foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 36
- Πόντοι
- 166
εγω τον νου μου κι εσυ την κωλοτρυπιδα σου..Άντε φάε κάνα χαλούμι άμα δε σ'αρέσει.
Το νου σου στα πουλιά τον έχεις μωρή πουτάνα.![]()
καλοοο εεεε

εγω τον νου μου κι εσυ την κωλοτρυπιδα σου..Άντε φάε κάνα χαλούμι άμα δε σ'αρέσει.
Το νου σου στα πουλιά τον έχεις μωρή πουτάνα.![]()
Με τέτοια ορθογραφία το πράσινο τσουτσέκι
παίζει να παίρνει κανένα μισθό από το δημόσιο
(ή κανέναν ΑΚΤΩΡΑ , ΑΤΕΜΚΕ , ΔΟΛ κτλ)
των 50.000€ ετησίως.
*
PALERMO εγραψες στο facebook του αξιοπουστα?
George A. Papandreou
Η Ελλάδα πρωταγωνίστησε από την πρώτη στιγμή στην προσπάθεια ουσιαστικής δημοκρατικής πορείας για τον Λιβυκό λαό.
» Δήλωση Πρωθυπουργού Γιώργου Α. Παπανδρέου μετά τη Διεθνή Διάσκεψη για τη Λιβύη στο Παρίσι
Σήμερα, έρχεται η στιγμή για μια νέα φάση για τον Λιβυκό λαό, στην οποία και πάλι η Ελλάδα μπορεί και θα παίξει σημαντικό ρόλο.
Share · 10 hours ago
o
o
70 people like this.
o
+
Markos Tsakas Κύριε Αναγνώστου....Έλεος...!
10 hours ago
Τι έκανε η Κυβέρνηση τον μήνα που πέρασε
Ενεργειακή αναβάθμιση 4 εργατικών πολυκατοικιών στην Αγία Βαρβάρα
7εκ 4 πολυκατοικιες?152 δράσεις καθαρισμού παραλιών, δασών, πάρκων και γειτονιών σε όλη την Ελλάδα, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος
Ενεργειακή αναβάθμιση 4 εργατικών πολυκατοικιών στην Αγία Βαρβάρα στο πλαίσιο προγράμματος αξίας 7 εκ. ευρώ για την αναβάθμιση κτηρίων όπου ζουν πολίτες χαμηλού εισοδήματος![]()
![]()
![]()
![]()
Και τα ατράνταχτα επιχειρήματα από τα πασόκεμον του φόρουμ συνεχίζονται αμείωτα...
παλερμο ....πες αλευρι !!!!ο αντωνακης σε γυρευεικαι όπως είπαμε,αυτοί είναι οι πιο....μορφωμένοι Πασοκτσήδες,ο αφρός!!!!