Νέα

ΓΙΑΤΙ πάμε στο Στριποκολαδικο?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manosbeach
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 331
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Ακόμα θυμάμαι την πρώτη μου σε στριποκολαδικο…
Κάτι μεταξύ ντροπής, αγωνίας, άγνοιας, και  καταραμένης καυλας να δω τι παίζει
Αυτή όλη η διαδικασία βρε παιδιά το κάνει γλυκό.
Αν είναι απλό και έτοιμο και σίγουρο να το χέσω και να πάω σε ένα στούντιο για εύκολα
Ακόμα και ότι πρέπει να το παλέψω το τεμάχιο έχει την ομορφιά του. Αν ξέρω πως το τεμάχιο τα κάνει όλα και πως κάνει εξωτερικές δουλείες δεν με ενδιαφέρει πια.
Θέλω  να έχω την αίσθηση του κυνηγού να με ταλαιπωρήσει να με κάνει να κλάψω τα λεφτά που ξοδεψα αλλα όταν γίνει να το απόλαυσω γιατί με ταλαιπώρησε.
Αυτό είναι βρε παιδιά το Στριπ  όχι μόλις την δω τη κοπέλα  να ρωτήσω τι κάνει στο πριβέ και ποσό πάει κλπ.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Κάτι μεταξύ ντροπής, αγωνίας, άγνοιας, και  καταραμένης καυλας να δω τι παίζει
Αν είναι απλό και έτοιμο και σίγουρο να το χέσω και να πάω σε ένα στούντιο για εύκολα
Ακόμα και ότι πρέπει να το παλέψω το τεμάχιο έχει την ομορφιά του. Αν ξέρω πως το τεμάχιο τα κάνει όλα και πως κάνει εξωτερικές δουλείες δεν με ενδιαφέρει πια.
Θέλω  να έχω την αίσθηση του κυνηγού να με ταλαιπωρήσει να με κάνει να κλάψω τα λεφτά που ξοδεψα αλλα όταν γίνει να το απόλαυσω γιατί με ταλαιπώρησε.
Αυτό είναι βρε παιδιά το Στριπ  όχι μόλις την δω τη κοπέλα  να ρωτήσω τι κάνει στο πριβέ και ποσό πάει κλπ.

Τύπε αν θέλεις τόση δυσκολία, γιατί δεν κυνηγάς γκόμενα έξω;

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ε,και οπως εχει γινει η Αθηνα,που να πας?

OP
OP
M

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Τύπε αν θέλεις τόση δυσκολία, γιατί δεν κυνηγάς γκόμενα έξω;
Και ξέροντας ότι αυτή είναι εκεί να μου τινάξει το πορτοφόλι στον αέρα σε συνάρτηση με το ότι δεν θα ξοδέψω πολλά για να το πετύχω  και όχι λογά τσιγκουνιάς αλλά λόγω βαθμού δυσκολίας. Τι να λέμε τώρα ΒΙΤΣΙΟ

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Γιατί είναι τα μόνα μέρη που παίζουνε μπιτάκια και δεν είναι gay friendly...
Α..Και για να πιάσουμε κανά κώλο.

Επισκέπτης
Θέλω  να έχω την αίσθηση του κυνηγού να με ταλαιπωρήσει να με κάνει να κλάψω τα λεφτά που ξοδεψα αλλα όταν γίνει να το απόλαυσω γιατί με ταλαιπώρησε.
Αυτό είναι βρε παιδιά το Στριπ  όχι μόλις την δω τη κοπέλα  να ρωτήσω τι κάνει στο πριβέ και ποσό πάει κλπ.

axaxaxaxaxaaxaxaxaxaxaxax

ας γελασω και στα ελληνικα ...αααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.

Δλδ σου αρεσει να κοροϊδευεις τον εαυτο σου οτι σου κανει τη δυσκολη επειδη δεν παει κουρτινα?

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Πήγαινε Πατάγια θα κυνηγίσεις, θα σε κυνηγίσουν κυρίως και δεν θα κλαις τα λεφτά σου
Εγγυημένα πράματα

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
axaxaxaxaxaaxaxaxaxaxaxax

ας γελασω και στα ελληνικα ...αααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.

Δλδ σου αρεσει να κοροϊδευεις τον εαυτο σου οτι σου κανει τη δυσκολη επειδη δεν παει κουρτινα?

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Εσύ που τη ξέρεις τη κουρτίνα μωρή; Του σπιτιού σου με δαντέλα;

Επισκέπτης
Να μην τα κλαιτε ποτε τα λεφτα σας ρε. Αφου θελετε και τα δινετε ...κλαψομουνηδες γαμω! :headbang:

Επισκέπτης
Εσύ που τη ξέρεις τη κουρτίνα μωρή; Του σπιτιού σου με δαντέλα;

παραλληλα με το πλυσιο των σωβρακων , διαβαζω και κανα θρεντ. Αντιθετα με ορισμενους ομως , εγω  καταλαβαινω ποιος ειναι πετεινος και ποιο ειναι κοκορι. :2funny:

Α και για να σε προλαβω , εχω παει και σε στριπαδικο δυο φορες ολες κι'ολες. Η μια δεν μετρα , αρα συνολο μια φορα :grin:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
παραλληλα με το πλυσιο των σωβρακων , διαβαζω και κανα θρεντ. Αντιθετα με ορισμενους ομως , εγω  καταλαβαινω ποιος ειναι πετεινος και ποιο ειναι κοκορι. :2funny:

Μπράβο, άντε διάβασε κάνα thread για τον αρχιμαλάκα του site και συνέχισε το πλύσιμο

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
αντε να λες  εκει που πλερωνεις λεονορε...Οτι θελω θα κανω και αν δεν γουσταρεις , ρουφιανεψε. Αντε! Αντε λεμε! :birdman:

Όχι να πα να ασχοληθείς με κάνα σώβρακο, αυτά τα ξέρεις

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αντε παλι...γιατι το ενα γιατι το αλλο....ρε αφηστε μια φορα το ενστικτο να σας οδηγησει χωρις
να πρεπει ντε και καλα να εξηγησετε το πως και το γιατι και να βαλθειτε να απενοχοποιηθειτε....
ελεος ρε ..παμε ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΚΑΒΛΩΝΕΙ....ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΙΔΙΣΙΤΕΡΟ ΛΟΓΟ...
ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ ΜΕ ΣΤΡΙΝΓΚ ΝΑ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΙΑΣΟΥΜΕ....
τοσο απλα...απελευθερωθειτε ρε καμμια φορα απο τις ενοχες σας....

γαμω την ηθικη μας μεσα...

διαβαστε και κανενα σοβαρο βιβλιο και ξεστραβωθειτε λιγο γαμω τα θρησκευτικα μου μεσα που σας εχουν φλομωσει στο σχολειο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom