psarogiatros
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2018
- Like
- 45
- Πόντοι
- 0
Θα μου επιτρέψετε δυο λόγια για έναν άνθρωπο που έχει αποσπάσει την εκτίμησή μου. Η Ελλάδα είναι γεμάτη από γιατρούς-στην ηλικία του Πολάκη- ξένων, σλαβικών και στην καλύτερη ιταλικών πανεπιστημίων και οι νεώτεροι συνήθως έχουν πατέρες γιατρούς που διαθέτουν ένα habitus, ένα πολιτισμικό κεφάλαιο, πέραν από τα τρελά λεφτά που έδωσαν στα φροντιστήρια για να περάσουν την δεύτερη, τρίτη, τέταρτη φορά ή με κατατακτήριες πληρώνοντας αδρά..
Ο Πολάκης, γιος βοσκού, συνεχώς αριστούχος και σημαιοφόρος πέρασε στους 5 πρώτους, χωρίς φροντιστήριο στην Ιατρική Σχολή με τα περισσότερα μόρια, την Ιατρική Αθηνών, 5ος στη σειρά. Πήρε το πτυχίο στην ώρα του και αρίστευσε στην δύσκολη ειδικότητα της χειρουργικής. Και κάτι άλλο. Δεν μου κάνει εντύπωση αυτό τόσο όσο ότι πηγαίνει ο κερατάς συνεχώς όλο τον Φλεβάρη και βουτά στη θάλασσα. Εγώ Παύλο, προτιμώ το malt από την βροχοπνευμονία..
Ο Πολάκης, γιος βοσκού, συνεχώς αριστούχος και σημαιοφόρος πέρασε στους 5 πρώτους, χωρίς φροντιστήριο στην Ιατρική Σχολή με τα περισσότερα μόρια, την Ιατρική Αθηνών, 5ος στη σειρά. Πήρε το πτυχίο στην ώρα του και αρίστευσε στην δύσκολη ειδικότητα της χειρουργικής. Και κάτι άλλο. Δεν μου κάνει εντύπωση αυτό τόσο όσο ότι πηγαίνει ο κερατάς συνεχώς όλο τον Φλεβάρη και βουτά στη θάλασσα. Εγώ Παύλο, προτιμώ το malt από την βροχοπνευμονία..