Νέα

Γιατί οι άντρες σκέφτονται τόσο πολύ το σεξ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ulikante
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ulikante

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
γιατι ρε γαμώτο οι γυναίκες δε σκέφτονται τόσο το σεξ όσο εμείς?
γιατι θέλουν έρωτες και μαλακίες και δεν θέλουν απλά να γαμηθούν?
το ξέρω οτι δεν υπάρχει απάντηση απλά εχω φορτώσει με μια πουτάνα και θέλω να ξεσπάσω.
οταν αρχίζει τις μαλακίες για έρωτες και ρομαντζα ξενερώνω απόλυτα.
γιατι ρε γαμώτο δε κάθονται να τις γαμήσουμε να το απολαύσουμε και οι δυο μας

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
το ξέρω οτι δεν υπάρχει απάντηση απλά εχω φορτώσει με μια πουτάνα και θέλω να ξεσπάσω.

Γιατί δεν τη γαμείς, γιατί δεν τη γαμείς; :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Πρώτα τη φορμάρεις, και μετά χαλαρός την αφήνεις να λέει τα δικά της ενώ πίνεις φραπεδιά και διαβάζεις εφημερίδα :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης

1.ολες οι γυναικες σκεφτονται το σεξ...αλλα δεν το εκφραζουν με τον ιδιο τροπο με τους αντρες...δηλαδη χυδαια κ ανωριμα...ακομη κ παιδιαστικα...ακομη κ με χαβαλεδιαρικο στυλακι...λες κ ειναι το ιδιο με το να παιζουν το πουλακι τους! :o :o
2.πολλες γυναικες θελουν μονο πηδημα...αλλα οταν το εκφραζουν παιρνουν αυτοματα την ταμπελα απ'τους περισσοτερους.."ΠΟΥΤΑΝΑ"...μετα το σουτ...ή κατα τη διαρκεια των πηδηματων με χλευαστικο υφακι στους φιλους...φυσικα με επιδειξη ικανοτητων..του τυπου..."γαμω τωρα ενα μουνακι..που μου εκατσε με την μια....αλλο πραγμα..."..κλπ κλπ κλπ...

kasparov

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
οι γυναικες ειναι πιο εγκεφαλικες με το σεξ...ενω εμεις σκεφτομαστε μονο το μου**!!!!και υστερα σου λεει οτι ο θεος ειναι αλανθαστος!!!μαλακια εκανε!!!αν οι γυναικες ηθελαν το σεξ οσο εμεις θα ημασταν ευτυχισμενοι!!!!βεβαια δεν νομιζω οτι αν συνεβαινε αυτο θα ειχαμε φτιαξει πολιτισμο...ακομα στις σπηλιες θα ημασταν και θα γαμιομασταν...ξεχωρα τα εξωγαμα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
U

ulikante

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
αν το σκέφτονται τόσο όσο εμείς γιατί τότε στα site σαν και αυτο βλέπεις 158,989 άντρες και 2 γυναίκες?
εδω δεν τις ξέρει κανείς για να τις "στιγματίσει".

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
1.ολες οι γυναικες σκεφτονται το σεξ...αλλα δεν το εκφραζουν με τον ιδιο τροπο με τους αντρες...δηλαδη χυδαια κ ανωριμα...ακομη κ παιδιαστικα...ακομη κ με χαβαλεδιαρικο στυλακι...λες κ ειναι το ιδιο με το να παιζουν το πουλακι τους! :o :o
2.πολλες γυναικες θελουν μονο πηδημα...αλλα οταν το εκφραζουν παιρνουν αυτοματα την ταμπελα απ'τους περισσοτερους.."ΠΟΥΤΑΝΑ"...μετα το σουτ...ή κατα τη διαρκεια των πηδηματων με χλευαστικο υφακι στους φιλους...φυσικα με επιδειξη ικανοτητων..του τυπου..."γαμω τωρα ενα μουνακι..που μου εκατσε με την μια....αλλο πραγμα..."..κλπ κλπ κλπ...

πεστα χρυσο μου πλασμα πεστα......... :boobies:
ακου δε σκεφτονται το σεξ.....τι λετε ωρε πατε καλα?  :grin:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Πουλα λιγο αγαπη και θα γαμησεις!  Δεν θελει πολυ, αστην να ζησει το ροματζο της καθως θα τη γαμας!

Αφου δεν καταλαβαινει αλλιως, τι να κανεις.

Τουλαχιστον ξεκαθαρισε της το μη βγεις μετα μαλακας κιολας.

oxyllos

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια, η απαντηση ειναι απλουστατη.
Οι γυναικες εχουν μονο ενα κεφαλι, το πανω, ενω οι αντρες εχουν :

το πανω κεφαλι
το κατω κεφαλι
και μερικα ακομη εκατομυρια κεφαλακια μεσα στα αρχιδια τους.

Τι λετε να σκεφτονται λοιπον αυτα τα εκατομύρια ? ρομαντζα, λουλουδακια και ερωτς ?

Τα δικα μου παντως σκεφτονται πως θα βγουνε εξω

OP
OP
U

ulikante

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
ξύπνησα με την εξης απορεία.
οι αντρες πολυ συχνα στον υπνο τους καυλώνουν ( και χύνουν μερικές φορες).
συμβαίνει το ιδιο και με τις γυναίκες?

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
η γυναικα θελει κουτουπωμα!λεει μη αλλα εννοει 'ναι' ναι' σκισε με!οι γυναικεs ειναι απλωs πιο παιχνιδιαρεs απο τη φυση τουs!

Kinsey

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
αν το σκέφτονται τόσο όσο εμείς γιατί τότε στα site σαν και αυτο βλέπεις 158,989 άντρες και 2 γυναίκες?

Καλα κανουν και δεν μπαινουν εδω μεσα.. αλλωστε ειναι αντρικο φορουμ. Και αυτες οι δυο αρκετες ειναι, εχουν γαμισει αλλωστε ολα τα τοπικς.

Επισκέπτης
Φίλε τί να κάνουν εδώ οι γυναίκες;Να μιλήσουν για μπουρδέλα,για στριπτιζάδικα ή για μπάλα;Όσον αφορά το θέμα που συζητάμε πιστεύω πως οι γυναίκες σκέφτονται το ίδιο ή κι ακόμα περισσότερο το sex  με εμάς απλά κάποιες είναι κυρίες,σέβονται τους εαυτούς τους και δεν πηδιούνται με τον έναν και τον άλλον και άλλες είναι ικανές να πάρουν τη μισή Αθήνα.Πάντως καλό είναι να υπάρχει ένα ποσοστό που το παίζουν ή και είναι δύσκολες στο να ενδώσουν για γαμήσι για να υπάρχει και μία ισορροπία με την αύξηση των πουτανιτσών που συναντάμε καθημερινά.

OP
OP
U

ulikante

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
το 99,9% απο τα βιντάκια που υπάρχουν έχουν τραβηχτεί απο άντρες. δεν έχω δει ποτε μια γυναίκα να τραβάει με τη κάμερα όταν τη γαμάνε.
οι γυναίκες το βλέπουν εντελώς διαφορετικά το θέμα είτε είναι πουτάνες είτε είναι ψωλοπαρθένες

tbag29

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
το 99,9% απο τα βιντάκια που υπάρχουν έχουν τραβηχτεί απο άντρες. δεν έχω δει ποτε μια γυναίκα να τραβάει με τη κάμερα όταν τη γαμάνε.
οι γυναίκες το βλέπουν εντελώς διαφορετικά το θέμα είτε είναι πουτάνες είτε είναι ψωλοπαρθένες

εγω εχω δει φιλε και γυναικα να τραβαει βιντεο. Την Παμελα Αντερσον

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

Ειναι τεχνικα αδυνατο να τραβηξει μια γυναικα βιντεο νομιζω :rolleyes: υπαρχουν γυναικες οι οποιες δεν εχουν κανενα προβλημα να τις τραβαει ο συντροφος τους βιντεο και μαλιστα το ζητανε κι ολας....οταν ομως ο συντροφος αποδεικνυεται μλκας και το βγαζει στο ιντερνετ λογικο δεν ειναι καπου και οι γυναικες να φυλανε τα νωτα τους πλεον?

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
:knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: εμένα γενικώς  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: το θέμα σεξ δεν το έχω στο μυαλό μου :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

ΑΠλά  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: αραιά και πού  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: αν δω καμμία συμπαθέστατη δεσποινίς στο δρόμο  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: πρέπει να ομολογήσω πως σκέπτομαι  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: τι ωραία θα ήταν αν πηγαίναμε σε κανα ζαχαροπλαστείο  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: να την κεράσω βυσινάδα, να μιλήσουμε, να γνωριστούμε ως άνθρωποι  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Και μετά, αν ήμουν πολυ τυχερός,  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: θα πηγαίναμε εις την οικία μου  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: να βάλουμε καμμιά πλάκα στο πικάπ  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: και θα πίναμε κανα βερμουτάκι  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Ειναι τεχνικα αδυνατο να τραβηξει μια γυναικα βιντεο νομιζω :rolleyes: .....

Γιατι??????? Το μονο που σκεφτομαι ειναι οτι θα εβγαινε κουνημένη η εικονα!!!!!

Ουτε εγω σκεφτομαι το σεξ συνεχεια! Συνηθως σκεφτομαι ποδια, κωλους, βυζια, πιπες, πισωκολλητα και τετοια το σεξ ουτε καν περναει απο το μυαλό μου!!

ΥΓ Παλια υπηρχε ενα ανεκδοτο
Ποια ειναι η πιο δυσκολη εγχειρηση??
Να βγαλεις το μπουτσο απο το μυαλό της γυναικας!!!!!!!!!!!

Φευ ομως...

Σε αυτο που ειπε ο Jules (που την θυμηθηκες την πλακα στο πικαπ)
ειναι αυτο πουλένε
Ελα σπιτι μου να ακουσουμε κανα δίσκο και αν δεν σ'αρέσει ντυνεσαι και φευγεις!!!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Γιατι??????? Το μονο που σκεφτομαι ειναι οτι θα εβγαινε κουνημένη η εικονα!!!!!

ε οκ την επομενη φορα να κατσεις εσυ στα τεσσερα, τα ορθια, τα ξαπλωτα, τα γονατα και να προσπαθεις να τραβας και βιντεο παραλληλα ενω θα επιτελεις και το θεαρεστο σου εργο ταυτοχρονα :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom