DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Σε όσους δεν αρέσει το σάιτ εδώ,να πανε παραδίπλα.Θα σας περιμένει με ανοιχτές αγκάλες ;) να σας σουτάρει
ΓΑΒΡΟΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!άσχετο...τι καιρό κάνει τώρα στην αθήνα?γιατί θα έρθω σε λίγο...ζέστη ήλιο όπως εδώ πάνω?
άσχετο...τι καιρό κάνει τώρα στην αθήνα?γιατί θα έρθω σε λίγο...ζέστη ήλιο όπως εδώ πάνω?
ΓΑΒΡΟΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ισε πολι καλο πεδι ελα να λιαστις
άσχετο...τι καιρό κάνει τώρα στην Αθήνα? γιατί θα έρθω σε λίγο... ζέστη, ήλιο, όπως εδώ πάνω?
ανοιξε ενα θρεντ δικο σου και ρωτα
κολιτερ θα χι ιλιο και,αλα εσι βαλε το νεκροφορικο σου κοστουμι γιατιπες ρε...σοβαρά μιλάω...να δω τι θα βάλω από την πανάκριβη γκαρνταρόμπα μου!!!
Σε τελική ανάλυση είναι ένα γαμάτο αντρικό καφενείο.
Κι όμως, ΥΠΑΡΧΕΙ και γι' αυτό σχετικό topic...
Έλα ρε πλάκα κάνω....είμαστε όλοι καθωσπρέπει ΚΥΡΙΟΙ.....χεχε.....ομορφε, απ οσο ξερω, η mounitsa μπαινει στο σαιτ για να κλεινει city tours, οπότε μαλλον εχεις δικιο..
Μήπως θα έπρεπε λοιπόν να ειναι μόνο για άνδρες;
Εντάξει έχει πολύ πλάκα όταν γράφουν οι γυναίκες εδώ μέσα.....Ααα καλα τωρα..
Εδω μεχρι ψηφοφορια εχω κανει γιαυτο το θεμα..
Εχουμε φτασει σε σημειο, με το που ποσταρει μια γκομενα, να γινεται της πουτανας απο τις αντρικες απαντησεις..Λες και θα τις γαμισουν με το πληκτρολογιο..
Αυτα..
σωστός...αλλά αντί αν έγραφες όλα αυτά θα μπορούσες να πεις με μια λέξη ήλιο ή κρύο ας πούμε...
πήρα ένα καινούριο Ermenegildo Zegna κουστούμι και θέλω να το βάλω,αλλά είναι λίγο βαρύ αν κάνει ζέστη
ΓΑΒΡΟΙ πλησιάζει η σειρά σας σε 2 βδομάδες...αρχίστε τα κονέ και τα τηλέφωνα στα κοράκια από τώρα...!!!
Ααα καλα τωρα..
Εδω μεχρι ψηφοφορια εχω κανει γιαυτο το θεμα..
Εχουμε φτασει σε σημειο, με το που ποσταρει μια γκομενα, να γινεται της πουτανας απο τις αντρικες απαντησεις..Λες και θα τις γαμισουν με το πληκτρολογιο..
Αυτα..
ετιχοσ που εφιγε γιατι ιμε πολι λιγουρισ...και για να ησηχάσει από τα λιγούρια η κοπέλα αναγκάστηκε να διαγράψει το προφίλ της...