Νέα

γιδο-Πολάκης - Impossible is nothing No. 004

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Eraser..
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 47K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

psarogiatros

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2018
Like
45
Πόντοι
0
Θα μου επιτρέψετε δυο λόγια για έναν άνθρωπο που έχει αποσπάσει την εκτίμησή μου. Η Ελλάδα είναι γεμάτη από γιατρούς-στην ηλικία του Πολάκη- ξένων, σλαβικών και στην καλύτερη ιταλικών πανεπιστημίων και οι νεώτεροι συνήθως έχουν πατέρες γιατρούς που διαθέτουν ένα habitus, ένα πολιτισμικό κεφάλαιο, πέραν από τα τρελά λεφτά που έδωσαν στα φροντιστήρια για να περάσουν την δεύτερη, τρίτη, τέταρτη φορά ή με κατατακτήριες πληρώνοντας αδρά..
Ο Πολάκης, γιος βοσκού, συνεχώς αριστούχος και σημαιοφόρος πέρασε στους 5 πρώτους, χωρίς φροντιστήριο στην Ιατρική Σχολή με τα περισσότερα μόρια, την Ιατρική Αθηνών, 5ος στη σειρά. Πήρε το πτυχίο στην ώρα του και αρίστευσε στην δύσκολη ειδικότητα της χειρουργικής. Και κάτι άλλο. Δεν μου κάνει εντύπωση αυτό τόσο όσο ότι πηγαίνει ο κερατάς συνεχώς όλο τον Φλεβάρη και βουτά στη θάλασσα. Εγώ Παύλο, προτιμώ το malt από την βροχοπνευμονία.. :respect:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

χειροκροτούν τα γίδια τον αστοιχείωτο γιδοβοσκό
Τι λεει ο αστοιχειωτος?
Οτι μπηκαν 4.000 νεοι δικαστικοι το 1981-1982?

Ειναι εντελώς ασχετος.
Απλως το 1985 μπηκαν επι υπουργου δικαιοσυνης Κουτσογιωργα 300 νεοι δικαστικοι απο τον σχετικο διαγωνισμο και αυτο εγινε αντικειμενο κριτικης, επειδη ουσιαστικα δεν κοπηκε τοτε κανενας στον σχετικο διαγωνισμο.
Αυτο ειναι ολο.

Ο ανθρωπος εχει κόψει αλυσσο.

Δεν ξερω πώς περασε ιατρικη και ποσο καλος χειρουργος ειναι, αλλά ο ανθρωπος ειναι μεγαλος στόκος.

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.548
Πόντοι
11.445
Θα μου επιτρέψετε δυο λόγια για έναν άνθρωπο που έχει αποσπάσει την εκτίμησή μου. Η Ελλάδα είναι γεμάτη από γιατρούς-στην ηλικία του Πολάκη- ξένων, σλαβικών και στην καλύτερη ιταλικών πανεπιστημίων και οι νεώτεροι συνήθως έχουν πατέρες γιατρούς που διαθέτουν ένα habitus, ένα πολιτισμικό κεφάλαιο, πέραν από τα τρελά λεφτά που έδωσαν στα φροντιστήρια για να περάσουν την δεύτερη, τρίτη, τέταρτη φορά ή με κατατακτήριες πληρώνοντας αδρά..
Ο Πολάκης, γιος βοσκού, συνεχώς αριστούχος και σημαιοφόρος πέρασε στους 5 πρώτους, χωρίς φροντιστήριο στην Ιατρική Σχολή με τα περισσότερα μόρια, την Ιατρική Αθηνών, 5ος στη σειρά. Πήρε το πτυχίο στην ώρα του και αρίστευσε στην δύσκολη ειδικότητα της χειρουργικής. Και κάτι άλλο. Δεν μου κάνει εντύπωση αυτό τόσο όσο ότι πηγαίνει ο κερατάς συνεχώς όλο τον Φλεβάρη και βουτά στη θάλασσα. Εγώ Παύλο, προτιμώ το malt από την βροχοπνευμονία.. :respect:

τυπε αφου δεν ξερει αγγλικα , πως ενημερωνεται στα συνεδρια που ειναι μονο στα αγγλικα , για να ειναι τοπ γιατρος οπως λες ? :think: :S

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Προκαλώ οποιονδήποτε να κάτσει να του κάνει εγχείρηση ανοικτής καρδιάς ο Πολάκης.
Παρακαλώ, πάρτε νουμεράκι να δούμε πόσοι θα μαζευτείτε! :grin:

psarogiatros

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2018
Like
45
Πόντοι
0
τυπε αφου δεν ξερει αγγλικα , πως ενημερωνεται στα συνεδρια που ειναι μονο στα αγγλικα , για να ειναι τοπ γιατρος οπως λες ? :think: :S
Φίλε, σωστά τα λες. Μιλάς για το γυάλινο ταβάνι που ένας γιατρός, γιος βοσκού και αγρότη δεν ξεπερνά. Δόξα τω θεώ, σήμερα το πρόβλημα είναι λυμένο. Γιατί, λόγω της ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ αύξησης του φαινομένου της κοινωνικής αναπαραγωγής στην εκπαίδευση δεν υπάρχει πια ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ φοιτητής, εδώ και 20 χρόνια, στην Ιατρική Αθηνών γιος βοσκού. Ή επαγγελματία αγρότη-όχι Δ.Υ με δεύτερο επάγγελμα τις "αγροτικές εκμεταλλεύσεις" Δεν είναι τοπ γιατρός ο Πολάκης. Θα μπορούσε να γίνει σε άλλη χώρα, όπου ακόμα λειτουργεί το ασανσέρ κοινωνικής κινητικότητας μέσω της εκπαίδευσης. Σε μας λειτουργεί και μέσω γάμων αλλά ο Παύλος δεν πήρε την κόρη του Μητσοτάκη. Δεν πειράζει. Φτάνει που τα έβαλε με τη Novartis...

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.389
Πόντοι
786
κόστος θα είναι 1,5 δις,
εκτός αν απολύσει τους υπάρχοντες,
που θα πρέπει να αλλάξει το Σύνταγμα,

ούτε στην πολωνία δεν γίνονται αυτά,
ή ίσως μπορεί να σκοτώσει τους υπάρχοντες ή να τους στείλει στα γκούλαγκ,

που είναι οι δικηγόροι του σύριζα η αχτσιόγλου, ο κόκκαλης, ο καϊδατζής, η χρυσοβελώνη, ο κατρούγκαλος, η θάνου, ο κοντονής;

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
που είναι οι δικηγόροι του σύριζα η αχτσιόγλου, ο κόκκαλης, ο καϊδατζής, η χρυσοβελώνη, ο κατρούγκαλος, η θάνου, ο κοντονής;

Κανένας απο αυτούς δεν είναι κανονικός δικηγόρος. Φύρα είναι όλοι
Προφανώς στόχος δεν είναι η δικαιοσύνη αλλά ο έλεγχος της ώστε να παραμείνει το γύφτικο ασκέρι στην εξουσία. Στο όνομα της δημοκρατίας φυσικά

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
Όπως συνενοήθηκε ο Τσίπρας με τον Κλίντον.
Φίλε, σωστά τα λες. Μιλάς για το γυάλινο ταβάνι που ένας γιατρός, γιος βοσκού και αγρότη δεν ξεπερνά. Δόξα τω θεώ, σήμερα το πρόβλημα είναι λυμένο. Γιατί, λόγω της ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ αύξησης του φαινομένου της κοινωνικής αναπαραγωγής στην εκπαίδευση δεν υπάρχει πια ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ φοιτητής, εδώ και 20 χρόνια, στην Ιατρική Αθηνών γιος βοσκού. Ή επαγγελματία αγρότη-όχι Δ.Υ με δεύτερο επάγγελμα τις "αγροτικές εκμεταλλεύσεις" Δεν είναι τοπ γιατρός ο Πολάκης. Θα μπορούσε να γίνει σε άλλη χώρα, όπου ακόμα λειτουργεί το ασανσέρ κοινωνικής κινητικότητας μέσω της εκπαίδευσης. Σε μας λειτουργεί και μέσω γάμων αλλά ο Παύλος δεν πήρε την κόρη του Μητσοτάκη. Δεν πειράζει. Φτάνει που τα έβαλε με τη Novartis...

μη καθεσαι και ασχολεισαι με τα φασισταρια του bou,εδω μεσα γιανκανα κωλο κοιτα.το επιπεδο κουβεντας ειναι επιπεδο μεταξουργειου...

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

Με ποιον τα έβαλε? Με την Novartis? Επί Υπουργείας του η Novartis (από το '15 μέχρι το '19 δηλαδή) είχε κέρδη που δεν είχε φανταστεί ποτέ, την στιγμή που πριν το 2015 έμπαινε μέσα! Αυτά δεν τα λέω από το μυαλό μου (δεν είμαι ζαίος :grin: ) googlαρε να τα δεις μόνος σου.

Μάλλον κάτι δεν έχεις καταλάβει καλά....

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
Με ποιον τα έβαλε? Με την Novartis? Επί Υπουργείας του η Novartis (από το '15 μέχρι το '19 δηλαδή) είχε κέρδη που δεν είχε φανταστεί ποτέ, την στιγμή που πριν το 2015 έμπαινε μέσα! Αυτά δεν τα λέω από το μυαλό μου (δεν είμαι ζαίος :grin: ) googlαρε να τα δεις μόνος σου.

Μάλλον κάτι δεν έχεις καταλάβει καλά....

Αυτό λέω - εσύ δεν κατάλαβες καλά

Αλλό είπε ο συριζαίος psarogiatros - και του είπα να μη λέει ανοησίες.

ΔΕΝ τα έβαλε με καμμία νοβαρτις ο γυφτοπολάκης. Ενας μαλάκας και μισός είναι, που θέλει να γίνει δικτατορίσκος στο όνομα της...δημοκρατίας

Και άλλοι είναι γιοι βοσκών, δεν είναι όλοι τόσο μαλάκες

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Αυτό λέω - εσύ δεν κατάλαβες καλά

Αλλό είπε ο συριζαίος psarogiatros - και του είπα να μη λέει ανοησίες.

ΔΕΝ τα έβαλε με καμμία νοβαρτις ο γυφτοπολάκης. Ενας μαλάκας και μισός είναι, που θέλει να γίνει δικτατορίσκος στο όνομα της...δημοκρατίας

Και άλλοι είναι γιοι βοσκών, δεν είναι όλοι τόσο μαλάκες

Α, ΟΚ! Αλλιώς το κατάλαβα εγώ!

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Κανένας απο αυτούς δεν είναι κανονικός δικηγόρος. Φύρα είναι όλοι
Προφανώς στόχος δεν είναι η δικαιοσύνη αλλά ο έλεγχος της ώστε να παραμείνει το γύφτικο ασκέρι στην εξουσία. Στο όνομα της δημοκρατίας φυσικά

Αφηστε το γυφτικο ασκερι και πιαστε το τουρκογυφτικο ασκερι που ειναι τωρα στην εξουσια

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
Αφηστε το γυφτικο ασκερι και πιαστε το τουρκογυφτικο ασκερι που ειναι τωρα στην εξουσια

Αν ήξερες ανάγνωση θα έβλεπες οτι εδω ειναι το νήμα για το γύφτο τον πολάκη.

Υπάρχει άλλο νήμα για αυτό που λες

giorgos2226

Μέγας
Εγγρ.
9 Ιαν 2010
Κριτικές
19
Like
2.451
Πόντοι
4.577
Αυτες ειναι οι ιδεες τους , κομμουνιστικες και αντιδημοκρατικές. Να φυγουν τα προσωπα που λεει για ποιο λογο ? να βαλει προσωπα να τα ελεγχει ο συριζα ? Το θεμα ειναι να υπαρχει πλαισιο που να μην μπορει ο καθε υπουργος , κομα κλπ να παρεμβαινει στο εργο της δικαιοσυνης κλπ

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Αντε πες στην ΕΡΤ, βγαινει ο ΣΥΡΙΖΑ, και την επομενη ημερα απομακρυνεται ο Παπαχλιμιντζος και στη θεση του μπαινει ΣΥΡΙΖΑιος. Συνηθιζεται αυτο, απο ολες τις κυβερνησεις.
Την Κοσιωνη πως θα την διωξει απο το ΣΚΑΙ. Τον Καμπουρακη; Και ολους τους υπολοιπους. Με το που γινει κυβερνηση ο ΣΥΡΙΖΑ η Ελλαδα θα γινει Βορεια Κορεα; Ελεγχομενα τα παντα;

Λαθος του Πολακη.

• Like
Αντιδράσεις: enduro

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.312
Πόντοι
3.656
Ο Πολάκης ως Ιατρός
πήρε πτυχίο από ιατρική στην ελλάδα
στην οποία είχε μπει με πανελλαδικές.

Το 70% των ιατρών κάτω των 65 σήμερα
1)δεν έδωσαν ποτέ πανελλάδικές, είτε αν έδωσαν είχαν πατώσει οικτρά
2)πήγαν για σπουδές σε χώρα του μπλοκ
3)είτε πήραν πτυχίο από το μπλοκ είτε ήρθαν με μετεγγραφή σε ελληνική σχολή (με σάπιες διαδικασίες)
και πήραν πτυχίο από ελληνικό πανεπιστήμιο από το παράθυρο
από το 85% των μαθημάτων τα είχαν περάσει στο μπλοκ και τα αναγώρισαν εδώ.

Έτσι δεν είναι Χλεχλέρκ ;;

• Like
Αντιδράσεις: enduro

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom