Νέα

GILF/Grannies

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stamatis57
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 729K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.419
Πόντοι
34.612
Ρε παιδια, τετοιες gilfomilf που να το γουσταρουν το σεξ με νεαρους που μπορουμε να βρουμε εις τας αθηνας να περασουμε και εμεις κ εκεινες καλα? Εννοειται με ενα αντιτιμο   :tits2: :cum: :tits: :knockinb: :wanker: :fuck2: :pipa1: :pipa2: :kissass: :cum:

εχει σε μπουρδελα αρκετες

greekarmy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2015
Κριτικές
12
Like
2.800
Πόντοι
746
αν διαβαζεις ημερησια ενημερωση μπουρδελα θα βρεις μπολικες
ανεβασα κριτικη χθες ρε τζιμη πες τους,για εμμυ ουκρανη η αρχηγος των γκιλφ....αυτή την εποχη.

arpaxtras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2013
Κριτικές
4
Like
155
Πόντοι
280
μερακλης μεγαλος πρεπει να σαι φιλε
δικος μου :grin:

ναι ισχυει ειμαι κ γω δικος σου!!  :gay:

Σορι που ενοχλω, απλα επειδη ειμαι νεος εδω και δεν ξερω που ειναι τι, ενω εχω ολη την διαθεση.. μπορεις να μου στειλεις λινκ γιατι ψαχνω ηδη τοση ωρα κ δεν βρισκω τιποτα. θελω αυτην την εμυ την ουκρανη και την Λιλη που ανεφερες! Ευχαριστω εκ των προτερων!

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.419
Πόντοι
34.612
ναι ισχυει ειμαι κ γω δικος σου!!  :gay:

Σορι που ενοχλω, απλα επειδη ειμαι νεος εδω και δεν ξερω που ειναι τι, ενω εχω ολη την διαθεση.. μπορεις να μου στειλεις λινκ γιατι ψαχνω ηδη τοση ωρα κ δεν βρισκω τιποτα. θελω αυτην την εμυ την ουκρανη και την Λιλη που ανεφερες! Ευχαριστω εκ των προτερων!

σου στειλα πι μι

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
μια παρακληση,χαλ

μην βαζεισ το χαμογελακι πανω απο τισ εικονεσ,διοτι δεν μπορουμε να κανουμε παραθεση απευθειασ την εικονα που μασ αρεσει...

ετσι οπωσ βαζεισ το προσωπακι που χαμογελα,σε παραθεση βγαζει το προσωπακι αυτο κ την ημερομηνια..

αν υπαρχει καποιοσ αλλοσ τροποσ κ δεν τον ξερω(να κανεισ παραθεση,και να φαινεται η εικονα στην παραθεση),παρακαλω πειτε μου

ευχαριστω

Άκης012345

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2015
Like
27
Πόντοι
16
Είναι συνημμένη η φωτογραφία και έτσι δεν μπορείς να την κάνεις παράθεση. Καλύτερα όμως που είναι συνημμένη γιατί έτσι δε χάνεται από το αρχείο του forum. :)

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.297
Όντως, δεν γίνεται, αλλά όποιος θέλει πατάει το σχόλιο που έκανα παράθεση και βλέπει τη φωτογραφία και μαζί και τις βυζάρες  :tits2:

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
Είναι συνημμένη η φωτογραφία και έτσι δεν μπορείς να την κάνεις παράθεση. Καλύτερα όμως που είναι συνημμένη γιατί έτσι δε χάνεται από το αρχείο του forum. :)

ναι αλλα ετσι οταν θελουμε να εκθειασουμε καποια φοτο,εκθειαζουμε ενα χαμογελακι κ μια ημερομηνια...δεν νομιζω να ειναι ωραιο ετσι..

το αλλο που ειπεσ οτι δεν χανεται απο το αρχειο..δηλαδη αν δεν την κανει με παραθεση πωσ θα χαθει απο το αρχειο του φορουμ

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
Όντως, δεν γίνεται, αλλά όποιος θέλει πατάει το σχόλιο που έκανα παράθεση και βλέπει τη φωτογραφία και μαζί και τις βυζάρες  :tits2:

αυτο μου δειχνει οταν εκανα παραθεση στο σχολιο σου

Τρελές βυζάρες η gilf....
Τρελές βυζάρες η gilf....

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.297
αυτο μου δειχνει οταν εκανα παραθεση στο σχολιο σου

Δεν είπα να κάνεις παράθεση το σχόλιό μου, αλλά να πας στο σχόλιο και να πατήσεις πάνω στην παράθεση που έκανα εγώ από τον hal...

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225

αλλά να πας στο σχόλιο και να πατήσεις πάνω στην παράθεση που έκανα εγώ από τον hal...

δεν το καταλαβαινω τι λεσ...να παω στην δημοσιευση την αρχικη του χαλ εννοεισ???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom