Νέα

γιατι οι πουστηδες στραβωνουν οτα ντους λες πουστηδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα μιτσος123
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
70
Πόντοι
16
για πειτε ρε μαγκες τι πιστευεται εσεις οτι φταιει και οταν πεις εναν πουστη πουστη θα στραβωσει;

εγω θεωρω οτι ο ιδιος δεν μπορει να δεχτει το γεγονος οτι φορτωνει κρεας τον πατο του
οτι ειναι ενας ξεκωλιασμενος

θα ακουσουμε και πολλες δικαιολογιες οτι αυτος δεν παει με αντρα αλλα με τραβελι που ομοιαζει με γυναικα αρα δεν ειναι πουστης και διαφορες αλλες τετοιες μαλακιες

περιμενω να κανετε την τοποθετηση σας

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.337
Πόντοι
2.356
Το χειρότερο δεν είναι να είσαι "πούστης" υπό την έννοια της σεξουαλικότητας (είναι προσωπική η ζωή σου), αλλά να είσαι πούστης ως άτομο, στη ψυχή. Το έχω δει και στους gay και στους bi και στους str8.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.550
Πόντοι
12.756
Το χειρότερο δεν είναι να είσαι "πούστης" υπό την έννοια της σεξουαλικότητας (είναι προσωπική η ζωή σου), αλλά να είσαι πούστης ως άτομο, στη ψυχή. Το έχω δει και στους gay και στους bi και στους str8.
:thumbsup:

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.016
Πόντοι
3.346
Αυτο μου θυμιζει τους αλβανους..που τους λες αλβανους και στραβωνουν γιατι νομιζουν οτι ετσι τους υποτιμας.
παιζει το ιδιο να νιωθουν και οι πουστηδες.

OP
OP
Μ

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
70
Πόντοι
16
Αυτο μου θυμιζει τους αλβανους..που τους λες αλβανους και στραβωνουν γιατι νομιζουν οτι ετσι τους υποτιμας.
παιζει το ιδιο να νιωθουν και οι πουστηδες.
οπως και οι γυφτοι

OP
OP
Μ

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
70
Πόντοι
16
ακομη και αυτη η τοποθετηση δειχνει οτι υπαρχει αρνητικη χροια στην εννοια πουστης

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.337
Πόντοι
2.356
ακομη και αυτη η τοποθετηση δειχνει οτι υπαρχει αρνητικη χροια στην εννοια πουστης

Η χροιά είναι αρνητική απο το 1980 και βάλε, όσο με θυμάμαι. Το θέμα είναι ότι πλέον προσωπικά για να προσδιορίσω κάποιον δεν τον λέω "πουστη" αν είναι ομοφυλόφιλος. Πούστη λέω τον σκατόψυχο ή αν πχ κάποιος καταφέρει κάτι λέω "Ρε τον πούστη πως τα κατάφερε"

Εγγρ.
14 Μαΐ 2020
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
1
Οποίος προσπαθεί να βγάλει κάποιον πούστη είναι από βαριάς μορφής αίσθημα κατωτερότητας το οποίο είτε πηγάζει από διαπληκτισμό, είτε από ζήλια, είτε από μικρό πέος, είτε από χαμηλή αυτοεκτίμηση, είτε από αμφιβολίες σχετικά με τις δικές του σεξουαλικές προτιμήσεις ή την παταγώδη αποτυχία του με τις γυναίκες. Υπάρχουν αμέτρητες έρευνες και βιβλία ψυχολογίας πάνω σε αυτό. Εγώ πχ που τον καρφώνω σε γυναίκες και σε τρανς και τον έχω μεγάλο, νιώθω υπέροχα, έχω αυτοπεποίθηση και δεν αγχώνομαι ούτε ενοχλώ τον διπλανό μου. Δεν υπάρχει κάτι πιο αστείο από έναν φαφλατά μπούφο που έχει δείξει άθελα του το πόσο ζορίζεται, να προσπαθεί απεγνωσμένα να σου τραβήξει την προσοχή για να σε κάνει να αισθανθείς όσο άσχημα αισθάνεται αυτός. Με άλλα λόγια, το άτομο που προσπαθεί με χυδαίο και πονηρό - για αυτόν βέβαια γιατί στην πραγματικότητα είναι ανόητος - τρόπο να τσιγκλίσει και να εκνευρίσει κάποιον άλλο χωρίς λόγο, είναι ουσιαστικά το λεγόμενο πουστράκι. Άρα ένα πουστράκι φωνάζει για πούστηδες. Αυτή η κατηγορία ανθρώπων έχει πολλά ψυχολογικά όπως ανέφερα και καλό είναι να τους αποφεύγουμε γιατί αφενός ζουν για κάτι τέτοια και αφετέρου δεν υπάρχει περίπτωση να τους δεις ποτέ από κοντά καθώς όλα τα πουστράκια πουστρίζουν από απόσταση ασφαλείας. Κάτι τελευταίο, μερικά πουστράκια αρέσκονται εν τέλη να τους γειώνουν ξανά και ξανά και εθίζονται σε αυτό, ως μια μορφή εξευτελισμού.

Σου αρέσει ο εξευτελισμός μιτσι; Ρε σεις... πού πάτε ξυπόλυτοι στ’ αγκάθια...

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Αντε γαμήσου ρε μαλάκα.

Μήπως παρεξηγήθηκες; Γιατί; Σεξ δεν κάνεις; Το πουλί σου δε το χεις παίξει;

edigno

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2020
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
1
Ο σκατοψυχος ο ψυχασθενης ειναι πουστης?

pouk58

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
206
Πόντοι
26
Οποίος προσπαθεί να βγάλει κάποιον πούστη είναι από βαριάς μορφής αίσθημα κατωτερότητας το οποίο είτε πηγάζει από διαπληκτισμό, είτε από ζήλια, είτε από μικρό πέος, είτε από χαμηλή αυτοεκτίμηση, είτε από αμφιβολίες σχετικά με τις δικές του σεξουαλικές προτιμήσεις ή την παταγώδη αποτυχία του με τις γυναίκες. Υπάρχουν αμέτρητες έρευνες και βιβλία ψυχολογίας πάνω σε αυτό. Εγώ πχ που τον καρφώνω σε γυναίκες και σε τρανς και τον έχω μεγάλο, νιώθω υπέροχα, έχω αυτοπεποίθηση και δεν αγχώνομαι ούτε ενοχλώ τον διπλανό μου. Δεν υπάρχει κάτι πιο αστείο από έναν φαφλατά μπούφο που έχει δείξει άθελα του το πόσο ζορίζεται, να προσπαθεί απεγνωσμένα να σου τραβήξει την προσοχή για να σε κάνει να αισθανθείς όσο άσχημα αισθάνεται αυτός. Με άλλα λόγια, το άτομο που προσπαθεί με χυδαίο και πονηρό - για αυτόν βέβαια γιατί στην πραγματικότητα είναι ανόητος - τρόπο να τσιγκλίσει και να εκνευρίσει κάποιον άλλο χωρίς λόγο, είναι ουσιαστικά το λεγόμενο πουστράκι. Άρα ένα πουστράκι φωνάζει για πούστηδες. Αυτή η κατηγορία ανθρώπων έχει πολλά ψυχολογικά όπως ανέφερα και καλό είναι να τους αποφεύγουμε γιατί αφενός ζουν για κάτι τέτοια και αφετέρου δεν υπάρχει περίπτωση να τους δεις ποτέ από κοντά καθώς όλα τα πουστράκια πουστρίζουν από απόσταση ασφαλείας. Κάτι τελευταίο, μερικά πουστράκια αρέσκονται εν τέλη να τους γειώνουν ξανά και ξανά και εθίζονται σε αυτό, ως μια μορφή εξευτελισμού.

Σου αρέσει ο εξευτελισμός μιτσι; Ρε σεις... πού πάτε ξυπόλυτοι στ’ αγκάθια...

Αν ο άλλος βγένει και λέει ότι του αρέσει να τον πέρνει απο άντρες ή να τον δίνει σε άντρες δεν χρείαζετε και πολύ προσπάθεια για να τον πείς πούστη.

Το παράξενο είναι ότι τους λένε το αυτονόητο (ότι είναι gay ή bi) και αυτοί θίγονται. Πιστεύω ότι οφείλετε στο γεγονός ότι οι ίδιοι ακόμη δεν νιώθουν άνετα με τον εαυτό τους και δυσκολεύονται να παραδεχτούν τα αυταπόδεικτα.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Την ίδια απορία έχω και γω ειλικρινά. Ποιο το νόημα που το κάνουν αυτό; Δεκαετίες πριν αυτό θεωρούταν ψυχική διαταραχή.
Το γαμήσι έχει ένα συγκεκριμένο σκοπό. Άντε πες ο άντρας πρέπει να χύσει γιατί θα τρελαθεί. Ο παθητικός πρέπει να βάλει  κάτι στο άντερο του;
Γιατί;

wicket

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Like
4.713
Πόντοι
441
Όπως και οι αλβανοί... Στραβωνουν όταν τους λες αλβανούς...

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
363
Πόντοι
326
Εξηγήσεις στο βιβλίο του Μπαμπινιώτη

ivispet

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Like
972
Πόντοι
81
Μήτσε το ερώτημα είναι διατυπωμένο λάθος. Όταν αποκαλείς κάποιον πούστη (πούστη ή μη), σπανίως παρεξηγείται. Αν πως ας πούμε σ' ένα φίλο μου "τι μαλακία έκανες ρε πούστη" δεν θα παρεξηγηθεί, μπορεί και να ζητήσει συγγνώμη.
Αν αντιθέτως αποκαλέσω κάποιον "σκατόπουστρα" εκεί θα παρεξηγεί, όλοι παρεξηγούνται. Επομένως στον "πούστη" θα έπρεπε να προσθέσεις και το πρόθεμα "σκατό" για είναι ολοκληρωμένο το ερώτημα.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Στραβώνουν αυτοί που δεν έχουν συμβιβαστεί με το γεγονός ότι είναι πούστρες!!! :tooth:
Οι υπόλοιποι, οι συνειδητοποιημένοι, δεν έχουν κάποιο θέμα!

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.016
Πόντοι
3.346
Στραβώνουν αυτοί που δεν έχουν συμβιβαστεί με το γεγονός ότι είναι πούστρες!!! :tooth:
Οι υπόλοιποι, οι συνειδητοποιημένοι, δεν έχουν κάποιο θέμα!
Ολοι τους νομιζω εχουν συμβιβαστει..λες καποιος απο αυτους να τον τρωει και να μην εχει καταλαβει ακομα γιατι τον τρωει;; πουστης νομιζω γινεσαι δεν γενιεσαι!  :grin:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Ολοι τους νομιζω εχουν συμβιβαστει..λες καποιος απο αυτους να τον τρωει και να μην εχει καταλαβει ακομα γιατι τον τρωει;; πουστης νομιζω γινεσαι δεν γενιεσαι!  :grin:

Πολλά λένε... Λένε επίσης ότι "κάτσε ρε μεγάλε, από την στιγμή που δεν το έχεις κάνει δεν μπορείς να έχεις άποψη! Κάντο και μετά πες μας!!!". Εγώ να σου πω την αλήθεια δεν θα το δοκιμάσω. Γιατί αν μου αρέσει, τότε σίγουρα θα είμαι από αυτούς που θα στράβωναν!!! :tooth:  

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.199
Πόντοι
2.646
Εγω να ρωτήσω θέλω αν το σωστό είναι πουστρακι ή πουστακι;

Stories