Καλησπέρα στην κοινότητα, σας καλοσωρίζω. Θα ήθελα να μου προτείνετε studio (όχι μπουρδέλο) στην Αθήνα με εκδιδόμενη που να έχει γιγαντιαία φυσικά βυζιά. Δεν θέλω απλά μεγάλα, θέλω τεράστια. Δε με νοιάζει αν είναι χοντρή, ούτε πόσο χρονών είναι. Απλά θέλω να χει τεράστια φυσικά βυζιά. Ευχαριστώ πολύ.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
θα σου ελεγα ορορα αλλα δεν δουλευει σε στουντιο
παντως ειναι καλη επιλογη
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 506
Καλησπέρα στην κοινότητα, σας καλοσωρίζω. Θα ήθελα να μου προτείνετε studio (όχι μπουρδέλο) στην Αθήνα με εκδιδόμενη που να έχει γιγαντιαία φυσικά βυζιά. Δεν θέλω απλά μεγάλα, θέλω τεράστια. Δε με νοιάζει αν είναι χοντρή, ούτε πόσο χρονών είναι. Απλά θέλω να χει τεράστια φυσικά βυζιά. Ευχαριστώ πολύ.
Πάρε freelancer με 25 ευρά...
rotakis1
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1
θα σου ελεγα ορορα αλλα δεν δουλευει σε στουντιο
πολύ καλή!!!
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
Καταπληκτική!Πάρε freelancer με 25 ευρά...
Αλλά έχω 2 ερωτήσεις:
1) Το "25 ευρά" που το ξέρεις? Έχεις πάρει? Δεν το γράφει.
2) Το "Η ηλικία μου είναι 38 έτη" μήπως είναι πληκτρολογικό λάθος? μήπως ξέχασε ένα μηδενικό? Μήπως είναι "308 έτη"?
Katourokavlas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.182
- Πόντοι
- 1.960
Για στουντιο πας εδω ..ειναι πιο μεγαλα απ οσο δειχνουν,καλοσχηματισμενα και φυσικα!Καλησπέρα στην κοινότητα, σας καλοσωρίζω. Θα ήθελα να μου προτείνετε studio (όχι μπουρδέλο) στην Αθήνα με εκδιδόμενη που να έχει γιγαντιαία φυσικά βυζιά. Δεν θέλω απλά μεγάλα, θέλω τεράστια. Δε με νοιάζει αν είναι χοντρή, ούτε πόσο χρονών είναι. Απλά θέλω να χει τεράστια φυσικά βυζιά. Ευχαριστώ πολύ.
Για τερατογένεση πας κλασσικα πρωινες ωρες Τροφωνιου 11 (μπουρδελο) και βλεπεις μπροστα σου την Τζουλια!
Για οτιδηποτε αλλο ενημερωνεσαι απο εδω Αντε και καλο ζουληγμα!
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 506
Καταπληκτική!
Αλλά έχω 2 ερωτήσεις:
2) Το "Η ηλικία μου είναι 38 έτη" μήπως είναι πληκτρολογικό λάθος? μήπως ξέχασε ένα μηδενικό? Μήπως είναι "308 έτη"?
..έχω πάρει...πραγματική ηλικία 48...
Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
χεχε...επειδή μεσω του τηλεφωνου της ειχα προσβαση σε προσωπικα της στοιχεια ειχα δει την ημερομηνια γεννησης της,αλλα δυστυχως δεν τη θυμαμαι νομιζω παντως μεγαλυτερη ηταν..έχω πάρει...πραγματική ηλικία 48...
GEORGE G
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 48
- Like
- 1.803
- Πόντοι
- 2.646
..έχω πάρει...πραγματική ηλικία 48...
Ηρωϊκό πήδημα μεγάλε, αφού σου σηκώθηκε με την φάλαινα...μπορείς να πηδήξεις τα πάντα, όλα...
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
Είναι πάντα στο χέρι στης φάλαινας αυτό.αφού σου σηκώθηκε με την φάλαινα...
Ή μάλλον στο συνδυασμό που κάνει:
Χέρι και στόμα.
taper
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 21
- Like
- 557
- Πόντοι
- 4.440
Kαι την Εμμανουέλα θα ελεγα αν και δεν ξερω κατα ποσο είναι φυσικά που θελει ο φίλος
Θέλω πιο μεγάλα και φυσικά. Αυτά δεν είναι φυσικά. Προτιμώ να μην είναι μοντελάκι η γκόμενα και να χει φυσικά, παρά μια ωραία σαν αυτή με σιλικόνες. Τις σιλικόνες τις σιχαίνομαι.Kαι την Εμμανουέλα θα ελεγα αν και δεν ξερω κατα ποσο είναι φυσικά που θελει ο φίλος
Καλά, σε όλη την Αττική, δεν υπάρχει καμιά χοντρή, άσχημη θεία με μεγάλα φυσικά βυζιά σε στούντιο; Απορώ.
Katourokavlas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.182
- Πόντοι
- 1.960
Καταρχην καθως το αρχισες ετσι προτεινω να μετονομασεις το τοπικ σε "βυζοπουλες σε στουντιο"που δεν υπαρχει κιολας.Θέλω πιο μεγάλα και φυσικά. Αυτά δεν είναι φυσικά. Προτιμώ να μην είναι μοντελάκι η γκόμενα και να χει φυσικά, παρά μια ωραία σαν αυτή με σιλικόνες. Τις σιλικόνες τις σιχαίνομαι.
Καλά, σε όλη την Αττική, δεν υπάρχει καμιά χοντρή, άσχημη θεία με μεγάλα φυσικά βυζιά σε στούντιο; Απορώ.
Στη συνεχεια μπορεις να κανεις μια βολτα στη Ρομπερτα που σου ειπα πρωτίστως.εμενα μου θυμιζει καπως αυτην(
Και γενικως νομιζω πως δεν θα βρεις σε στουντιο αυτο που ψαχνεις τοσο ευκολα,(εκτος κι αν σκασει καμια περιπτωση ειδικη)για το λογο οτι προσλαμβανουν ψιλομοντελες!
Και κατι τελευταιο,αν πας τελικα μπορεις να ρωτησεις αν κανει απλο με 30€ λογο του πανυγιρικου ΟΧΙ?
Υπηρχαν πριν 30 χρονια τετοιες αγγελίες;Γιατι απο τότε εχει να την ενημερώσει!Ακου 38 ετων!!!Πάρε freelancer με 25 ευρά...
Εκτος αν μετραει με Αριανά ετη !
Ευχαριστώ πολύ φίλε. Θα μπορούσα να το μετονομάσω έτσι, αλλά το θέμα είναι ότι ψάχνω φυσικό βυζί και θα βάζουν όλοι σιλικόνες.Καταρχην καθως το αρχισες ετσι προτεινω να μετονομασεις το τοπικ σε "βυζοπουλες σε στουντιο"που δεν υπαρχει κιολας.
Στη συνεχεια μπορεις να κανεις μια βολτα στη Ρομπερτα που σου ειπα πρωτίστως.εμενα μου θυμιζει καπως αυτην()
Και γενικως νομιζω πως δεν θα βρεις σε στουντιο αυτο που ψαχνεις τοσο ευκολα,(εκτος κι αν σκασει καμια περιπτωση ειδικη)για το λογο οτι προσλαμβανουν ψιλομοντελες!
Και κατι τελευταιο,αν πας τελικα μπορεις να ρωτησεις αν κανει απλο με 30€ λογο του πανυγιρικου ΟΧΙ?
Να σε ρωτήσω, η Ρομπέρτα φυσική είναι; Από την φωτό δε μου φαίνεται, αλλά δεν ξέρω.
Kilburn
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 54
- Like
- 131
- Πόντοι
- 5.835
Η Μιλενα θα σου κατσει και στο 20αρικο + χοτελ του 5ευρου, παει οπου θες. Η ηλικια ειναι 40φευγα. Δε λεει και πολλα στο σεξ αλλα αξιζουν οι βυζαρες. Αν κανεις μια βολτα στην πλ. Ομονοιας στα καφε θα βρεις και τη Τζουλια με μεγαλυτερα !!!Καταπληκτική!
Αλλά έχω 2 ερωτήσεις:
Katourokavlas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.182
- Πόντοι
- 1.960
και ναι ειναι φυσικα και πολυ νεαρα!Ευχαριστώ πολύ φίλε. Θα μπορούσα να το μετονομάσω έτσι, αλλά το θέμα είναι ότι ψάχνω φυσικό βυζί και θα βάζουν όλοι σιλικόνες.
Να σε ρωτήσω, η Ρομπέρτα φυσική είναι; Από την φωτό δε μου φαίνεται, αλλά δεν ξέρω.
Επισης μην το σκεφτεσαι και πολυ,αμα θες κατι εξωπραγματικο,πηγαινε στην Τζουλια στην Τροφωνιου να τελειωνεις,μεγαλυτερα δεν παιζουν.
Σε μπουρδέλο η Ρομπέρτα;και ναι ειναι φυσικα και πολυ νεαρα!
Επισης μην το σκεφτεσαι και πολυ,αμα θες κατι εξωπραγματικο,πηγαινε στην Τζουλια στην Τροφωνιου να τελειωνεις,μεγαλυτερα δεν παιζουν.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K