ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
και η γυναικα μας επιλεγει για καποιους λογους
Τα πες όλα (σχεδόν).
Σίγουρα μετά από καιρό και τη καλύτερη να έχεις, την βαριέσαι. Όσο καλά και να γαμιέται. Αν έχεις την εναλλαξιμότητα, τότε ΔΕΝ την βαριέσαι μιας και δεν είναι το φασόν γαμησι σου αυτό!
Σίγουρα αυτά τα θετικά δεν έρχονται άνευ δυσάρεστων συνεπιών, όπως το να σκέφτεσαι/συγκρίνεις τις πουτάνες μαζί της, να μη κωλώνεις και τελικά να κάνεις την ΚΟΤΑ σε αψιμαχίες ώστε να έχεις μουνί να εκτονώσεις τη καύλα σου (έχεις τη πουτάνα στο επόμενο λεπτό άμα γουστάρεις-στα @@ σου), χωρίς όλα αυτά να σημαίνουν ότι δεν εκτιμάς την μακαρονάδα σου. Για το σύνολο την πήρες ως συντροφο, όχι για το γαμήσι μόνο.
Οταν θα μου κάτσει η γυναίκα θα ξέρω να σου απαντήσω στα σίγουρα !!Παίδες, είχα μία συζήτηση με ένα φιλαράκι, παντρεμένοι και οι δύο, και πατεράδες και οι δύο. Γενικά, ίσως και αν έπαιζε κανάς πήδουλος με πουτάνα που και που, να ανανεώνει την σεξουαλική ζωή του ζευγαριού. Εσείς τι λέτε από εμπειρία/ες?
Σίγουρα το καλύτερο site για να ρωτήσει κανείς, είναι εδώ. Αναμένω απαντήσεις.
Tοχω ακούσει χιλιαδες φορες.
Τοχω ακουσει απο αντρες που τρεχουν τα σαλια τους για μια ωραια γυναικα να παραξενεύονται που ο ταδε μαλακας ενω εχει μια τετοια μου..ρα πηγε και την απατησε με μια χειροτερη σε εμφανιση και ακους το κλασικό "εγω αμα ειχα μια τετοια μου..ρα θα την ειχα βασίλισσα " κατσε πρωτα να βρεις ρε μεγαλε μια γυναικαρα και μετα ελα να μας πεις οτι δεν θα την βαρεθεις.
Κυριως ομως το αναμασανε οι γυναικες, ειδικα αυτες που τις παρατησαν με μια χειροτερη σε εμφανιση.
Εγω το θεωρω φυσιολογικο νέοι και στρειτ αντρες να θελουν να πηδηξουν ολες τις γυναικες του πλανητη. Με την ηλικια υποχωρει αλλα δεν σβηνει ποτε εντελως. Αλλωστε αυτο ειναι και το δραμα του αντρα οτι δηλ καταλωνει πολυ χρονο, χρημα, δυναμεις στο νινι.
Το νινι σερνει καραβι (δεν βγηκαν ετσι αυτα)
Μη συγκρινετε λοιπον εδω μεσα γυναικες με φακες και διαφορες τετοιες αηδιες. Και βεβαια θελεις να πηδηξεις το μοντέλο αλλα και μια χαμηλοκωλα που δεν θα προλαβαινεις τους οργασμους της μια χαρα σε φτιαχνει.
Η επίσκεψη σε πουτάνα ειναι ο καλυτερος τροπος να κρατηθει ενας αντρας σε γαμο και πολλες γυναικες τον εγκρινουν σιωπηλα αρκει να υπαρχει προστασία. Και βεβαια βοηθάει Είπαμε ο αντρας θελει να μαμησει ολες τις γυναικες του κοσμου ας αρκεστει σε μερικες πουτανες.
Να σας βαλει σε σκεψεις ομως αν η γυναικα σας, γκομενα σας εχει αυξημενες ερωτικες ορμες κατα 95% γουσταρει σαν τρελη καποιον αλλο.
Κάτσε ρε φίλε, γιατί να γουστάρει κάποιον άλλον? Αιτιολόγησε
Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι πως εκ φύσης η γυναίκα σε περίπτωση που γουστάρει για τον οποιοδήποτε λόγο κάποιον άλλον εκτός από εσένα, θα προσπαθήσει να εκτονώσει την επιθυμία της αυτή σε εσένα και να μην χαλάσει τη σχέση/γάμο της.Κάτσε ρε φίλε, γιατί να γουστάρει κάποιον άλλον? Αιτιολόγησε
Συμφωνώ απόλυτα συναγωνιστή και συμπληρώνω ότι εκτός του οτι στο γαμήσι με τον συζυγο η τη μακροχρονια σχεση,σκέφτονται οποιον τις καυλώνει εκείνο το διάστημα, τραβάνε και ατέλειωτες μαλακιες φαντασιωνοντας οτι πηδιουνται μαζι του.Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι πως εκ φύσης η γυναίκα σε περίπτωση που γουστάρει για τον οποιοδήποτε λόγο κάποιον άλλον εκτός από εσένα, θα προσπαθήσει να εκτονώσει την επιθυμία της αυτή σε εσένα και να μην χαλάσει τη σχέση/γάμο της.
Οι γυναίκες δεν έχουν πουτάνους να τους δώσουν 20 ευρά να τις γαμήσει και να μην έχουν απαιτήσεις από αυτές...
Ναι έχεις σκίσει το διμετρο Ρωσιδι, σου έχει ρουφήξει το καυλι τέρμα από υγρά και γυρνάς μετά στην ελληνίδα φάλαινα που έχεις για γυναίκα και έχεις όρεξη να την ακουμπήσεις;Νομιζω οτι μετα το γαμησι με πουτανα η επαφη με την συντροφο ειναι τελειως διαφορετικη.Καταρχην σου εχει φυγει το θολωμα της ατελειωτης καβλας και γαμας με πιο καθαρο μυαλο.Τις περισσοτερες φορες νιωθεις πιο κυριαρχος στο σεξ .Εχω παρατηρησει οτι ευχαριστιεμαι περισσοτερο ετσι ετσι.Ειναι σαν να εχεις παιξει champions league την Τεταρτη και Σαββατο παιζεις με επαρχιακη ομαδα.Το ιδιο συναισθημα ειδικα εαν εχεις παρει καποιο δυνατο εσκορτ.
Βλέπω τέτοια ζευγάρια στο δρόμο και απορώ.Κάνουν απόπειρα να τις γαμήσουν ή τους πιάνει πονοκέφαλος και κούραση και πέφτουν για ύπνο;Ναι έχεις σκίσει το διμετρο Ρωσιδι, σου έχει ρουφήξει το καυλι τέρμα από υγρά και γυρνάς μετά στην ελληνίδα φάλαινα που έχεις για γυναίκα και έχεις όρεξη να την ακουμπήσεις;
Ποιον κοροϊδεύεις;;
Δεν εχουμε ολοι φιλε γυναικες φαλαινες!Λυπαμαι εαν το ζεις αυτο.Ναι έχεις σκίσει το διμετρο Ρωσιδι, σου έχει ρουφήξει το καυλι τέρμα από υγρά και γυρνάς μετά στην ελληνίδα φάλαινα που έχεις για γυναίκα και έχεις όρεξη να την ακουμπήσεις;
Ποιον κοροϊδεύεις;;
Λυπάμαι και εγώ. Δεν το είπα για σένα. Ούτε φάλαινα είχα ποτέ για γκόμενα, ούτε με ελληνίδες ασχολούμαι εδώ και πάρα πολλά χρόνια.Δεν εχουμε ολοι φιλε γυναικες φαλαινες!Λυπαμαι εαν το ζεις αυτο.