Filippos3739
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 280
- Πόντοι
- 21
σε είχα για σοβαρό ρε φίλιππε...
Στο τέλος με βλέπω να χαλάω με εσάς τους μπαχαλάκηδες εδώ μέσα
σε είχα για σοβαρό ρε φίλιππε...
δεν ξερει ο φιλιππας οτι το μπου εχει ανοιξει νηματα απο την μαυρη τρυπα μεχρι την λευκανση κωλοτρυπιδας.
Το τύπε ήταν σήμα κατατεθέν του Dr. Απόλυτου.
Αν ήταν μαζί μας θα απαντούσε και στην απορία σου.
Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχούλα του.
Χαχαχαχα...δεν ξερει ο φιλιππας οτι το μπου εχει ανοιξει νηματα απο την μαυρη τρυπα μεχρι την λευκανση κωλοτρυπιδας.
νομιζει οτι ειμαστε τυχαιοι εδω
δεν ξερει ο φιλιππας οτι το μπου εχει ανοιξει νηματα απο την μαυρη τρυπα μεχρι την λευκανση κωλοτρυπιδας.
Η γη είναι επίπεδη, από τα αγαπημένα μου...δεν ξερει ο φιλιππας οτι το μπου εχει ανοιξει νηματα απο την μαυρη τρυπα μεχρι την λευκανση κωλοτρυπιδας.
Ετοιμάσου για πμ ;)Φαντάσου να μάθει οτι μέσω πμ ανταλλάσουμε γυμνές φωτογραφίες και βίντεο της Ράλλη.
ρε φίλιππε...
Μη γράφετε τέτοια τύποι γιατί θα αρπάξουμε κανέναν εννοιολογικό δεκάρικο στη μάπα και θα ξαναγαμηθεί το τοπικ.φιλιππα
ο τυπος iuakoya μου εστειλε με πμ το τελευταιο...αυτο που εκανε παρτουζαΦαντάσου να μάθει οτι μέσω πμ ανταλλάσουμε γυμνές φωτογραφίες και βίντεο της Ράλλη.
Φαντάσου να μάθει οτι μέσω πμ ανταλλάσουμε γυμνές φωτογραφίες και βίντεο της Ράλλη.
σπερνεις διχονοια σε ενα ακρως αδερφικο νημαΜη γράφετε τέτοια τύποι γιατί θα αρπάξουμε κανέναν εννοιολογικό δεκάρικο στη μάπα και θα ξαναγαμηθεί το τοπικ.
γιατι τυπε παντρεμενος εισαι?Να μαγειρεψω, ή να παραγγειλω?
Έλα ρε κάνετε και τέτοια?
Δεν σου είπα να μην το πεις δημόσια;ο τυπος iuakoya μου εστειλε με πμ το τελευταιο...αυτο που εκανε παρτουζα
τραινο παει το θεματακι
:S :S :S :SΔεν σου είπα να μην το πεις δημόσια;