Νέα

γιδο-Πολάκης - Impossible is nothing No. 004

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Eraser..
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 47K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.269
Πόντοι
8.006
Επειδή τα επιχειρήματα σου είναι πανηλίθια, αναγκάζομαι να στα κάνω λιανά.

Πρώτα τα συμφέροντα του τόπου, μετά η ψυχική υγεία της γυναικούλας.
Δεν ηξερα οτι πρεπει να υπαρχει προτεραιοτητα.
Δεν ηξερα οτι μπροστα στο "συμφερον" του τοπου, μπορουμε να ξεφτιλιζουμε οποιον βρουμε μπροστα μας

Ρε δεν μας παρατας, ανοητε

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.398
Πόντοι
2.606
Kαι ποιος σου ειπε ρε τύπε, οτι μεσα στα καθηκοντα ενος συμβουλου υπουργου, ειναι να τον απαξιωνουν και να τον ταπεινωνουν διαφοροι καφροι? Σοβαρα τωρα? Ειναι δυνατον? Πού τα μαθατε αυτα? Αντι να λετε ανοησιες, θα ηταν καλυτερα να καταδικαζετε τον κουτσαβακισμό και την καφριλα. Τοσο απλα. Ελεος καπου, μην τρελαθουμε κιολας, νισαφι πια.
για κατσε ρε παιχτη για να χουμε καλο ρωτημα,αλλα η μανουρα ξεκινησε επειδη η τυπισα εκανε γκριματσες απαξιωσης συνεχεια σε καθε προταση που ξεστομιζε ο πολαξ και αυτος την ξεφωνησε ,εσυ δηλαδη τι θα εκανες αν ο αλλος στο εκανε αυτο ...και λιγα της ειπε....μην κανεις γκριματσες της ειπε ολη την ωρα τι της ειπε δηλαδη.....και η αλλη εβαλε τα κλαματα λεει και ζηταγε συγνωμες στο πουθενα για το τιποτα......καραστημενο γιατι προσπαθουν να φανε εναν απο τους λιγους που κανει μαχιμη αντιπολιτευση,κασελακη θα γαμηθεις μουνοπανο θα παρεις αρχιδια με κροτο πολυ συντομα υπουλο φιδι!

BIG_BIG_BEN

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
10.775
Πόντοι
2.356
Δεν ηξερα οτι πρεπει να υπαρχει προτεραιοτητα.
Δεν ηξερα οτι μπροστα στο "συμφερον" του τοπου, μπορουμε να ξεφτιλιζουμε οποιον βρουμε μπροστα μας

Ρε δεν μας παρατας, ανοητε

Πσνηλίθε, μάθε το τώρα λοιπόν.

Πρώτα τα συμφέροντα του τόπου, μετά εκείνα της υπαλλήλου του Άδωνη.

Η ουσία είναι, να εξεταστούν οι καταγγελίες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.269
Πόντοι
8.006
για κατσε ρε παιχτη για να χουμε καλο ρωτημα,αλλα η μανουρα ξεκινησε επειδη η τυπισα εκανε γκριματσες απαξιωσης συνεχεια σε καθε προταση που ξεστομιζε ο πολαξ και αυτος την ξεφωνησε ,εσυ δηλαδη τι θα εκανες αν ο αλλος στο εκανε αυτο ...και λιγα της ειπε....μην κανεις γκριματσες της ειπε ολη την ωρα τι της ειπε δηλαδη.....και η αλλη εβαλε τα κλαματα λεει και ζηταγε συγνωμες στο πουθενα για το τιποτα......καραστημενο γιατι προσπαθουν να φανε εναν απο τους λιγους που κανει μαχιμη αντιπολιτευση,κασελακη θα γαμηθεις μουνοπανο θα παρεις αρχιδια με κροτο πολυ συντομα υπουλο φιδι!
Εγω ενα εχω να σου πω τύπε, και παρε το οπως θελεις.

Απο ολο αυτο το σκηνικο, εγω κρατησα την αντιδραση του Κασσελακη και της Λινού.
Και κρατησα οτι ευτυχως τελικα υπαρχει ελπιδα για να μην υποταχθουμε εντελώς στην καφριλα και τον κουτσαβακισμο, με το "αλλοθι" οτι "λεμε (μη χεσω) αληθειες". Λες και οι αληθειες πρεπει να λεγονται με αγένεια και ουγκανίλα.
Οχι.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.398
Πόντοι
2.606
Γιατι λες χαζομαρες?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αλλος ενας "ευαισθητος".
Επιλεκτικά βεβαια.
Ειναι εντυπωσιακο ποση δυσκολια εχουν καποιοι φανατικοι να καταδικασουν το αυτονοητο.
τυπε πως παει ,πως τα πας με το ρευμα....αναβεις κανα ερκοντισιο η στα αρχιδια σου ,γιατι δεν σε ενδιαφερει η ζεστη και η δρωτσιλα?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.269
Πόντοι
8.006
Πσνηλίθε, μάθε το τώρα λοιπόν.

Πρώτα τα συμφέροντα του τόπου, μετά εκείνα της υπαλλήλου του Άδωνη.

Η ουσία είναι, να εξεταστούν οι καταγγελίες.
Λες ανοησιες

τυπε πως παει ,πως τα πας με το ρευμα....αναβεις κανα ερκοντισιο η στα αρχιδια σου ,γιατι δεν σε ενδιαφερει η ζεστη και η δρωτσιλα?
Ολη μερα ανοικτο το εχω.
Κανενα προβλημα
Και σουπερ μαρκετ πηγα σημερα, 11.65 η φετα, μια χαρα

BIG_BIG_BEN

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
10.775
Πόντοι
2.356

Ο Πολάκης είπε πράγματα στη Βουλή που δεν βολεύουν κανέναν, και προσπαθούνε να κινήσουν μηχανισμούς συγκάλυψης.

Εσύ προφανώς μόνο από συγκάλυψη καταλαβαίνεις, και μηδέν από δικαιοσύνη.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.398
Πόντοι
2.606
Εγω ενα εχω να σου πω τύπε, και παρε το οπως θελεις.

Απο ολο αυτο το σκηνικο, εγω κρατησα την αντιδραση του Κασσελακη και της Λινού.
Και κρατησα οτι ευτυχως τελικα υπαρχει ελπιδα για να μην υποταχθουμε εντελώς στην καφριλα και τον κουτσαβακισμο, με το "αλλοθι" οτι "λεμε (μη χεσω) αληθειες". Λες και οι αληθειες πρεπει να λεγονται με αγένεια και ουγκανίλα.
Οχι.
δεν ειναι αγενεια δηλαδη να κανεις γκριματσες απαξιωσης συνεχως οταν μιλαει ο αλλος και ειδικα στη βουλη...δηλαδη οταν ο δικος σου ξεστομιζε σαν υστερικια "το γιατι γελατε κυριοι",εβαλε η λινου παλι τα κλαματα με αναφιλητα θες να πεις?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.269
Πόντοι
8.006
,κασελακη θα γαμηθεις μουνοπανο θα παρεις αρχιδια με κροτο πολυ συντομα υπουλο φιδι!
Εγω παλι γιατι αισθανομαι απο προχθες για πρωτη φορα οτι κατι μπορουμε να περιμενουμε ως τόπος τελικά απο αυτον?

ROB. C

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
19.878
Πόντοι
3.656
Ξέρεις κάτι ; Χέστηκα !

Όπως χεσμένο έχουν οι νεοδημοκράτες ( και οι ζαίοι φυσικά ) εμένα και όλους τους φτωχούς λευκούς.

Άμα τη θίχτηκε τόσο πολύ ως πάει η δαπ να τη πει τραγουδάκια. Εγώ χέστηκα για τη κάθε νουδούλα.
μαζί σου 10000%
Λινού Πολάκηδες Αδώνηδες φόρτωμα στο Ρέο και Γουδή

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.269
Πόντοι
8.006
Ο Πολάκης είπε πράγματα στη Βουλή που δεν βολεύουν κανέναν, και προσπαθούνε να κινήσουν μηχανισμούς συγκάλυψης.

Εσύ προφανώς μόνο από συγκάλυψη καταλαβαίνεις, και μηδέν από δικαιοσύνη.
Εξακολουθεις να λες ανοησιες.
Προφανως εχεις αδυναμια να επεξεργασθεις οτι δεν εχει ΟΥΔΕΜΙΑ σημασια αυτο που λες και δεν υπαρχει κανενας λόγος να το επικαλεισαι ως αθωωτικό για την συμπεριφορα αυτου του ειδους.
Δεν ξερω αν καταλαβαινω απο συγκαλυψη, εσεις ομως δεν καταλαβαινετε σιγουρα απο ευαισθησια.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.398
Πόντοι
2.606
Λες ανοησιες

Ολη μερα ανοικτο το εχω.
Κανενα προβλημα
Και σουπερ μαρκετ πηγα σημερα, 11.65 η φετα, μια χαρα
αφου δεν ετρωγες φετα εγραφες ρε πουστη,αλλαξες γουστα στα γεραματα ,θα μας τρελανεις,πανω που αρχισαμε να κανουμε τη μεθοδο σου απεναντι στην ακριβεια....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.269
Πόντοι
8.006
αφου δεν ετρωγες φετα εγραφες ρε πουστη,αλλαξες γουστα στα γεραματα ,θα μας τρελανεις,πανω που αρχισαμε να κανουμε τη μεθοδο σου απεναντι στην ακριβεια....
Το οτι δεν τρωω φετα, το γραφατε εσεις για να ειρωνευτειτε
Αλλά πες-πες το πιστεψατε κιολας σαν καλοι γκεμπελισκοι

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.398
Πόντοι
2.606
Εγω παλι γιατι αισθανομαι απο προχθες για πρωτη φορα οτι κατι μπορουμε να περιμενουμε ως τόπος τελικά απο αυτον?
η καλυτερη σου....χωρις αντιπολιτευση και παραλιγο να βγει ο διαταραγμενος δευτερος....σκεψου να βρεθει καποιος να κανει ενα ελαχιστο γκελ...θα εξαφανιστειτε σαν την μουχλα απο την χλωρινη!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.269
Πόντοι
8.006
δεν ειναι αγενεια δηλαδη να κανεις γκριματσες απαξιωσης συνεχως οταν μιλαει ο αλλος και ειδικα στη βουλη...δηλαδη οταν ο δικος σου ξεστομιζε σαν υστερικια "το γιατι γελατε κυριοι",εβαλε η λινου παλι τα κλαματα με αναφιλητα θες να πεις?
Το οτι εγκαλούμε σημερα τη Λινου επειδη εκλαψε και οχι τον Πολακη επειδη εβριζε σκαιοτατα, με ξεπερνα, συγνωμη

η καλυτερη σου....χωρις αντιπολιτευση και παραλιγο να βγει ο διαταραγμενος δευτερος....σκεψου να βρεθει καποιος να κανει ενα ελαχιστο γκελ...θα εξαφανιστειτε σαν την μουχλα απο την χλωρινη!
6 χρονια τα ιδια ακουω, βαρεθηκα

BIG_BIG_BEN

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
10.775
Πόντοι
2.356
Εξακολουθεις να λες ανοησιες.
Προφανως εχεις αδυναμια να επεξεργασθεις οτι δεν εχει ΟΥΔΕΜΙΑ σημασια αυτο που λες και δεν υπαρχει κανενας λόγος να το επικαλεισαι ως αθωωτικό για την συμπεριφορα αυτου του ειδους.
Δεν ξερω αν καταλαβαινω απο συγκαλυψη, εσεις ομως δεν καταλαβαινετε σιγουρα απο ευαισθησια.

Νομίζεις, επειδή τόσο καταλαβαίνεις, επειδή τόσο σε συμφέρει να καταλαβαίνεις.

Το ζητούμενο είναι, το δημόσιο συμφέρον. Κατά τα τα άλλα, η γυναικούλα είναι προφανώς άρρωστη, και δεν κάνει για τη δουλειά.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.398
Πόντοι
2.606
Το οτι δεν τρωω φετα, το γραφατε εσεις για να ειρωνευτειτε
Αλλά πες-πες το πιστεψατε κιολας σαν καλοι γκεμπελισκοι
εχε χαρη που δεν εχω μανια να κραταω σκρηνσοτ επικες μαλακιες....εσυ δεν ελεγες και τι εγινε που εχει η φετα 15το κιλο στα αρχιδια μου δεν την τρωω ετσι και αλλιως?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.269
Πόντοι
8.006
εχε χαρη που δεν εχω μανια να κραταω σκρηνσοτ επικες μαλακιες....εσυ δεν ελεγες και τι εγινε που εχει η φετα 15το κιλο στα αρχιδια μου δεν την τρωω ετσι και αλλιως?
Οχι

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.114
Πόντοι
456
μαζί σου 10000%
Λινού Πολάκηδες Αδώνηδες φόρτωμα στο Ρέο και Γουδή

Δε λέω " καλά την έκανε ο γιδοβοσκός " αυτό που λέω είναι 2 μέτρα και 2 σταθμά.

Δε θα ασχοληθώ με πληρωμένο στέλεχος ενός κόμματος που θέλει να με αντικαταστήσει με Πακιστανούς , που με επέβαλε δικτατορία για ένα κρυολόγημα κ.λ.π. Απλά δε με νοιάζει άμα θίχτηκε η όχι.

Δεν έχω λόγο να νοιαστώ για νεοδημοκράτες ! Δε νοιάστηκαν ποτέ για εμένα. Όχι οι πληρωμένοι υπάλληλοι μόνο αλλά και το κάθε μικρό στέλεχος.

Ούτε τους βρίζω , ούτε " Μητσοτάκη γαμιέσαι " δε λέω ( επειδή μισώ το λαϊκισμό ) , ούτε είμαι υπέρ κάποιας βίας εναντίον τους. Αλλά όχι δε θα κάτσω να κλάψω κιόλας και να δηλώνω αλληλεγγύος.

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.398
Πόντοι
2.606
Το οτι εγκαλούμε σημερα τη Λινου επειδη εκλαψε και οχι τον Πολακη επειδη εβριζε σκαιοτατα, με ξεπερνα, συγνωμη

6 χρονια τα ιδια ακουω, βαρεθηκα
τι βρισιες ειπε ρε τυπε ,που της ειπε να μην κανει γκριματσες ολη την ωρα?ετσι δηλαδη και δει η λινου μια ηρεμη μερα εδω στο σαη,τι θα γινει,θα τρελαθει και βγει στους δρομους αναμαλιασμενη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom