Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.106
- Πόντοι
- 2.606
δεν υπάρχουν έτσι και αλλιώς...Mην σπαμάρετε στο θρέντ του κ.Εraser γιατί δεν θα σας δώκει τα video που του ζητήσατε .....
δεν υπάρχουν έτσι και αλλιώς...Mην σπαμάρετε στο θρέντ του κ.Εraser γιατί δεν θα σας δώκει τα video που του ζητήσατε .....
Nαι καλα,με τετοια φθηνα κολπα πας να μας ξεγελασεις.δεν υπάρχουν έτσι και αλλιώς...
Βουλομενο γραμμα διαβαζεις. ΜΑΛΑΚΑ.Το καλύτερο στήριγμα της ΝΔ, είναι ο Αλέξης. Όπως ήταν για πολλά χρόνια το καλύτερο στήριγμα του ΠΑΣΟΚ, ο Σαμαράς.
Δεν τραβάει η ΝΔ . Κατά διαόλου πάει . Οπότε χρειαζόταν στήριγμα κι άλλο από το στήριγμά της τον Αλέξη και το "κόμμα" του το ΣΦΥΡΙΖΑ.
Του έχουν τάξει προεδρία του Αλέξη και ξέρει ότι θα τηρήσουν το λόγο τους. Οπότε του ζήτησαν να ρίξει κι άλλο το απόκομμά του, το ΣΦΥΡΙΖΑ.
Έτσι , από το πουθενά, δημιούργησε τη μανούρα με τον Πολάκη, για να κόψει μερικές δεκάδες χιλιάδες ψήφους από το ΣΦΥΡΙΖΑ,
προς ενίσχυση της ΝΔ.
Nαι καλα,με τετοια φθηνα κολπα πας να μας ξεγελασεις.
Δεν κερνας κανενα καφεδακι ομως
Δεν κερνας κανενα καφεδακι ομως
λογικο μου ακουγεται .. αν και πρεπει να ειναι χαμηλο γιατι εδω ενας ψωμολυσας δεν το πηρεΤύποι, άσχετη ερώτηση.
Το market pass απορρίπτεται όταν η δήλωση είναι από ένα ποσό και πάνω;
Ρε μλκλογικο μου ακουγεται .. αν και πρεπει να ειναι χαμηλο γιατι εδω ενας ψωμολυσας δεν το πηρε
ναι τυπε έχει κριτηριαΤύποι, άσχετη ερώτηση.
Το market pass απορρίπτεται όταν η δήλωση είναι από ένα ποσό και πάνω;
Mα σε ποιον αναφερεσαι?λογικο μου ακουγεται .. αν και πρεπει να ειναι χαμηλο γιατι εδω ενας ψωμολυσας δεν το πηρε
εχει gdpr δεν μπορω να πωMα σε ποιον αναφερεσαι?
το εάν χασει ρε τυπε τι το βάζεις με το καραγκιοζηFree πολακης
Οτι λεει ειναι αλήθεια , στις φωτο που έδειξε ειναι ολη τους σκουπίδια
Επειδη ειναι ομως κύκλωμα μαφίας δύσκολα μπορει να το αποδείξει
Οσο για τον τσιπ που τον διέγραψε , εαν χάσει στις εκλογες ΤΠ, το πουλο δηλαδη
Free πολακης
Γινε εσυ πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑτο εάν χασει ρε τυπε τι το βάζεις με το καραγκιοζη
ναι θα το έχω υπόψιν,αν πει ναι ο νιπληςΓινε εσυ πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Οταν δουλευα γκαρσονακι στη Ροδο
Θα χασει ο καραγκιοζης