Νέα

Γιατρομανωλάκης: Ο πρώτος ανοιχτά γκέι υπουργός στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΠυρΚαυλος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 254
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.624
Πόντοι
3.936
Μιλάμε τα είδαν όλα οι δεξιοι με τον Κούλη
Ψηφίσαν 'κανονικότητα' και βλέπουν τη χώρα διαλυμένη,λαθροκανιβαλους σε κάθε πόλη,κλειστές εκκλησίες,μπούστηδες στην κυβέρνηση
Ευτυχώς διώξαμε τον Τσίπρα...και γλυτώσαμε
:grin:

John.Greek

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
38
Like
2.446
Πόντοι
2.606
Διαβάζω πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις. Αντιπαραθέσεις, επιχειρήματα, αντιλήψεις, θέσεις.
ΚΑΛΟ είναι αυτό! :kneel: Προάγει την Σκέψη και μειώνει το Σκοταδισμό πού 'χει σκεπάσει την Ελλάδα απ' άκρη σ' άκρη.

:hi:

Συνημμένα

• ΤΑΙ-ΥΙΝ.jpg
    ΤΑΙ-ΥΙΝ.jpg
    15,5 KB · Εμφανίσεις: 37

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Η διάλυση του θεσμού της πυρηνικής οικογένειας ουσιαστικά έχει συντελεστεί κι οι αιτίες είναι οικονομικές. Η απορρύθμιση της αγοράς εργασίας τη διάλυσε που έβγαλε τη γυναίκα στο κλαρί της μισθωτής σκλαβιάς, στο όνομα της ισότητας. Γιατί κι αυτή η ισότητα έχει όνομα και λέγεται αστική.
Όσον αφορά τους ομοφυλόφιλους τους τρώμε στη μάπα γιατί τους ξερνάει ένα σύστημα που έχουν αποδεχτεί εκ των προτέρων κι έτσι τους ξερνάει σαν τα καλύτερά του παιδιά. Είναι οι άσωτοι υιοί που μεταμελήθηκαν και επέστρεψαν στην πατρική εστία όποτε γι αυτούς προορίζεται ο μόσχος ο σιτευτός.
Η πλέμπα δεν έφυγε ποτέ, δεν πήγε πουθενά, δεν το κούνησε ρούπι.
Ας βλέπει τώρα τον γιο του Γιατρομανωλάκη.

Δεν διαφωνώ και το οικονομικό παίζει μεγάλο ρόλο. Δεν βγαίνει σήμερα αν δεν δουλεύουν και οι δύο. Το θέμα είναι ότι οι νεοταξιτες έδωσαν όλα αυτά τα δικαιώματα για να την πει η γυναίκα στον άνδρα. Να του πει ρε παλιό μαλακα τώρα εγώ έχω δύναμη και εξουσία. Έχω την ανεξαρτησία μου και δεν κρέμομαι από τα αρχιδια σου. Αυτό φυσικά οδηγεί στον μεγάλο ανταγωνισμό μεταξυ των φύλλων. Όχι εγώ φέρνω τα περισσότερα, όχι εσύ είσαι άνεργος. Όχι εγώ έφτιαξα το σπίτι, όχι εγώ πληρώνω τα χρωστούμενα κλπ κλπ.Επισης τα διαζύγια σήμερα είναι το όπλο των γυναικών. Στην ουσία αυτό που κατάφεραν ήταν να βάλουν σε σκέψη τον μέσο άνδρα μικροαστο(ακόμα και μεγάλο άστο αν θες) για το αν θα πρεπει να επιχειρήσει έναν γάμο στη ζωή του και δεν θα του βγει από την μυτη. Κάπως έτσι γαμησαν τον θεσμό της οικογένειας. Στη δύση πλέον τα παιδιά με το που γίνουν 18 τρώνε κλωτσιά από τους γονείς και τους λενε πάντε ζήστε μόνοι σας και βγάλτε λεφτα. 'Everything Is about money' και κάπως έτσι θα γίνουν και τα πράγματα εδώ. Θα βλέπετε τις Ελληνίδες να γυρνάνε τσόντες και να δουλεύουν ως ιερόδουλες(που ήδη κάποιες κάνουν) για να μπορέσουν να βγάλουν λεφτά και να ανεξαρτοποιηθουν από την πατριάρχικη οικογενεια.

Δηλαδή ρε τύπε με λίγα λόγια μας λες ότι διέλυσαν τον θεμσό της οικογέννειας επειδή έδωσαν στη γυναίκα ευκαιρία να εργαστεί και να βγάζει τα λεφτά της από το να νιώθει ευγνωμοσύνη επειδή της έδωσε λεφτά ο άντρας της να πάρει καινούρια βρακιά? Και γιατί το αντίθετο διατηρεί την οικογέννεια σε μια υγειή (για γέλια) κατάσταση?

Δεν της έδωσαν καμιά ευκαιρία αλλά διεκδίκησε μόνη της ενα δικαίωμα που είχε ήδη κατοχυρωθεί. Την εξανάγκασαν οι συνθήκες να το διεκδικήσει στην πράξη τόσο για οικονομικούς όσο και για πολιτικούς λόγους.
Το νεωτερικό υποκείμενο, φορέας αναπαλλοτρίωτων δικαιωμάτων, παρότι κλονίστηκε από τις ανακαλύψεις του Μαρξ και του Φρόυντ για να διασπαστεί και να αποσυντεθεί σε χίλιες δυο αέναα αντιτιθέμενες δυνάμεις -στα σκουπίδια της ιστορίας η παλίντροπος αρμονία του Σκοτεινού Εφέσιου- τώρα δέχεται τα πυρά του Αντιδιαφωτισμού που θέλει το άτομο να έπεται της κοινότητας, τα προνόμια να καθορίζουν το περιεχόμενο των δικαιωμάτων, κι οι δυνατοί να γαμάνε δικαίω ιστορίας, έθνους, φυλής.

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Και οι γυναίκες δεν βρήκαν την ευκαιρία να γαμησουν τους άνδρες με τις διατροφές και τις λοιπές μαλακίες που ακούγονται εδώ μέσα. Τον προλεταριοποίησαν τα αφεντικά του τον άντρα και τώρα ως γνήσιο γίδι τα ρίχνει στον αδύναμο -ο τεμπέλης, ο ανεπρόκοπος, που θέλει μόνο δικαιώματα και καθόλου υποχρεώσεις, όπως λέγανε οι Γερμανοί για τους Έλληνες μέχρι πρότινος. Ό,τι λένε αυτοί που έχουν το πάνω χέρι, επαναλαμβάνεται κι αναπαράγεται αυτόματα από το στόμα των υποτελών τους με στόχο τους ακόμα πιο αδύναμους.

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.326
Πόντοι
2.036
Η διάλυση του θεσμού της πυρηνικής οικογένειας ουσιαστικά έχει συντελεστεί κι οι αιτίες είναι οικονομικές. Η απορρύθμιση της αγοράς εργασίας τη διάλυσε που έβγαλε τη γυναίκα στο κλαρί της μισθωτής σκλαβιάς, στο όνομα της ισότητας. Γιατί κι αυτή η ισότητα έχει όνομα και λέγεται αστική.
Όσον αφορά τους ομοφυλόφιλους τους τρώμε στη μάπα γιατί τους ξερνάει ένα σύστημα που έχουν αποδεχτεί εκ των προτέρων κι έτσι τους ξερνάει σαν τα καλύτερά του παιδιά. Είναι οι άσωτοι υιοί που μεταμελήθηκαν και επέστρεψαν στην πατρική εστία όποτε γι αυτούς προορίζεται ο μόσχος ο σιτευτός.
Η πλέμπα δεν έφυγε ποτέ, δεν πήγε πουθενά, δεν το κούνησε ρούπι.
Ας βλέπει τώρα τον γιο του Γιατρομανωλάκη.

Δεν διαφωνώ και το οικονομικό παίζει μεγάλο ρόλο. Δεν βγαίνει σήμερα αν δεν δουλεύουν και οι δύο. Το θέμα είναι ότι οι νεοταξιτες έδωσαν όλα αυτά τα δικαιώματα για να την πει η γυναίκα στον άνδρα. Να του πει ρε παλιό μαλακα τώρα εγώ έχω δύναμη και εξουσία. Έχω την ανεξαρτησία μου και δεν κρέμομαι από τα αρχιδια σου. Αυτό φυσικά οδηγεί στον μεγάλο ανταγωνισμό μεταξυ των φύλλων. Όχι εγώ φέρνω τα περισσότερα, όχι εσύ είσαι άνεργος. Όχι εγώ έφτιαξα το σπίτι, όχι εγώ πληρώνω τα χρωστούμενα κλπ κλπ.Επισης τα διαζύγια σήμερα είναι το όπλο των γυναικών. Στην ουσία αυτό που κατάφεραν ήταν να βάλουν σε σκέψη τον μέσο άνδρα μικροαστο(ακόμα και μεγάλο άστο αν θες) για το αν θα πρεπει να επιχειρήσει έναν γάμο στη ζωή του και δεν θα του βγει από την μυτη. Κάπως έτσι γαμησαν τον θεσμό της οικογένειας. Στη δύση πλέον τα παιδιά με το που γίνουν 18 τρώνε κλωτσιά από τους γονείς και τους λενε πάντε ζήστε μόνοι σας και βγάλτε λεφτα. 'Everything Is about money' και κάπως έτσι θα γίνουν και τα πράγματα εδώ. Θα βλέπετε τις Ελληνίδες να γυρνάνε τσόντες και να δουλεύουν ως ιερόδουλες(που ήδη κάποιες κάνουν) για να μπορέσουν να βγάλουν λεφτά και να ανεξαρτοποιηθουν από την πατριάρχικη οικογενεια.

Δηλαδή ρε τύπε με λίγα λόγια μας λες ότι διέλυσαν τον θεμσό της οικογέννειας επειδή έδωσαν στη γυναίκα ευκαιρία να εργαστεί και να βγάζει τα λεφτά της από το να νιώθει ευγνωμοσύνη επειδή της έδωσε λεφτά ο άντρας της να πάρει καινούρια βρακιά? Και γιατί το αντίθετο διατηρεί την οικογέννεια σε μια υγειή (για γέλια) κατάσταση?

Κανενας δεν ειπε να μην εργαστει η γυναικα.Το θεμα ειναι οτι η κοινωνια σημερα ειναι γυναικοκρατουμενη και ολοι οι νομοι ειναι υπερ τους.Επισης μιλας για εργασια στις γυναικες...οταν οι περισσοτερες ψαχνουν τον λεφτα κοροιδο να τους τα ακουμπαει.Ολες οι γυναικες σημερα το παιζουν ανεξαρτητες αλλα μολις μυριστουν χρημα τα ξεχνανε ολα και γινονται τα καλυτερα δουλικα.

Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το πως δόθηκαν αυτά τα δικαιώματα στις γυναίκες για να μπορούν να την πουν στους άντρες. Δηλαδή δεν θα έπρεπε να υπάρχουν αυτά τα δικαιώματα? Και το κυριότερο, ισχύει ότι υπάρχουν πολλές γκόμενες που κοιτάνε να βολευτούν με έναν που θα τους παρέχει μια άνετη ζωή για αυτές και τα παιδιά τους...και αυτές βρίσκουν τους ανάλογους..είτε ντολμάδες είτε απλά συμφεροντολόγους και βολεύονται και αυτοί. Δίκαια πράγματα δηλαδή.

Αλλά εγώ συνεχίζω να μένω με την απορία...αν δεν είχαν ποτέ δικαίωμα στην εργασία ο θεσμός της οικογένειας θα είχε σωθεί? Και ποιος θεσμός? Αυτός της μέσης αρρωστημένης Ελληνικής οικογένειας της λεκτικής και ψυχολογικής βίας από όλες τις πλευρές? Ή αυτής που δε πα να πεθαίνει το παιδί μας αρκεί να μη το μάθει η γειτωνιά?
Για να καταλάβεις το πως ξεκίνησε η χειραφέτηση της γυναίκας, φτάνει να ρίξεις μιά ματιά στο τι διακύρητε αυτή η καριόλα η Ρόζα Λούξεμπουργκ. Το αίτημα τότε ήταν η εξίσωση των δικαιωμάτων της γυναίκας με τον άντρα και άλλες παπαριές αλλά κυρίως η είσοδός της στην παραγωγική διαδικασία, την πολιτική κλπ. Στόχος τους ήταν το παιδί. Να πάρουν το μεγάλωμα του παιδιού από την μητέρα και να το μεγαλώσει το σύστημα, με τις δικιές του "αρχές". Κοντολογίς, να πάψει η γυναίκα να έχει την θέση στην οικογένεια που είχε στην αρχαιότητα. Να είναι δηλαδή η Εστία της οικογένειας. Ένα πρότυπο το οποίο το υιοθέτησε όλος ο δυτικός πολιτισμός.
Από κει και πέρα, για να τερματιζόταν η βία, λεκτική και σωματική, του συζύγου απέναντι στην γυναίκα, δεν χρειαζόταν να βγεί στην παραγωγή η τελευταία. Ήταν και παραμένει ξεκάθαρα θέμα μορφώσεως.

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Σαν τα κεφάλια της Λερναίας Ύδρας οι απόψεις εδώ μέσα ξεφυτρώνουν δυο-δυο κι ουδεμία σχέση έχουν με το αντικείμενό τους: γιατί αν η ελευθερία του λόγου αποτελεί δικαίωμα, αυτό συμβαίνει γιατί ο άνθρωπος είναι φορέας και πράκτορας της ελευθερίας του, κοντολογίς έχει μια ιστορία να πραγματώσει κι οφείλει να το κάνει θέτοντας εαυτόν σκοπό του εαυτού του -κι ουδέποτε μέσον για ανώτερους σκοπούς. Η άσκηση της ελευθερίας λοιπόν εμπεριέχει την αρχή της ανυπακοής σε αλλότρια προτάγματα που αναιρούν την αυτονομία και την αυτοδιάθεση του ατόμου και της δημιουργικής εκδίπλωσης κι ανάπτυξης των εν σπέρματι δυνατοτήτων κι ικανοτήτων του. Χωρίς αυτές τις δύο όψεις του ενός και αυτού ζητήματος κάθε απόπειρα αναζήτησης της αλήθειας αποβαίνει στείρα και μάταιη κι η επικοινωνία δεν γίνεται από εμάς για εμάς αλλά από τα αποφάγια της εκμετάλλευσης για τα περισσεύματα κάποιας Γιάννας Αγγελοπούλου και τις φιέστες της.
Οι αγώνες ενάντια στον καπιταλισμό και την πατριαρχία είναι ανέκαθεν πολύμορφοι κι ανεξάντλητοι.
Πιο πολύ κι απ’ την κολοκυθιά που καλούμαστε να παίξουμε ακόμα μια μέρα εδώ μέσα.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Ξεροχυνω με ΝΔουλες που μετατρεπονται σε υπερασπιστες της ΛΟΑΤΚΙ κοινοτητας μετα την υπουργοποιηση δηλωμενου πισωγλεντη

Αναμενουμε την μαζικη συμμετοχη τους στο επομενο gay pride

edigno

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2020
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
1
Ολλανδια γιατι επιτρεπετε ο γαμος gay?

edigno

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2020
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
1
Θες να πεις οτι η ελλαδα ειναι πιο μπροστα απο την ολλανδια?

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Οι ελληναραδες ήταν πάντοτε γλυφτες και δουλικα των ξενικων συστημάτων και ιδεολογιών. Του μαρξισμου, του νέοφιλελευθερισμου, του χριστιανισμου(διαχωρισμός κράτους-εκκλησία ούτε για πλάκα). Οι δε αριστεροί πιόνια του Στάλιν και αυτής της καθυστερημένης ιδεολογίας που δεν προσέφερε τίποτα στον πλανήτη, παρά μόνο πείνα και καταπίεση. Οι δε δεξιουληδες αστοι, τα βολεμενα παιδιά του συστήματος μια ζωή γλυφτες και υπηρέτες των μεγάλων δυνάμεων της δυσης. Ότι πει η Αμερική και η Ευρώπη. Η Ελλάδα είναι μια χώρα μεσογειακή και θα έπρεπε να δίνει βάση στα ψυχικά χαρακτηριστικά της μεσογειακής φυλης και κοινωνίας. Ο νέο φιλελευθερισμος είναι μια ιδεολογία ατομιστικη. Ο μαρξισμος δε είναι μια ιδεολογία φασιστική και κολεκτίβα που κάνει τον άνθρωπο ρομπότ. Ο δε χριστιανισμός που τα περισσότερα γίδια ελληναρες εξυμνούν είναι δημιούργημα του εβραϊκού σημιτισμου. Η εκκλησία είναι από τις πρώτες οργανώσεις που αγκαλιάζουν με χαρά τα κανιβαλα του ισλάμ. Η ιδεολογία τους δεν διαφέρει καθόλου από την αριστερή μαρξιστική αντίληψη του διεθνισμου. Όσο οι Ελληναραδες θα προσκυνάνε αυτές τις ξενικες ιδεολογίες και θα πλακώνονται για το ποια είναι η σωστή και ποια όχι η Ελλάδα θα βυθίζεται στον πάτο. Χωρίς να θέλω να γίνω τρομολαγνος η Ελλάδα βρίσκεται στην χειρότερη φάση της ιστορίας της και τα πράγματα μέσα στο 21 μόνο καλύτερα δεν θα γίνουν.

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Τυπε βαν μπουστεν τσεκαρε λιγο αυτο και πες μου τη γνωμη σου ;;!

Πάμε γερά σύντροφε. Ηρθε η ώρα να φάμε ψωμάκι... Όπως χόρτασαν οι ανατολικό Ευρωπαίοι, οι Κουβανοί, οι Κινέζοι, οι Βιετναμεζοι, οι Μογγολοι, οι Βορειοκορεατες κλπ. Ο σοσιαλισμός είναι η λύση :confused::confused::confused:

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Ξεχασες σκανδιναβικες χωρες και κινα

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Βορεια κορεα δεν ειναι σοσιαλιστικο το πολιτευμα ειναι φασιστικο

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Νοτια αμερικη παντου βαλανε το χερακι τους οι usa για να γινει αυτο το χαλι οπως το βάζουνε τωρα σε βενεζουελα

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ο γιατρομανωλακης αριστερες λουγκρες!

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Κινα θα γινει πρωτη οικονομικη δυναμη σε μερικα χρονια

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.