Όταν αναλάβει ο τρελαντώνης τον πρωθυπουργικό θώκο θα λυθούν όλα,ΔΝΤ, Κομισιόν και λοιποί σωτήρες θα γίνουν τα πουτανακια μας και θα τρώμε με χρυσά κουταλια.Δεν σου περνάει από το μυαλό ότι ο σωτήρας σου μπορεί να ψεύδεται όπως έκανε το μογγόλο που μας γαμάει ασάλιωτα με την παρέα του τώρα, ότι θέλει να κονομήσει όσα περισσότερα γίνεται και μετά να πει ότι προσπάθησε για να μας σώσει.30 χρονια+ γαμήσι δεν σας έφτασε ρε μαλακες θέλετε και άλλη πούτσα. Πράσινοι και μπλε μαλακες ενωθείτε για αρχή και τραβάτε να γαμηθείτε στη συνεχεια. Ακόμα καλύτερα σπάστε ο ένας το σκατοκεφαλο του αλλου. Και όχι δεν έχω να προτείνω ούτε κάποιο κόμμα που θα μας σώσει(τι?

) ούτε έχω κάποια λύση έτοιμη για να βγούμε από τα σκατά που μας χώσανε. Αλλα δεν είμαι τόσο μαλάκας ώστε να μην βλέπω ότι αν κάτι δεν πετυχαίνει 1,2,3,ν φορες τότε είναι για τον πούτσο.Ξέρω, εμείς φταίμε, 20 χρονων τεμπέληδες είμαστε, δεν γαμηθήκαμε στη δουλειά όπως εσείς, όλα έτοιμα τα βρήκαμε, γιατί να μιλάμε στην τελική? Πως τόσο δουλευταράδες άνθρωποι, έξυπνοι, καλλιεργημένοι κτλ κτλ πιάνεστε ΤΟΣΟ μαλακες ΤΟΣΑ χρονια τώρα? Αν είναι θέμα βλακείας ok δεν έχει όρια, αν είναι θέμα συμβιβασμού είστε ΤΡΑΓΙΚΟΙ