Νέα

Γιατί στους Έλληνες δεν αρέσουν οι γυναίκες με καμπύλες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jim85
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
Πάντα το είχα απορία αυτό. :think:
Για να είμαι ειλικρινής βέβαια, και η μέση ελληνίδα είναι αδύνατη χωρίς ίχνος καμπύλης ως και ανορεκτική καμιά φορά.
Ίσως και γι' αυτό αν δει ο έλληνας καμία να έχει κανένα κιλό παραπάνω αρχίζει αμέσως τα κακεντρεχή σχόλια..
Βλέπεις όμως στο εξωτερικό οι περισσότερες είναι νταρντάνες, chubby κλπ. και κάνουν και θραύση!
Κάτι ολλανδές, αμερικάνες, οι βραζιλιάνες με τα διάσημα οπίσθια (ΤΜ), οι αγγλίδες με τα πλούσια ελέη :jade:, κλπ.

• Like
Αντιδράσεις: xxxnnn

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.582
Πόντοι
8.346
Πάντα το είχα απορία αυτό. :think:
Για να είμαι ειλικρινής βέβαια, και η μέση ελληνίδα είναι αδύνατη χωρίς ίχνος καμπύλης ως και ανορεκτική καμιά φορά.
Ίσως και γι' αυτό αν δει ο έλληνας καμία να έχει κανένα κιλό παραπάνω αρχίζει αμέσως τα κακεντρεχή σχόλια..
Βλέπεις όμως στο εξωτερικό οι περισσότερες είναι νταρντάνες, chubby κλπ. και κάνουν και θραύση!
Κάτι ολλανδές, αμερικάνες, οι βραζιλιάνες με τα διάσημα οπίσθια (ΤΜ), οι αγγλίδες με τα πλούσια ελέη :jade:, κλπ.
Γτ δεν μπορούν τα μικρά πουλάκια μας να βρουν την πηγη.
Case closed, next

lensman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2022
Like
312
Πόντοι
280
Παντος οσες εχουν καμπυλες τις εχουν πολυ ωραιες, εγω με οσες γκομενες τα εχω φτιαξει ολες ηταν αστερια σε αυτο το θεμα.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.319
Πόντοι
2.356
Εξαρτάται για τι καμπύλες μιλάμε. Οι καμπύλες παχυσαρκίας δεν μου αρέσουν προτιμώ τα skinny κορμιά. Τώρα αν είναι καμπύλες μυικές αυτές φυσικά αρέσουν. Τα "τσουπωτές" δεν μου αρέσουν

• Like
Αντιδράσεις: Begood

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.763
Πόντοι
3.715
είμαι οπαδός του σφιχτού γυναικείου σώματος και πεταχτού κώλου, αλλά ένα έχω να δηλώσω,
έχει τύχει στην πορεία μου να συνευρεθώ με γυναίκες πιο στιβαρής κατασκευής, όχι χοντρές, αλλά με 'καμπύλες', όχι πατσές και κρεμάμενα λίπη. Κάνουν το καλύτερο κρεβάτι με διαφορά για κάποιο λόγο. Μιλάω από προσωπική εμπειρία.

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.233
Πόντοι
206
Εγώ γιατί βλέπω άπειρες χοντροκώλες, κουραδομηχανές? :confused: Για να είναι η άλλη αδύνατη με κωλαράκι ΠΕΤΑΧΤΟ ωραίο πρέπει να είναι πιτσιρίκα ή/και να γυμνάζεται (υπάρχουν και λίγες εξαιρέσεις)
Οι πατσαβουροελληνίδες η μόνη γυμναστική που κάνουν είναι τα χοντροδάχτυλά τους στα social στο κινητό και η χοντροκωλάρα τους στα καφέ με φρέντο και τσιγάρο

*Μακριά από υπέρβαρες, εργοστάσια λίπους. Ούτε τα σάλια από τις χλέπες μας δεν αξίζουν πόσο μάλλον τα χύσια μας. Από εμάς έχουν απαίτηση να είμαστε ωραίοι και φραγκάτοι, αλλά φυσικά με τόση αγαμία και παρακάλι από τους απελπισμένους, σου λένε και σα γαμώ το ξεσταύρι μου να είμαι πάλι θα έχω ορδές από μουνόδουλους να παρακαλάνε για τη φακλανοκωλάρα μου

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.514
Πόντοι
11.956
Γιατί έτσι ήταν οι μάνες μας...αν και εγώ δεν τις θέλω με καμπύλες ....αλλά εάν βλέπεις από μικρός μάνα .. θείες...με τέτοιο σωματότυπο...αυτό νομίζεις ότι σου αρέσει!!!!

bloom5

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
9.288
Πόντοι
1.046
Παρεπιπτοντως, οι Ελληνίδες είναι οι πιο παχυσαρκες στην Ευρωπη. Κανεις πλέον αγώνα να βρεις μια με φυσιολογικό βάρος. Οι Ελληνιδες ειναι παγκοσμιες πρωταθλητριες στην πίτσα, στα γαριδάκια, στις σοκολάτες και στο καθισιο.

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.277
Πόντοι
1.056
Παρεπιπτοντως, οι Ελληνίδες είναι οι πιο παχυσαρκες στην Ευρωπη. Κανεις πλέον αγώνα να βρεις μια με φυσιολογικό βάρος. Οι Ελληνιδες ειναι παγκοσμιες πρωταθλητριες στην πίτσα, στα γαριδάκια, στις σοκολάτες και στο καθισιο.
Γενικά ως λαός είμαστε, σύμφωνα με έρευνες, ο πιο παχύσαρκος στην Ευρώπη. Και στους άντρες και στις γυναίκες και (δυστυχώς) στα παιδιά. Παντού τριγύρω βλέπεις χοντρούς και χοντρές. Για αυτό μου κάνει εντύπωση το ερώτημα που θέτει ο νηματοθέτης.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.514
Πόντοι
11.956
εγώ δεν είμαι με παραπάνω κιλά...είμαι κορμάρα ... χαχαχα...

ditis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2018
Like
3.747
Πόντοι
456
Αλλάζουμε σιγά σιγά :rockon::rockon:

285571496_1183822872394181_7492712855703787673_n.jpg

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.920
Πόντοι
3.506
Είχα γνωρίσει κάποτε σε νησί εκτός Ελλάδος τρεις Ελληνίδες.

Όλες τσακωμένες με τη γυμναστική. Η μια όμως αδύνατη και καλό μουνι,δεν ήταν 100% ελληνιδα ίσως για αυτό.

Οι άλλες δυο,η μια χοντρουλα,όχι καμπύλες η αλλη μαμούθ γίγας που εξόντωνε και τυραννόσαυρο.

Τεσπα με τα πολλά κάναμε παρέα. Σε κάποια φάση (πέρα από τις άπειρες μαλακιες π άκουσα) ,το μαμούθ πετάει ότι έχει καμπύλες και ότι οι άντρες την λιγουρεύονται.

Η μέση ελληνιδα δεν καταλαβαίνει τη διαφορά μεταξύ καμπυλωτής γκόμενας και μαμούθ. Όλες οι χοντρές αντί να κοιταχτούνε στο καθρέφτη,το παίζουν μοιραίες γυναίκες με καμπύλες.

Βλέπεις το Σρεκ σε μορφή Σούλας από Κορδελιο να νομίζει ότι είναι λατίνα.

Και ακούς μετά και πολλούς μαλακες να τρέχουν πίσω από χοντρές και να τις αποθεώνουν

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.699
Πόντοι
3.656

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom