Καταρχάς η πλειοψηφία των αντρών που βλέπεται που είναι ντουλάπες το 90-95% είναι χρήστες αναβολικών. Οι περισσότερες άντρες που είναι φυσικοί όσα χρόνια και να γυμναστούν όσο σκληρή διατροφή και να κάνουν δεν θα γίνουν ποτέ ντουλάπες γιατί μπαίνουν φυσικά όρια,συνήθως όταν φτάνουν τα κιλά του ύψους τους πχ,1.82 82 κιλά με ένα ποσοστό λίπους γύρω στο 9% αρχίζει μετά και γίνεται πολύ δύσκολη και πολύ χρονοβόρα η επίτευξη παραπάνω στόχων. Αμα δείτε κάποιον 10-15κιλά παραπάνω απο το ύψος του και με χαμηλό ποσοστό λίπους τότε κατα 90-95% είναι χρήστης αναβολικών.
Τα αναβολικά συνήθως τα παίρνουν άντρες που έχουν κόμπλεξ,επειδή δεν έχουν ούτε μόρφωση να δείξουν ούτε κάποια καλή δουλειά καταφεύγουν εκεί για να εντυπωσιάσουν και να καλύψουν τον εγωισμό τους. Συνήθως πάνε και με τατουάζ ασορτί σε στήθος ,δικέφαλο. Όπως οι γυναίκες που είναι τίποτα για να εντυπωσιάσουν κυκλοφορούν σαν ξέκωλα.
Τώρα τα αναβολικά είναι σαν ένα τραπεζικό δάνειο. Το παίρνεις τώρα το χαίρεσαι τώρα αλλά το πληρώνεις μετά απο χρόνια και με τόκο. Είναι τεράστιες οι επιπτώσεις που αφήνουν εσωτερικά στα όργανα, στην καρδιά που μεγενθύνεται γιατί το αναβολικό δεν διαχωρίζει την μυική ίνα της καρδιάς με αυτή του δικεφάλου, οι όρχεις μικραίνουν γιατί μειώνεται η ενδογενής παραγωγή τεστοστερόνης, η στύση μαλακώνει εώς ότου σου γίνει ζελεδάκι κτλπ. Τα έχω ακούσει όλα αυτά. Ξέρω προσωπικά 29χρονο γυμναστή που μου έχει εξομολογηθεί ότι δεν του σηκώνεται πια. Ξέρω 25χρονο που έβγαλε καρκίνο και έκανε θεραπείες. Τους ξέρω προσωπικά αυτούς ξέχωρα απο τις ιστορίες που ακούγονται.
Οι γυναίκες τους προτιμάνε γιατί όσο ο άλλος είναι χρήστης στην ουσία είναι μια ανώτερη μορφή άντρα-καχέκτυπου. Εχει πολύ μεγάλη τεστοστερόνη,λίμπιντο,σωματάρα κτλπ. Είναι όπως το δάνειο που ανέφερα πρίν ,πάει ένας άνθρωπος και παίρνει καταναλωτικό δάνειο 100χιλ ευρώ και αρχίζει να τα ξοδεύει. Για όσο καιρό τα ξοδεύει θα είναι ιδιαίτερα περιζήτητος απο τις γυναίκες οι περισσότερες θα θέλουν να είναι μαζί του. Έτσι διαλέγουν οι γυναίκες και τους ντοπαρισμένους γιατί τους προσφέρουν πράγματα πάνω απο τα αντρικά όρια. Αυτό βέβαια έχει σύντομη ημερομηνία λήξεως, αν και είναι διαφορετική η ζημιά που κάνουν τα αναβολικά σε κάθε άνθρωπο σε συνάρτηση με τον χρόνο. Μπορεί να δείς να πεθαίνει στα 25 του απο ανακοπή καρδιάς ή απο καρκίνο και άλλους να την βγάζουν εώς τα 70πχ.