Νέα

Γιατί οι εκδιδόμενες δε γνωρίζουν πώς να βάλουν ένα προφυλακτικό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MrRobot15
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
973
Πόντοι
366
Η κατασταση εχει καταντησει ακρως εκνευριστικη εχω παρατηρησει απειρες σεχεργατριες δεν ξερουν να κανουν το πιο απλο παργμα να ξετυλιξουν πανω στο πεος ενα προφυλακτικο και απλα το ανοιγουν εξαρχης με αποτελεσμα να παρει αερα και στο φορανε οπως φοραγα το σκουφακι στο κεφαλι μου οταν πηγαινα κολυμβητηριο. Συν οτι βαζουν και τα βρομονυχα τους με κινδυνο να σκισουν το προφυλακτικο. Καλα τι πτυχια χρειαζονται και γνωσεις για να βαλεις σωστα μια καποτα?? Εγω σπαζομαι καθε φορα εσας σας τυχαινει? Εχετε προβλημα με αυτο?

SamuelS

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2024
Κριτικές
3
Like
356
Πόντοι
0
Problem described above has never happened to me, but I'm sure it has to be annoying for you. Does it happen with girls from a certain specific place?

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
29.318
Πόντοι
22.886
Η κατασταση εχει καταντησει ακρως εκνευριστικη εχω παρατηρησει απειρες σεχεργατριες δεν ξερουν να κανουν το πιο απλο παργμα να ξετυλιξουν πανω στο πεος ενα προφυλακτικο και απλα το ανοιγουν εξαρχης με αποτελεσμα να παρει αερα και στο φορανε οπως φοραγα το σκουφακι στο κεφαλι μου οταν πηγαινα κολυμβητηριο. Συν οτι βαζουν και τα βρομονυχα τους με κινδυνο να σκισουν το προφυλακτικο. Καλα τι πτυχια χρειαζονται και γνωσεις για να βαλεις σωστα μια καποτα?? Εγω σπαζομαι καθε φορα εσας σας τυχαινει? Εχετε προβλημα με αυτο?
Καλά , υπάρχουν και εξειδικευμένες που στο φοράνε χωρίς χρήση χεριών μαν , μόνο με το στόμα :coffee:

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.487
Πόντοι
3.556

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
29.318
Πόντοι
22.886
1728835182885.gif

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.652
Πόντοι
8.346
Δεν φοράω κ ηρέμησα

magicgim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2021
Like
1.549
Πόντοι
201
Φοράτε καποτες όταν πηγαίνετε με εσκορτς; :think::think::think:

OP
OP
MrRobot15

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
973
Πόντοι
366
Σκέφτηκες να το βάλεις μόνος σου;;; :think::think::think:
Πολλες φορες αλλα τσαντιζονται αν τους πεις να το βαλεις εσυ μερικες φορες οχι οχι ασε εγω λενε δεν σου εχει τυχει?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλά , υπάρχουν και εξειδικευμένες που στο φοράνε χωρίς χρήση χεριών μαν , μόνο με το στόμα :coffee:
εχεις απολυτο δικιο και αυτο μου εχει τυχει αλλα στις 10 η 2 το κανουν αυτο ειναι το ιδανικο

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
839
Πόντοι
86
Γουσταρω η πουτανα να το βαζει με το στομα.παιρνει 3 αστερια για τα σκιλλς.δεν γουαταρω οταν εχουν εκεινα τα λεπτα sensitive real feel που εχουν ελαχιστο λιπαντικο και γινεται δυσκολη επιπονη η τριβη κ μπορει να σπασει κ.η καποτα (ετυχε)

ypotaktikos97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
24
Like
7.858
Πόντοι
3.446
Έχει τύχει και αυτό κάποιες λίγες φορές . Κάποιες είναι λιγάκι άγαρμπες, αδέξιες να το πω κομψά. Δεν ξέρω τι φταίει. Ίσως βιάζονται μην τυχόν και μας πέσει και δεν μας ξανασηκωθεί και τρέχουν να μας το βάλουν οπως και όπως :buck2:
Κάποιες μάλιστα με έχουν πονέσει χειρότερο και απο τον οδοντίατρο. :grin:
Αλλά το αντιμετωπίζω με χιούμορ, δεν εκνευρίζομαι . Εξάλλου θεωρώ οτι δεν το κάνουν επίτηδες.
Απο οσες εχω συναντήσει πάντως αυτή που ξεχώρισα στην τοποθέτηση προφυλακτικού είναι η νικολ η ελληνιδα, μου το φόρεσε με το στόμα της σε χρονο dt. Την αγάπησα λίγο παραπάνω με αυτή της την χειρονομία..:smitten::D:

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.141
Πόντοι
3.346
Συνηθως οι μικρες και απειρες τα κανουν αυτα, λογικο γιατι εχουν και λιγο αγχος.
Οι εμπειρες το βαζουν με το στομα! εκτος απο μια που κοντεψε να το καταπιει :confused:

gpikasso

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
6.582
Πόντοι
4.027
Λίγες είναι, οι περισσότερες με τα γυπονυχα σου ζητάνε να το βάλεις εσύ...
Βρε που πάμε σαν κοινωνία....

Εγγρ.
11 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
208
Πόντοι
0

Stories

Νέο!

Stories