Νέα

Γιατι τα στουντιο αθηνων ειναι πολυ ακριβοτερα απο της θεσ/κης?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.533
Πόντοι
22.266
Γιατι τα στουντιο αθηνων ειναι πολυ ακριβοτερα απο της θεσ/κης?
και ενω τα στουντιο θεσσαλονικης εχουν την σταθερα ταριφα των 30 ευρω ακι χωρις ανταγωνισμο των ντελων αφου εχουν κλεισει στο βαρδαρη ολα τα ντελα σχεδον ενω στην αθηνα με περισσοτερο ανταγωνισμο και αναλογικα με τον πλυθησμο υπαρχει υπερπληθωρα στουντιο στην αθηνα και ομως εκει εχουν πανακριβα την ταριφα τους και μου κανει μεγαλη εντυπωσει η διαφορα των 20 ευρω αφου στην αθηνα παιρνουν 50 ευρω
οσο για την ποιοτητα των μαγαζιων επειδη εχω γυρισει αρκετα στην αθηνα και ολα στην θεσσαλονικη μπορω να πω οτι ειναι στο ιδιο επιπεδο με ελαχιστες εξαιρεσεις

πχ θεσσαλονικη ενα εκατομυριο πληθυσμο και εχει 30 στουντιο και μολις τωρα 7 ντελα μπορει και κανενα τωρα στο βαρδαρη
αθηνα 4 εκατομυρια με πειραια και εχει πανω απο 300 ντελα αρα περισσοτερα ντελα κατα κεφαλη αρα επρεπε χαμηλοτερες τιμες και οχι 50 ευρω που βαρανε στο κεφαλι
οσο για νοικια η θεσσαλονικη εχει υψηλοτερα νοικια στην περιοχη του μυλου ενω στην αθηνα ειναι διασπαρτα με χαμηλοτερα νοικια
αρα πρεπει να κινητοποιηθουν οι αθηναιοι ;)
οσο για θεσσαλονικη καλο ειναι να βελτιωωσουν το εμπορευμα αφου αν καπου υστερουν ειναι στην ποιοτητα των γυναικων

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
βολκανο παλι την αμερικη ανακαλυψες μαν

πρωτον αθηνα εχουν καλυτερες πουτανες,πιο ομορφες,πιο περιποιητικες,πιο προφεσιονελ

δευτερον υπαρχουν και αθηνα στουντιο με απλο 30 και 40 και θεσσαλονικη αντιστοιχα καλα στουντιο με ακατεβατο σαρανταρι στο εντελως απλο προγραμμα,οποτε μην εισαι δογματικος και απολυτος

τριτον το ακριβο ή οχι στουντιο εχει να κανει μονο με το απλο;δλδ εμενα που μ αρεσει το φορπλει και θελω και να γλειψω μουνακι και να παιξω με τα μουνακια των κοριτσιων με καποιο σεξτοι και να με τσιμπουκωσει χωρις πλαστικη επικαλυψη του πεους μου με περικαυλιδα κλπ γιατι ειναι ακριβο ενα αθηναικο φουλ πχ με ογδοντα ευρω ενω στην θεσσαλονικη θα πρεπει να πληρωσω και εκατο για τα ιδια σε μερικες;

το κτιριακο δεν το σχολιαζω ,η αθηνα εχει οντως πολλα νεοκλασικα ενω η θεσσαλονικη εχει το προνομιο να εχει μια νεα εν δυναμει ανερχομενη red light district διπλα στο λιμανι που ετσι κι αλλιως ειναι περιοχη βιομηχανικοποιημενη/εκτος πολης/εκτος αστικου ιστου/με γραφεια και επιχειρησεις κλπ αλλα και αφθονια οικοπεδων οπου προχειρα μπηκαν λυομενα ή παλια εγκαταλελειμενα νυχτερινα μαγαζια που νοικιαστηκαν για στουντιο

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
Στην Αθηνα εχει Μουναρες που με το αναλογο παζαρι πεφτει στα 40..ειδικα στα μαγαζια του Βοτανικου στην Κασσανδρας και γενικως τα τιμανε τα λεφτα που δινεις.Στην Θεσσαλονικη τα πιο πολλα στουντιο οι γκομενες ειναι επιπεδου μεταξουργειου..αντε Φυλης μην αδικησω μερικες!! και ειναι αμεσα Ξεπετες,ενω στην Αθηνα μπορει να κατσει και ενα 20λεπτο στο δωματιο και να σου κανει και δωρακι κανα ισπανικο η' γλειψιματακι ενω θεσσαλονικη τα Πληρωνεις Ολα...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.879
Πόντοι
11.585
Στην Αθηνα εχει Μουναρες που με το αναλογο παζαρι πεφτει στα 40..ειδικα στα μαγαζια του Βοτανικου στην Κασσανδρας και γενικως τα τιμανε τα λεφτα που δινεις.Στην Θεσσαλονικη τα πιο πολλα στουντιο οι γκομενες ειναι επιπεδου μεταξουργειου..αντε Φυλης μην αδικησω μερικες!! και ειναι αμεσα Ξεπετες,ενω στην Αθηνα μπορει να κατσει και ενα 20λεπτο στο δωματιο και να σου κανει και δωρακι κανα ισπανικο η' γλειψιματακι ενω θεσσαλονικη τα Πληρωνεις Ολα...

+1

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.533
Πόντοι
22.266
βολκανο παλι την αμερικη ανακαλυψες μαν

πρωτον αθηνα εχουν καλυτερες πουτανες,πιο ομορφες,πιο περιποιητικες,πιο προφεσιονελ

δευτερον υπαρχουν και αθηνα στουντιο με απλο 30 και 40 και θεσσαλονικη αντιστοιχα καλα στουντιο με ακατεβατο σαρανταρι στο εντελως απλο προγραμμα,οποτε μην εισαι δογματικος και απολυτος

τριτον το ακριβο ή οχι στουντιο εχει να κανει μονο με το απλο;δλδ εμενα που μ αρεσει το φορπλει και θελω και να γλειψω μουνακι και να παιξω με τα μουνακια των κοριτσιων με καποιο σεξτοι και να με τσιμπουκωσει χωρις πλαστικη επικαλυψη του πεους μου με περικαυλιδα κλπ γιατι ειναι ακριβο ενα αθηναικο φουλ πχ με ογδοντα ευρω ενω στην θεσσαλονικη θα πρεπει να πληρωσω και εκατο για τα ιδια σε μερικες;

το κτιριακο δεν το σχολιαζω ,η αθηνα εχει οντως πολλα νεοκλασικα ενω η θεσσαλονικη εχει το προνομιο να εχει μια νεα εν δυναμει ανερχομενη red light district διπλα στο λιμανι που ετσι κι αλλιως ειναι περιοχη βιομηχανικοποιημενη/εκτος πολης/εκτος αστικου ιστου/με γραφεια και επιχειρησεις κλπ αλλα και αφθονια οικοπεδων οπου προχειρα μπηκαν λυομενα ή παλια εγκαταλελειμενα νυχτερινα μαγαζια που νοικιαστηκαν για στουντιο
γλ για τα εξτραδακια θα συμφωνησω οτι η αθηνα εχει περισσοτερη πληθωρα σπεσιαλς καταστασεις αλλα αν ξεκινησουμε με το απλο στο σαρανταρικο μονο τα βιλλα το εχουν στη θεσσαλονικη ενω στην αθηνα 5-10 το πολυ το εχουν 40 ευρω ενω τα υπολοιπα 70 το εχχεουν στο 50 ρικο
η αληθεια ειναι οτι σεσ τουντιο δεν ειμαι θαυμαστης των σπεσιαλ οποτε δεν μπορω να εχω εικονα αλλα εγω μιλας για την τιμη εκιννησης :grin:
οσο για κοπελες αναλογικα με τον πληθυσμο ειναι ο ιδιος αρθμος αφου και στην αθηνα αυη την στιγμη να βρισκονται καμια 100-150 στουντιοκοριτσα τα οποιια ανακυκλωνονται ενω στην θεσσαλονικη καμια 30αρια
επισης η θεσσαλονικη τα εχει μαζεμενα στο μυλο που  σημαινει οτι ξερει ο μαγαζατορας αν ανεβασει την τιμη θα παει ο πελατης στα 10 μετρα παρακατω
παντως ειναι χρυση ευκαιρια για τη σαλονικανα εκμεταλευτει τον μυλο και με αλλες δραστηριοτητες σεξουαλικου τουρισμου :grin: πχ bdsm
επισης ο μεσος μισθος του αθηναιου ακομη και αν ειναι ιδιος με του θεσσαλονικαιου εχει παραπανω εξοδα λογω ακριβοτερων αγαθων-και γενικα η αττικη ειναι λιγο φτωχοτερη απο τη θεσσαλονικη και μιλαω για το μεσο πολιτη
ετσι θεωρω εγκλημα το 50αρικο στα στουντιο στην αθηνα οπως εγκλημα και την κακιστη ποιοτητα στουντιοκοριτσων που εχει η συμπρωτευουσα

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
1.Location
2.Location
3.Location

Άλλο Κολωνάκι κι άλλο Καραμπουρνάκι.

Για...κοκό δεν ξέρω αλλά παρ' ότι Γκάγκαρος οφείλω να ομολογήσω ότι στο Καραμπουρνάκι απο φαγητό τρώς πολύ μα πολύ καλύτερα απ' το Κολωνάκι :grin: :grin: :grin: !!

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
Για...κοκό δεν ξέρω αλλά παρ' ότι Γκάγκαρος οφείλω να ομολογήσω ότι στο Καραμπουρνάκι απο φαγητό τρώς πολύ μα πολύ καλύτερα απ' το Κολωνάκι :grin: :grin: :grin: !!
Από εκεί πήρα να φάω πριν μισή ώρα για μεσημέρι  :cheesy:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
Γαματε παντως...γιατι Χανομαστε μαγκες!!!Ενα παθος εχουμε στη Ζωη..τις 'Πουτανες' και ειτε σε στουντιο ειτε σε Μπουρδελα τα Ευροπουλα μας τα καταθετουμε.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom