Επισκέπτης
Για πες...γιατί όχι;Οχι. Φυσικα ΟΧΙ.
Για πες...γιατί όχι;Οχι. Φυσικα ΟΧΙ.
Γιατι εσυ μπορουσες να φανταστεις να τελει η ακροπολη υπο καταληψη?Μπορεις να φανταστεις το Harvard να τελει υπό καταληψη?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πρώτα από όλα δεν άκουσα καμιά γιούχα, ίσα ίσα έκαναν διάλογο, το γιατί κάνω έτσι έχει να κάνει με αυτό το μαλακισμένο με τους χαρακτηρισμούς που κάνει την Ζούνη δεν την έχω ψηφίσει ούτε την έχω δει από κοντά...Ήσουν στο πολιτικό γραφείο της ζούνη και κάνεις έτσι; Διότι μπορεί και εγώ να αποδοκιμάζω γιούχα, αλλά μην τη βγάλουμε και καμια σπουδαία πολιτικό!
Μπορεις να φανταστεις το Harvard να τελει υπό καταληψη?
εσενα ειδικα σου χρωσταει μερικες φαπες....να πας στο μποντρουμ ρε, εκει σου χρωστανεΤο πτυχίο πώς θα χαθεί;;;
Άλλο να καθυστερήσει άλλο να χαθεί έτσι.
Και όχι ο γαλαξίας δεν τους χρωστάει αλλά όσο να πεις το κράτος που δεν παρέχει την κατάλληλη παιδεία για την εισαγωγή στα ΑΕΙ κ ΤΕΙ με αποτέλεσμα να χρειάζονται φροντιστήρια...εεε κάτι τους χρωστάει,όχι;;;
Το πτυχίο πώς θα χαθεί;;;
Άλλο να καθυστερήσει άλλο να χαθεί έτσι.
Και όχι ο γαλαξίας δεν τους χρωστάει αλλά όσο να πεις το κράτος που δεν παρέχει την κατάλληλη παιδεία για την εισαγωγή στα ΑΕΙ κ ΤΕΙ με αποτέλεσμα να χρειάζονται φροντιστήρια...εεε κάτι τους χρωστάει,όχι;;;
Α γεια σου...Όχι...
Αλλά γιατί ασχολούμαι ο μάλαξ...
Αφού με συμφέρουν οι καταλήψεις...
Λιγότερος ανταγωνσιμός...
Συνεχίστε παιδιά μου, να μην ξανανοίξει ποτέ αει στον αιώνα τον άπαντα...Σε μερικά χρονάκια, τα πτυχία μας θα αποκτήσουν συλλεκτική αξία- κάτι σε θεολογική σχολή της χάλκης!
Γιατι εσυ μπορουσες να φανταστεις να τελει η ακροπολη υπο καταληψη?
Α γεια σου...
To πτυχίο τους τελικά πώς θα το χάσουν λόγω καταλήψεων;;;![]()
Α γεια σου...
To πτυχίο τους τελικά πώς θα το χάσουν λόγω καταλήψεων;;;![]()
Δες κατατάξεις
και αν βρεις ελληνική σχολή πριν την 100η θέση ...
σσσσσςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςκαλό θα ειναι να μάθεις πως σε ερώτηση που ξεκινάει με "τι" η λέξη "τι" γράφεται με γιώτα
μα ειπα και εγω η πουτσα δεν θα πεταχτει να σχολιασειαργησε και ειχα [size=18pt]ανυσηχησει[/size]
αλλωστε ειπαμε για ολα εχει μια απαντηση
![]()
θα ήταν καλύτερα να της έλεγαν και ευχαριστώ;Αυτη η ιστορια με τους διάφορους αξυριστους τραμπουκους να την πεφτουν σε βουλευτες στις ταβερνες, αρχιζει να με αηδιαζει.
Κατα συμπτωση ειναι ολοι "αγανακτισμενοι" στελεχη των τοπικων οργανωσεων του Συριζα.
Και κατα συμπτωση εχουν και την καμερουλα ετοιμη, για να ανεβαζουν βιντεακια και να καυχωνται για την αγωνιστικη τους δραση.
Μεγαλη αγωνιστικη κινηση. Να φωναζεις στη Ζουνη στην ταβερνα.
σσσσσςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
[size=18pt]ΥΣΗΧΙΑ[/size]. μιλάει ο μπόντο τώρα.
έτσι θα πάει θες δεν θεςΧμ, μαλιστα.
Και αν ξαφνικα ερχονταν καμια τριανταρια παλικαριακια απο την τοπικη του ΠΑΣΟΚ και αρχιζανε τους αξυριστους στις γρηγορες?
Ετσι θα το παμε? Στο ποιος ριχνει καλυτερη σφαλιαρα?
έτσι με ενημέρωσαν.αυτή η κουράδα είναι?
θα κερδίσει το πασοκ.έτσι θα πάει θες δεν θες
εδώ σε ένα σάιτ για μπουρδέλα και έχουνε αρχίσει τα μπινελικώματα για πλάκα
οκ, αυτό σωστόΟι επαγγελματιες διαμαρτυρομενοι, οχι απλα με αηδιαζουν, τους σιχαινομαι.