Δεν πειράζει που δεν το διάβασες. Άλλωστε ποτέ δε γράφω για αυτούς που δε θέλουν να διαβάσουν. [size=10pt][size=10pt]Γράφω γι αυτούς που μπορούν και θέλουν να (συ-)ζητήσουμε απαντήσεις.[/size][/size]
Μπαααα τι να βαριέμαι; [size=10pt]Γράφω αλώστε για ένα θέμα που θεωρητικά, αλλά ακόμα περισσότερο στην πράξη, μ έχει απασχολήσει και με απασχολεί ιδιαιτέρα. [/size]
Π.χ. πες ότι γνωρίζω μια κοπέλα αύριο και μετά από ένα Χ διάστημα με λέει ότι έχει ερωτευτεί μαζί μου, μ έχει επιλέξει ως τον καλύτερο που έχει δει ή που φανταζόταν κλπ. Και δεν έχει πια μάτια για άλλον άντρα.
Σ αυτή την περίπτωση εγώ θα σεβαστώ την άποψη της και θα ξανασυζητήσω υπό διαφορετικό πρίσμα την παρτουζιτσα με τον φίλο μου. Ίσως να προτείνω εναλλακτικά τρίο με γυναίκα ή να πω ας πάμε μέχρι το swinger club χαλαρά για ποτάκι και βλέπουμε ίσως κάνω μόνο εγώ κάτι. Δηλαδή είμαι διατεθειμένος ακόμα και να περιορίσω τις δικές μου επιθυμίες όσο μπορώ, όταν δω ότι είναι απολύτως ασύμβατες με τις δικές τις. [size=10pt][size=10pt][size=10pt]Αναγνωρίζω την προσωπική της ανάγκη για μονογαμία και δεν την πιέζω να πάει κόντρα στη φύση της ντε και καλά.[/size][/size][/size]
Στην περίπτωση που, ενώ εξηγώ και έμπρακτα δείχνω υπέρ του δέοντος το πόσο όμορφα είμαι μαζί της, το να αναφέρω ότι μ αρέσουν και κάποιες άλλες κοπέλες, γιατί να θεωρείται περίεργο; Το ανάλογο δεν θα ήταν να πει ας πάμε για ένα καφέ να τις γνωρίσουμε και βλέπουμε; Ή τουλάχιστον να πει, με συγχωρείς αν δε θα συμμετάσχω μα το αρνάκι θα είναι στο φούρνο και ο θερμοσίφωνας αναμμένος όταν έρθεις; [size=10pt][size=10pt][size=10pt]Δηλαδή να αναγνωρίσει εξίσου και αυτή την δικιά μου ανάγκη για πολυγαμία και να μη με πιέζει να πάω κόντρα στη φύση μου ντε και καλά.[/size][/size][/size]
Σημείωση: Μιλώ για σχέσεις γενικότερα μιας και το αν θα τελεστεί και γάμος η όχι ελάχιστα επηρεάζει στην ουσία τα συναισθήματα και τις συμπεριφορές των εμπλεκόμενων ατόμων όσων αφορά το θέμα μας.
ξεκινάς από λάθος βάση στην σκέψη σου... και οι γυναίκες είναι πολυγαμικές...