Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 762K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.529
Πόντοι
506
Ήσουν στο πολιτικό γραφείο της ζούνη και κάνεις έτσι; Διότι μπορεί και εγώ να αποδοκιμάζω γιούχα, αλλά μην τη βγάλουμε και καμια σπουδαία πολιτικό!
πρώτα από όλα δεν άκουσα καμιά γιούχα, ίσα ίσα έκαναν διάλογο, το γιατί κάνω έτσι έχει να κάνει με αυτό το μαλακισμένο με τους χαρακτηρισμούς που κάνει την Ζούνη δεν την έχω ψηφίσει ούτε την έχω δει από κοντά...

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Το πτυχίο πώς θα χαθεί;;;
Άλλο να καθυστερήσει άλλο να χαθεί έτσι.

Και όχι ο γαλαξίας δεν τους χρωστάει αλλά όσο να πεις το κράτος που δεν παρέχει την κατάλληλη παιδεία για την εισαγωγή στα ΑΕΙ κ ΤΕΙ με αποτέλεσμα να χρειάζονται φροντιστήρια...εεε κάτι τους χρωστάει,όχι;;;
εσενα ειδικα σου χρωσταει μερικες φαπες....να πας στο μποντρουμ ρε, εκει σου χρωστανε  :birdman:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Το πτυχίο πώς θα χαθεί;;;
Άλλο να καθυστερήσει άλλο να χαθεί έτσι.

Και όχι ο γαλαξίας δεν τους χρωστάει αλλά όσο να πεις το κράτος που δεν παρέχει την κατάλληλη παιδεία για την εισαγωγή στα ΑΕΙ κ ΤΕΙ με αποτέλεσμα να χρειάζονται φροντιστήρια...εεε κάτι τους χρωστάει,όχι;;;

Όχι...
Αλλά γιατί ασχολούμαι ο μάλαξ...
Αφού με συμφέρουν οι καταλήψεις...
Λιγότερος ανταγωνσιμός...
Συνεχίστε παιδιά μου, να μην ξανανοίξει ποτέ αει στον αιώνα τον άπαντα...Σε μερικά χρονάκια, τα πτυχία μας θα αποκτήσουν συλλεκτική αξία- κάτι σε θεολογική σχολή της χάλκης!

Επισκέπτης
Όχι...
Αλλά γιατί ασχολούμαι ο μάλαξ...
Αφού με συμφέρουν οι καταλήψεις...
Λιγότερος ανταγωνσιμός...

Συνεχίστε παιδιά μου, να μην ξανανοίξει ποτέ αει στον αιώνα τον άπαντα...Σε μερικά χρονάκια, τα πτυχία μας θα αποκτήσουν συλλεκτική αξία- κάτι σε θεολογική σχολή της χάλκης!
Α γεια σου... :cheesy:
To πτυχίο τους τελικά πώς θα το χάσουν λόγω καταλήψεων;;; :grin:

Επισκέπτης
Γιατι εσυ μπορουσες να φανταστεις να τελει η ακροπολη υπο καταληψη?
pwleitai.jpg

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Δες κατατάξεις
και αν βρεις ελληνική σχολή πριν την 100η θέση ...

Και ακριβώς εσύ ρε τενεκέ ξεγάνωτε δεν φοίτησες ποτε σου σε κανένα Παναπιπιστήμιο στην πρώτη 100άδα.

Αααααα ξέχασα, ήταν εκείνα τα summer camp (campus - sic) σε Community College στην West Virginia.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
καλό θα ειναι να μάθεις πως σε ερώτηση που ξεκινάει με "τι" η λέξη "τι" γράφεται με γιώτα
σσσσσςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
[size=18pt]ΥΣΗΧΙΑ[/size]. μιλάει ο μπόντο τώρα.

μα ειπα και εγω η πουτσα δεν θα πεταχτει να σχολιασει :2funny:αργησε και ειχα [size=18pt]ανυσηχησει[/size] :grin: αλλωστε ειπαμε για ολα εχει μια απαντηση :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αυτη η ιστορια με τους διάφορους αξυριστους τραμπουκους να την πεφτουν σε βουλευτες στις ταβερνες, αρχιζει να με αηδιαζει.
Κατα συμπτωση ειναι ολοι "αγανακτισμενοι" στελεχη των τοπικων οργανωσεων του Συριζα.
Και κατα συμπτωση εχουν και την καμερουλα ετοιμη, για να ανεβαζουν βιντεακια και να καυχωνται για την αγωνιστικη τους δραση.
Μεγαλη αγωνιστικη κινηση. Να φωναζεις στη Ζουνη στην ταβερνα.
θα ήταν καλύτερα να της έλεγαν και ευχαριστώ;
άσε ξέρω...η λύση είναι εκλογές για να βγει το γαλάζιο σωτήριον κόμμα...

μάλιστα...
πού ψωνίζουνε κουκιά;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Χμ, μαλιστα.
Και αν ξαφνικα ερχονταν καμια τριανταρια παλικαριακια απο την τοπικη του ΠΑΣΟΚ και αρχιζανε τους αξυριστους στις γρηγορες?
Ετσι θα το παμε? Στο ποιος ριχνει καλυτερη σφαλιαρα?
έτσι θα πάει θες δεν θες
εδώ σε ένα σάιτ για μπουρδέλα και έχουνε αρχίσει τα μπινελικώματα για πλάκα

OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Στο επίπεδο-σοκ του 9,5% τοποθετεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή το ποσοστό του ελλείμματος του κρατικού προϋπολογισμού της Ελλάδας, αρκετά υψηλότερα από την αρχική της πρόβλεψη για 7,6%.

τί έγινε,μόνο ο Καραμανλής έπεσε έξω στο έλλειμμα?

με 1.70 βενζίνη??? :think: :think:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Οι επαγγελματιες διαμαρτυρομενοι, οχι απλα με αηδιαζουν, τους σιχαινομαι.
οκ, αυτό σωστό
αλλά εσύ πού ξέρεις πως είναι επαγγελματίες διαμαρτυρόμενοι; αυτό που λες έχει όντως νόημα για κάτι παμητζήδες κλπ
αλλά πλέον δεν νομίζω πως ακόμα και ο μη συντεταγμένος λαός κωλώνει ή πολυσκέφτεται να τα πει χύμα στον οποιοδήποτε βουλευτή βλέπει και αναγνωρίζει στο δρόμο.

γιατί μη γελιέσαι...αυτοί που τα ακούνε πληρώνουνε την αναγνωρισιμότητά τους
οι άλλοι που έχουνε λουφάξει και δεν πολυβγαίνουνε κανάλια κλπ....τη γλυτώνουνε ακόμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom