sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
Αυτο τυπε, οταν μεγαλωσει θα ειναι για πολλα γαμησια απο τον γκωλον...
Τυπε, βλεπεις και συ αστερακια απο τις απανωτες μαλακιες;
Τυπε, βλεπεις και συ αστερακια απο τις απανωτες μαλακιες;
Οταν βλεπω γκρανια αφηνιαζω...
δεν πειραζει δικε μου,εμεις τον βρονταμε κανονικαοι τελευταίες φωτο όντως δεν εμφανίζονται ή τυφλώθηκα απ' την μαλακία
δεν μας αποπροσανοτολιζει τιποτα.δεν πειραζει δικε μου,εμεις τον βρονταμε κανονικα
με τρελαδεν μας αποπροσανοτολιζει τιποτα.
την βρονταμε ακαθεκτοι;
Με καβλωσες παλι ρε κερατα με τα κοριτσουδια που ποσταρες;
Τυπε, δες το βιδεακι του Κοσνικ...καυλωνω ασχημα οταν στρωνουν πετσετα στο κρεβατι η τον καναπε
Μαγκες στι ποσες απανωτες μαλακιες ψοφας;
Εχω φτασει τις εξι.
Τυπε, δες το βιδεακι του Κοσνικ...
Εχει γλειφοκωλαδες, λεσβιακα, COF, και πατσες.
φιλε πριν 3 βδομαδες τραβηξα 8 φορες μεσα σε 3 ωρες...
θυμήθηκα ένα σκηνικό που λέγαμε πιτσιρικάδες στην περιοχή μου για έναν τύπο -πιτσιρικάς κι αυτός- που τον βρήκανε λέει μια μέρα σπίτι του λιπόθυμο από τις πολλές μαλακίες με την ψωλή στο χέρι, τον πήγανε στο κέντρο υγείας για τις πρώτες βοήθειες και εκεί λέει είδε μια νοσοκόμα και της είπε: για σένα θα τράβαγα και την όγδοη
αστικός μύθος μάλλον
φλωρος δικε μου!!!!εμεις παιζουμε 10 για ζεσταμα
θυμήθηκα ένα σκηνικό που λέγαμε πιτσιρικάδες στην περιοχή μου για έναν τύπο -πιτσιρικάς κι αυτός- που τον βρήκανε λέει μια μέρα σπίτι του λιπόθυμο από τις πολλές μαλακίες με την ψωλή στο χέρι, τον πήγανε στο κέντρο υγείας για τις πρώτες βοήθειες και εκεί λέει είδε μια νοσοκόμα και της είπε: για σένα θα τράβαγα και την όγδοη
αστικός μύθος μάλλον
Δεν ειναι.
αστικός μύθος μάλλον
εισαι ωραιος δικε μουφιλε πριν 3 βδομαδες τραβηξα 8 φορες μεσα σε 3 ωρες...