Νέα

Γιατί οι γκόμενες θέλουν να μας ελέγχουν.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Caligularas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι συμβαίνει με τις ρουφιάνες;

• Τους βάραγε ο πατέρα τους μικρές

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Caligularas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2022
Κριτικές
21
Like
595
Πόντοι
290
Ανοίγω αυτο το θεμα, όχι ότι θα βγει άκρη με τις ρουφιάνες, αλλά ας δουμε πιο σφαιρικά τι συμβαίνει:grin:. Γιατί λοιπόν οι περισσότερες αν όχι ολες(τουλάχιστον αυτές που έχω εγω συναντήσει)όχι επι πληρωμή γκόμενες μετά από λίγο καιρό σχέσης θέλουν να σε κάνουν σκλάβο του; Και δεν το έχω παρατηρήσει μόνο με μια. Στην αρχη όταν ξεκινάς να τραβιέσαι με μια είναι ολα μέλι γαλα, και μετα αρχίζει το αλυσόδεμα ( άλλαξε τον τροπο που ντύνεσαι, μην βγαίνεις εξω, μην κανεις αυτο μην κανεις το αλλο) Τι κόμπλεξ και ψυχολογικά πιστεύεται κρύβεται πισω από αυτο;

Τελευταία τροποποίηση:

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.727
Πόντοι
2.846
κτητικότητα. Ή που δεν θα γυρίζουν να σε κοιτάξουν ή - αν αποφασίσουν ότι είσαι ο Κύριος Κατάλληλος - σε θέλουν ιδιοκτησία τους.
Πόσες φορές σας έχει τύχει να έχετε γκόμενα με ελεύθερη σχέση; να απολαμβάνετε την ερωτική συντροφιά ο ένας του άλλου χωρίς απαιτήσεις ιδιοκτησίας; Εμένα ποτέ.

OP
OP
Caligularas

Caligularas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2022
Κριτικές
21
Like
595
Πόντοι
290
κτητικότητα. Ή που δεν θα γυρίζουν να σε κοιτάξουν ή - αν αποφασίσουν ότι είσαι ο Κύριος Κατάλληλος - σε θέλουν ιδιοκτησία τους.
Πόσες φορές σας έχει τύχει να έχετε γκόμενα με ελεύθερη σχέση; να απολαμβάνετε την ερωτική συντροφιά ο ένας του άλλου χωρίς απαιτήσεις ιδιοκτησίας; Εμένα ποτέ.
Το πιστευω, θα σε κάνουν να μοιάζεις σαν ανάποδο γαμωτο μόνο και μόνο για να μην γυρίσει να σε κοιτάξει καμία άλλη.

Kavlokalikantzaros

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2007
Like
769
Πόντοι
81
Έχει κι άλλη όψη αυτό το νόμισμα.

Η προφανής είναι πως σε τεστάρουν για αγαπούλη/κουβαλητή/συζυγάκο. Οι πλέον καπάτσες, όντως το πάνε χαλαρά και λάου-λάου ώστε να αναφωνήσεις βλακωδώς 'Γαμώτο μου, επιτέλους βρήκα την τέλεια γκόμενα, τα κάνει όλα και δεν πρήζει μπάλες!'

Με το που θα περάσεις κουλούρα και θα κάνεις το πρώτο παιδί, τελείωσε. Εκδικούνται με τόκο 68% και κλείνει το μαγαζί.

OP
OP
Caligularas

Caligularas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2022
Κριτικές
21
Like
595
Πόντοι
290

Η προφανής είναι πως σε τεστάρουν για αγαπούλη/κουβαλητή/συζυγάκο. Οι πλέον καπάτσες, όντως το πάνε χαλαρά και λάου-λάου ώστε να αναφωνήσεις βλακωδώς 'Γαμώτο μου, επιτέλους βρήκα την τέλεια γκόμενα, τα κάνει όλα και δεν πρήζει μπάλες!'

Με το που θα περάσεις κουλούρα και θα κάνεις το πρώτο παιδί, τελείωσε. Εκδικούνται με τόκο 68% και κλείνει το μαγαζί.
Θα μιλήσουν μετά για ισότητα και άλλες τετοιες βλακειες, που ο άντρας θα καταλήξει στην τελική να γαμιεται και αυτές με ξυρισμένο το μουνακι τους να στρογγυλοκάθονται και να κάνουν υποδείξεις.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.710
Πόντοι
3.656

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.475
Πόντοι
456
Μία γυναίκα είναι μαζί σου είτε επειδή της αρέσει αυτό που είσαι είτε γιατί πιστεύει πως μπορεί να σε αλλάξει και να σε διαμορφώσει όπως αυτή θέλει.

Δυστυχώς πολλοί λίγοι είναι οι τυχεροί και οι πιο πολλοί είναι σε σχέσεις που η γυναίκα προσπαθεί να τους διαμορφώσει στα θέλω της και αργά ή γρηγορα φτάνουν στο αμήν.

OP
OP
Caligularas

Caligularas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2022
Κριτικές
21
Like
595
Πόντοι
290
Μία γυναίκα είναι μαζί σου είτε επειδή της αρέσει αυτό που είσαι είτε γιατί πιστεύει πως μπορεί να σε αλλάξει και να σε διαμορφώσει όπως αυτή θέλει.

Δυστυχώς πολλοί λίγοι είναι οι τυχεροί και οι πιο πολλοί είναι σε σχέσεις που η γυναίκα προσπαθεί να τους διαμορφώσει στα θέλω της και αργά ή γρηγορα φτάνουν στο αμήν.
Και τις παιρνει ο διάολος μετά και αναρωτιούνται γιατί είμαστε μαλακες;:grin:

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.508
Πόντοι
11.956
Τις τελευταίες βδομάδες όλα τα κυριακάτικα δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον ... ανοίγει νήμα χωρίς θέμα....

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.746
Πόντοι
216
Υποταγή λόγω ανασφάλειας: ΟΛΕΣ οι σχέσεις ένα παιχνίδι ρόλων και εξουσίας είναι, άλλωστε! Αν σε υποτάξουν, πιστεύουν πως θα νιώσουν την ασφάλεια που τόσο επιθυμούν-αν τους την δώσεις αυτή τη χαρά, κάηκες! Πολλές φορές είναι και το κύριο όπλο μας...

OP
OP
Caligularas

Caligularas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2022
Κριτικές
21
Like
595
Πόντοι
290
Υποταγή λόγω ανασφάλειας: ΟΛΕΣ οι σχέσεις ένα παιχνίδι ρόλων και εξουσίας είναι, άλλωστε! Αν σε υποτάξουν, πιστεύουν πως θα νιώσουν την ασφάλεια που τόσο επιθυμούν-αν τους την δώσεις αυτή τη χαρά, κάηκες! Πολλές φορές είναι και το κύριο όπλο μας...
Μέγας μυστης
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οποτε μια καρότο μια μαστίγιο

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.727
Πόντοι
2.846

Με το που θα περάσεις κουλούρα και θα κάνεις το πρώτο παιδί, τελείωσε. Εκδικούνται με τόκο 68% και κλείνει το μαγαζί
προσυπογράφω 100%!!!

το έπαθα κι ο ίδιος. Μην παντρεύεστε, ΜΗ συγκατοικείτε, ΜΗ δεσμεύεστε.

Mike45gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2021
Like
2.840
Πόντοι
446
Από ανασφάλεια φίλε μου
Ειδικά αν περάσει καιρός
Αισθάνονται ότι δεν τις θέλουμε
Ή πλέον δεν μας αρέσουν
Καί γίνονται κτητικές για να είναι σίγουρες ότι μόνο αυτές υπάρχουν δίπλα μας
Και δεν παίζουμε σε διπλό ταμπλό

OP
OP
Caligularas

Caligularas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2022
Κριτικές
21
Like
595
Πόντοι
290
Από ανασφάλεια φίλε μου
Ειδικά αν περάσει καιρός
Αισθάνονται ότι δεν τις θέλουμε
Ή πλέον δεν μας αρέσουν
Καί γίνονται κτητικές για να είναι σίγουρες ότι μόνο αυτές υπάρχουν δίπλα μας
Και δεν παίζουμε σε διπλό ταμπλό
Ξέρουν αραγε ότι εξαιτίας αυτού πολλές φορες παίζουμε σε διπλό ταμπλό;:think:

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.015
Πόντοι
456
Αυτές που θέλουν να ελέγχουν συνήθως το κάνουν για να ξέρουν το πρόγραμμα σου ώστε να πηγαίνουν πιο άνετα με το γαμιά τους :2funny:

Όταν η άλλη σε ελέγχει σημαίνει κυρίως ότι δεν σε βλέπει σαν σκληρό αρσενικό οπότε κοιτάει να σε έχει του χεριού της. Αν είναι έξυπνη θα το κάνει διακριτικά και θα νομίζεις εσύ ότι ενδιαφέρεται κι άλλες τέτοιες μπούρδες.

Όταν σε γουστάρει πραγματικά ούτε έλεγχο θα σου κάνει ούτε τίποτα, από πίσω θα τρέχει.

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.015
Πόντοι
456
Δυστυχώς οι σχέσεις είναι σχεδόν πάντα παιχνίδι εξουσίας οπότε ή θα είσαι ο γαμιάς που δεν χαμπαριάζει και πολλά ή θα σε βλέπουν του χεριού τους το καλό παιδί...Μιλάω πάντα για την πλειοψηφία.

OP
OP
Caligularas

Caligularas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2022
Κριτικές
21
Like
595
Πόντοι
290
Αυτές που θέλουν να ελέγχουν συνήθως το κάνουν για να ξέρουν το πρόγραμμα σου ώστε να πηγαίνουν πιο άνετα με το γαμιά τους :2funny:

Όταν η άλλη σε ελέγχει σημαίνει κυρίως ότι δεν σε βλέπει σαν σκληρό αρσενικό οπότε κοιτάει να σε έχει του χεριού της. Αν είναι έξυπνη θα το κάνει διακριτικά και θα νομίζεις εσύ ότι ενδιαφέρεται κι άλλες τέτοιες μπούρδες.

Όταν σε γουστάρει πραγματικά ούτε έλεγχο θα σου κάνει ούτε τίποτα, από πίσω θα τρέχει.
Πόσο δικιο έχεις φίλε μου

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.204
Πόντοι
2.356
Οι γκόμενες θέλουν να ελέγχουν γιατί η πλειοψηφία ημών δεν είμαστε Alpha males.
Αν ήμασταν και λειτουργούσαν τα ζωώδη ένστικτά μας, θα ήταν υποταγμένες και θα γούσταραν τρέλα.
Με τον έλεγχο, αυτό που ουσιαστικά επιτυγχάνουν, είναι μια αναπλήρωση, μια κάλυψη κενού δικού μας.

OP
OP
Caligularas

Caligularas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2022
Κριτικές
21
Like
595
Πόντοι
290
Οι γκόμενες θέλουν να ελέγχουν γιατί η πλειοψηφία ημών δεν είμαστε Alpha males.
Αν ήμασταν και λειτουργούσαν τα ζωώδη ένστικτά μας, θα ήταν υποταγμένες και θα γούσταραν τρέλα.
Με τον έλεγχο, αυτό που ουσιαστικά επιτυγχάνουν, είναι μια αναπλήρωση, μια κάλυψη κενού δικού μας.
Συμπέρασμα: είναι όλες τρελές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom