαύλη τεμπελονοοτροπία.

Μου θυμίζει το Bushτη που έτρεχε να μαζέψει τα χημικά όπλα που είχε δόσει στο Σαντάμ...

ΥΓ: Άκου ο άλλος τι είπε ρε... Θα εμποδίσει την ενσωμάτωση στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, του τέλους ακινήτων. Άκου ρε! Σκέφτηκε ότι έχει τη δύναμη να κάνει κάτι τέτοιο...

OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Αυτή η ψυχή που χάθηκε?

αυτό το πουλητάρι,μέλος της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ,πού κρύφτηκε?

σε ποια τρύπα????

Συνημμένα

• _.png
    _.png
    150,7 KB · Εμφανίσεις: 34
OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
καραγκιοζάκο μυξούλα,πότε αλήθεια κοιμάσαι???

και πότε δουλεύεις?

προφανώς είσαι άνεργος,έτσι?....ή μάλλον άεργος

ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ θα έπαιρνε στη δουλειά του έναν τέτοιο βλάκα,με τα πιο ηλίθια,κομπλεξικά και κακόγουστα ποσταρίσματα?

OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
"δωσμου το νούμερο της τάδε πουτάνας,αλλά να είναι καμιά φτηνή,γιατί δεν είμαι και ο Βγενόπουλος"

πμ της πιεξούλας σε μένα πριν χρόνια!!!!!

γλύτσας σκέτος!

OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
σε βρήκα παρατσούκλΙ

ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ!!!!!!!!

Επισκέπτης
Όταν αναλάβει ο τρελαντώνης τον πρωθυπουργικό θώκο θα λυθούν όλα,ΔΝΤ, Κομισιόν και λοιποί σωτήρες θα γίνουν τα πουτανακια μας και θα τρώμε με χρυσά κουταλια.Δεν σου περνάει από το μυαλό ότι ο σωτήρας σου μπορεί να ψεύδεται όπως έκανε το μογγόλο που μας γαμάει ασάλιωτα με την παρέα του τώρα, ότι θέλει να κονομήσει όσα περισσότερα γίνεται και μετά να πει ότι προσπάθησε για να μας σώσει.30 χρονια+ γαμήσι δεν σας έφτασε ρε μαλακες θέλετε και άλλη πούτσα. Πράσινοι και μπλε μαλακες ενωθείτε για αρχή και τραβάτε να γαμηθείτε στη συνεχεια. Ακόμα καλύτερα σπάστε ο ένας το σκατοκεφαλο του αλλου. Και όχι δεν έχω να προτείνω ούτε κάποιο κόμμα που θα μας σώσει(τι? :2funny:) ούτε έχω κάποια λύση έτοιμη για να βγούμε από τα σκατά που μας χώσανε. Αλλα δεν είμαι τόσο μαλάκας ώστε να μην βλέπω ότι αν κάτι δεν πετυχαίνει 1,2,3,ν φορες τότε είναι για τον πούτσο.Ξέρω, εμείς φταίμε, 20 χρονων τεμπέληδες είμαστε, δεν γαμηθήκαμε στη δουλειά όπως εσείς, όλα έτοιμα τα βρήκαμε, γιατί να μιλάμε στην τελική? Πως τόσο δουλευταράδες άνθρωποι, έξυπνοι, καλλιεργημένοι κτλ κτλ πιάνεστε ΤΟΣΟ μαλακες ΤΟΣΑ χρονια τώρα? Αν είναι θέμα βλακείας ok δεν έχει όρια, αν είναι θέμα συμβιβασμού είστε ΤΡΑΓΙΚΟΙ
Αψογος.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
"δωσμου το νούμερο της τάδε πουτάνας,αλλά να είναι καμιά φτηνή,γιατί δεν είμαι και ο Βγενόπουλος"

πμ της πιεξούλας σε μένα πριν χρόνια!!!!!

γλύτσας σκέτος!
η Πιεξουλα ηταν και απο τα ελαχιστα μαλακιστηρια που σκασανε κατοσταρικα στη μαριαννα μαριλιτα για να τους στειλει βιντεακι με το γατακι της  :2funny: :2funny:  Τεραστιο μυαλο η πιεξουλα λεμε.... :2funny:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
η Πιεξουλα ηταν και απο τα ελαχιστα μαλακιστηρια που σκασανε κατοσταρικα στη μαριαννα μαριλιτα για να τους στειλει βιντεακι με το γατακι της  :2funny: :2funny:  Τεραστιο μυαλο η πιεξουλα λεμε.... :2funny:
υπαρχει ανθρωπος που εδωσε εκατο ευρω για αυτο η λες μουφες?ειναι αδιανοητο να το κανει αυτο καποιος.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
υπαρχει ανθρωπος που εδωσε εκατο ευρω για αυτο η λες μουφες?ειναι αδιανοητο να το κανει αυτο καποιος.
εχεις δικιο....ανθρωπο δεν το λες αυτο το πραγμα.....αλλα ΝΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Η ΠΙΕΞΟΥΛΑ!  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom