lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
ρε συ δεν παιρνεις απο λογια μου φαινεται στραπονακιαθα σε γαμησω, για ηρεμησε
ρε συ δεν παιρνεις απο λογια μου φαινεται στραπονακιαθα σε γαμησω, για ηρεμησε
αγαπουλη σοβαρεψου στο Νωντα μιλας το Θεο Νωντα μια τριχα απο τις αρχιδαρες του εισαιθα σε γαμησω, για ηρεμησε
σηκωσε μπαιρακι το μομολο θα το τσακισωαγαπουλη σοβαρεψου στο Νωντα μιλας το Θεο Νωντα μια τριχα απο τις αρχιδαρες του εισαι
θα σε χυσω στηνν μαπα αρωτακι , ;)σηκωσε μπαιρακι το μομολο θα το τσακισω
το νου σου σταμουλη τιποτα αλλο δε σου λεω το νου σου δεν εχεις ιδεα τι μολις ξεκινησεςθα σε χυσω στηνν μαπα αρωτακι , ;)
μην τα βαζες με μενα, , και παρε το τσιρακι το φασιστακι σου απο πανω ;)
το νου σου σταμουλη τιποτα αλλο δε σου λεω το νου σου δεν εχεις ιδεα τι μολις ξεκινησεςθα σε χυσω στηνν μαπα αρωτακι , ;)
μην τα βαζες με μενα, , και παρε το τσιρακι το φασιστακι σου απο πανω ;)
Γιατί απλά βλέποντας τα Πορνίδια με τα απαίσια σώματα συνειδητοποιώ ποσο Θεα είμαι τελικά !
Ποσο απελπισμένα και δυστυχισμένα μπορεί να είναι κάποια άτομα που πληρώνουν για να πάνε μαζί τους ?
"Hey ψιτ θεία Δέσποινα πήγαινε τον Γιωργάκη σου σε κάποιο γραφείο συνοικεσίων να τον παντρέψεις
γιατί έτσι όπως πάει θα γεράσει μέσα σε μπουρδέλα και Bourdelo-Forums"
Φιλικά, Ιωάννα
(η μουνάρα του Ωρωπού)
Γιατί απλά βλέποντας τα Πορνίδια με τα απαίσια σώματα συνειδητοποιώ ποσο Θεα είμαι τελικά !
Ποσο απελπισμένα και δυστυχισμένα μπορεί να είναι κάποια άτομα που πληρώνουν για να πάνε μαζί τους ?
"Hey ψιτ θεία Δέσποινα πήγαινε τον Γιωργάκη σου σε κάποιο γραφείο συνοικεσίων να τον παντρέψεις
Φιλικά, Ιωάννα
(η μουνάρα του Ωρωπού)
τυπε αφου σε καταλαβε μεχρι και ο αβραμοτριαντης φαντασου ποσο αποτυχημενος ειναι ο κλωνος σουΓιατί απλά βλέποντας τα Πορνίδια με τα απαίσια σώματα συνειδητοποιώ ποσο Θεα είμαι τελικά !
Φιλικά, Ιωάννα
(η μουνάρα του Ωρωπού)
Η κατάσταση καταντάει κουραστική σε αυτό το φόρουμ.. Ο κάθε πειραγμένος μπαίνει με ψεύτικο όνομα και αρχίζει να λέει τις πούτσες του.. Έλεος πια με τους φουκαράδες π έχουν καταλιώσει το πετσάκι μπροστά από μία οθόνη υπολογιστή και προσπαθούν να δώσουν νόημα στη ζωή τους παριστάνοντας κάτι π δεν είναι σε διαφορα φόρουμς και προσπαθώντας να γράψουν πράγματα π πιστεύουν ότι θα ενοχλήσουν τα άλλα μέλη.. . Απορώ πόσο άσχημος, χοντρός και μίζερος μπορεί να σαι ρε φίλε π έκανες το θρεντ. Κόψε καμιά φλεβίτσα καλύτερα να καθαρίζει η κοινωνία από τέτοια "εκτρώματα". Επίσης σιγά μην βλέπουμε γκόμενα στο δρόμο και πάμε για κατάθεση σπαστοί! Μα τι καραγκιόζης.. προφανώς αυτό συμβαίνει σε εσένα, αλλά ως καλός παρθένος αν και σκέφτεσαι να πας να καταθέσεις σ φαίνεται βουνό και άθλος να πας σε μπουρδέλο.. Έτσι είναι η πρώτη φορά είναι πάντα δύσκολη.. Σου εύχομαι κάποια μέρα να βρεις κότσια να γαμήσεις έστω και επί πληρωμής και να αποβάλεις τα κόμπλεξ σου.
εισαι και ψυχιατρος τυπε? παντως τα ιδια που λες φαινεται να ισχυουν και σε σεναΕίναι ο αδύναμος,ο δυστυχής, ο ψυχικά άρρωστος μοναχικός πονεμένος που εμφανίζεται σκληρός κι επιθετικός.
Όλοι και όλα του φταίνε επειδή απλά η ζωή του είναι χειρότερη κι από την ίδια την κόλαση.
Το Νευρικό Ρευστό του αναλώνεται πανεύκολα... Τα Συμπλέγματα του άπειρα τον βασανίζουν μέσα του...
Η οργή του βγαίνει πανεύκολα... Η Κακια τον χαρακτηρίζει...
Αυτός ο κατακαημένος στερημένος εαυτός σου έχει τρομερές πληγές μέσα του... Τι έγινε ? Δεν σε αγάπησαν οι γονείς σου ποτε ?
Μεγάλωσες σε άσχημο περιβάλλον με βρισιές και μισος ? Είσαι απλά Άσχημος σε τέτοιο βαθμό ώστε να μην έχεις κάνει ποτε σου σχέση με κάποια κοπέλα ? Έχεις οικονομικά προβλήματα ? Μήπως έχεις κατάθλιψη, σκλήρυνση κατά πλακας ? καρκίνο ? Μήπως δεν σου σηκώνεται το μαλακό πουλάκι ? Μήπως έχεις φάει ξύλο πολύ κι έχεις γεμίσει από οργή, αγανάκτηση και μισος ?
Μήπως η στέρηση και η αγαμία σε σαλτάρανε εντελώς ?
Εάν ήμουνα κακια θα σου έδινα την ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΡΑ που θα μπορούσες να εισπράξεις ποτε...
"ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΖΩΗ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΙΔΙΑ"
Επειδή όμως είμαι καλή κοπέλα και αγαπώ τον άνθρωπο γενικά... Λυπάμαι όταν βλέπω φουκαράδες σαν εσένα γεμάτους ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ να προσπαθούν να κάνουν messing up με πραγματικά ευτυχισμένους ανθρώπους επειδή απλά ζηλεύουν... Επειδή ο πόνος ακόμα και στον πιο κακό άνθρωπο είναι κάτι που δεν θα πρέπε να υπάρχει... Επειδή πολύ απλά θέλω μια καλύτερη ανθρωπότητα χωρίς σαπίλα σαν εσένα....
Σου Εύχομαι Ολόψυχα,
Περαστικά !
Γραφ'τους όλους στο μουνί σου ρε σον.....τι κάθεσαι και ασχολήσαι και γράφεις σεντόνια; ;)
Καλησπέρα Κούκλε ! Τι κανεις ?
καλυτερα να πατε αμεσως να σας δει γιατρος....εχετε οντως προβληματα εδω μεσα πολλοιΚαι που'στε μάγκες....όποιος νομίζει ότι η σον,είναι κλώνος του κωλόγερου του πουτσαρά είναι λάθος...κάτι που έκανα και γω λάθος αρχικά....είναι ρίαλ η κοπέλα......
εισαι και ψυχιατρος τυπε? παντως τα ιδια που λες φαινεται να ισχυουν και σε σενα
καλυτερα να πατε αμεσως να σας δει γιατρος....εχετε οντως προβληματα εδω μεσα πολλοι