Τα θεμα ειναι , ανανεωνει κατι τετοιο ?
Απο τη στιγμη που θα πας να πηδηξεις αλλη ...σημανινει οτι η γυναικα σου δεν σε ικανοποιει .
Οποτε τι να ανανεωση ? Οπως εγραψε και φιλος πιο μπροστα .....σου δινουν μια μερα να οδηγησεις Φερραρι ...και μετα θα εχεις ανανεωθει οταν θα ξαναπιασεις στα χερια σου τον Σκαραβαιο ?
Ρε φίλε, χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω, λες και γράφει γκόμενα....
Ο άντρας είναι πολυγαμικό ον εκ φύσεως. Η παράνομη γκόμενα μπορεί να είναι και χειρότερη από τη γυναίκα/επίσημη σχέση κάποιου. Επίσης, ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΥΝΙ το βαριέσαι, πόσο μάλλον αν το έχεις παντρευτεί και το έχεις γαμήσει όσο γούσταρες.
Τις προάλλες πέρασα με ένα παλιο fuckbody όπως δεν έχω περάσει ποτέ με την γκόμενα μου (που είναι μουνάρα και είμαστε αρκετά χρόνια μαζί), και το πουτανάκι δεν φτουράει μια μπροστά στη δικιά μου. Απλά με το πουτανάκι αυτό μπορώ να κάνω ότι μαλακία μου κατεβαίνει στο μυαλό, ότι φαντασίωση έχω. Για έναν άντρα και για αυτές τις λίγες ώρες κάτι τέτοιο μπορεί να επισκιάσει τα πάντα, πάνω και από έρωτες και καρδούλες. Μετά γυρνάς στη γκομενά σου, σε παίρνει αγκαλιά και λες, ωραία είναι και εδώ...
(δεν έχω εμπειρία από γάμο-γυναίκα-παιδιά και τέτοιου είδους ρουτίνα, και ειδικά από σύζυγο που έχει γίνει φακλάνα μέσα στο γάμο γιατί απλά οι Ελληνίδες δένουν το γάιδαρό τους και δεν προσέχουν τον εαυτό τους για να σου πω, αλλά φαντάζομαι θα είναι πίκρα)