Νέα

Γιατί μπουρδέλα μόνο στο κέντρο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ξενυχτης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 76
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πρέπει να γίνουν μπουρδέλα σε άλλες περιοχές εκτός του κέντρου

• Ναι να γίνουν και αλλου

Ψήφοι: 26 33,8%
  • Όχι να μείνουν μόνο εκεί

Ψήφοι: 13 16,9%
  • Πρέπει σε όλες τις περιοχές να υπαρχουν

Ψήφοι: 31 40,3%
  • Δεν με ενδιαφέρει

Ψήφοι: 7 9,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    77

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
Όχι ρε φίλε ποιος στα έχει πει αυτά
Τι νοικιάζεις 200 τ.μ στο παλιό ψυχικό ανακαινισμένο ?
Όχι ένα το πολύ 100 κάτι τετραγωνικά παλιό "σπίτι " το οποίο το κάνεις μπουρδέλο το πολύ 7 8 κατοσταευρα
Αδερφέ δε νοικιάζεις τετραγωνικά!!! Νοικιάζεις επαγγελματικό χώρο και μάλιστα "μπουρδέλο"!!! Έχεις καταλάβει περι τίνος πρόκειται;;; ?
Νομίζεις πως οι ιδιοκτήτες δεν ξέρουν τι τους γίνεται;;; Για βρες ένα σπιτάκι στη Φυλής και πες του ιδιοκτήτη πως θα ανοίξεις μπουρδέλο, να δούμε τι θα σου πει;;; ? Σου δίνω ένα παράδειγμα που γνωρίζω στα σίγουρα : 75 τμ στη Μάρνη, όχι μπουρδέλο με φωτάκι, σε όροφο, κρυφό μαγαζί και δίνει 1500 το μήνα!!! Σου ξαναλέω, όχι μπουρδέλο!!! Στα μπουρδέλα ισόγεια ζητάνε 3 χιλιάρικα!!!!

Τελευταία τροποποίηση:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
Πλέον αυτό ήδη έχει ματαβληθεί. Σε μεγάλο βαθμό. Παλαιότερα ήταν μόνο στο κέντρο της κάθε πόλης. Ειδικά για την Αττική ή το λεκανοπέδιο καλύτερα, για να είμαστε ακριβείς, οι οίκοι ανοχής έχουν διασκορπιστεί παντού με την ονομασία "STUDIO".

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.050
Πόντοι
216
Πλέον αυτό ήδη έχει ματαβληθεί. Σε μεγάλο βαθμό. Παλαιότερα ήταν μόνο στο κέντρο της κάθε πόλης. Ειδικά για την Αττική ή το λεκανοπέδιο καλύτερα, για να είμαστε ακριβείς, οι οίκοι ανοχής έχουν διασκορπιστεί παντού με την ονομασία "STUDIO".
Μενέδημε,έκανε τίποτα με την δουλειά που έψαχνες?

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
Μενέδημε,έκανε τίποτα με την δουλειά που έψαχνες?
Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! Ναι! έχω ξεκινήσει, από τον Νοέμβριο, να εργάζομαι σε μια εταιρεία ως φύλακας ασφαλείας, μια ςκαι είχα τα σεμινάρια και την άδεια. Είμαι, προς το παρόν πολύ ευχαριστημένος. Τα χρήματα δεν είναι πολλά - μάλλον λίγα θα τα έλεγα, αλλά η εργασία είναι σε κλειστό χώρο και σχετικά δίπλα μου. Να έχεις μια όμορφη Κυριακή!

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.050
Πόντοι
216
Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! Ναι! έχω ξεκινήσει, από τον Νοέμβριο, να εργάζομαι σε μια εταιρεία ως φύλακας ασφαλείας, μια ςκαι είχα τα σεμινάρια και την άδεια. Είμαι, προς το παρόν πολύ ευχαριστημένος. Τα χρήματα δεν είναι πολλά - μάλλον λίγα θα τα έλεγα, αλλά η εργασία είναι σε κλειστό χώρο και σχετικά δίπλα μου. Να έχεις μια όμορφη Κυριακή!
Ωραίος!

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
Αδερφέ δε νοικιάζεις τετραγωνικά!!! Νοικιάζεις επαγγελματικό χώρο και μάλιστα "μπουρδέλο"!!! Έχεις καταλάβει περι τίνος πρόκειται;;; ?
Νομίζεις πως οι ιδιοκτήτες δεν ξέρουν τι τους γίνεται;;; Για βρες ένα σπιτάκι στη Φυλής και πες του ιδιοκτήτη πως θα ανοίξεις μπουρδέλο, να δούμε τι θα σου πει;;; ? Σου δίνω ένα παράδειγμα που γνωρίζω στα σίγουρα : 75 τμ στη Μάρνη, όχι μπουρδέλο με φωτάκι, σε όροφο, κρυφό μαγαζί και δίνει 1500 το μήνα!!! Σου ξαναλέω, όχι μπουρδέλο!!! Στα μπουρδέλα ισόγεια ζητάνε 3 χιλιάρικα!!!!
Όντως εδω ο άλλος μπορεί να μην σε θέλει για ενοικιαστή αν είσαι παράδειγμα εργένης και όχι παντρεμένος , η αν δεν μπορεί να σου αρνηθεί φαντάζομαι πως μπορεί να σου πει οτι το νοικιάζει διπλή τιμή απο οτι το νοικιάζει κανονικά για να σε διώξει.

Για ενοικίαση μπουρδέλου δεν ξέρω τι παίζει αλλά αυτά που λες πιό πάνω ακούγονται λογικά.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.788
Πόντοι
3.506
- Το μόνο που θα ειχε πέραση θα ήταν Red Light District τύπου Άμστερνταμ που είναι τουριστικό αξιοθέατο και μάλλον ανεβάζει τις αντικειμενικές χωρίς να έχω γνώση. Αλλά αυτά δε γίνονται εύκολα παντού.
Δεν γίνονται αυτά εδώ τύπε. Θα πλακώσει όλο το παπαδαριό σε χρόνο dt.

sotos-nl

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2021
Κριτικές
30
Like
1.509
Πόντοι
2.391
Αντιπαρερχομαι αυτό που λες διότι υπάρχουνε πολλά μέρη τα οποία είναι καβατζωτα σε πολλές περιοχές έτσι ώστε να μην εκτεθεί κανένας και δεν μιλώ για παρακμιακες περιοχές τύπου άνω Λιόσια και τέτοια σε μια περιοχή πχ σαν τον Βύρωνα η σαν τον Άγιο Δημήτριο η δάφνη θα μπορούσαν να υπήρχαν άνετα έθεσα 3 περιοχές ενώ υπάρχουν πάρα πολλές σε όλα τα προάστια
Κατα καποιο τροπο στις περιοχες που υπαρχουν ειναι κατι σαν γκετο για αυτα τα θεματα, νιωθουν πιο προστατευμενοι απο αστυνομιες και ελενχους του κρατους, εγω ετσι το βλεπω...

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.199
Πόντοι
20.686
Μπουρδέλα στην Εκάλη.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Να μείνουν εκεί που είναι, δαγκωτό.

Σε μπουρδελοπεριοχή θέλετε να μένετε επειδή βαριέστε να κινείστε? :uglystupid:

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.412
Πόντοι
6.955
Εμείς οι κάτοικοι της Ανατολικής Αττικής μειονεκτούμε στην πρόσβαση στα μπουρδέλα. Επί της ουσίας τα πιο κοντινά είναι τα δυο της Κατεχάκη μετά από 20-25 ΧΛΜ οδήγηση.
Εάν άνοιγε στούντιο π.χ. στην Παλλήνη ή στα Σπάτα ή στην Βάρη θα μονοπωλούσε όλη την περιοχή.

• Λύπη
Αντιδράσεις: 968

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.227
Πόντοι
3.846
αν νοίκιαζες ακίνητο και γινόταν μπουρδελόδρομος θα έβριζες την τύχη σου. Αν έμενες εσύ ο ίδιος κοντά στην αρχή θα πήγαινες πιο συχνά αλλά μετά θα σου δημιουργούσε πρόβλημα που γίνονται πιο πολλές επιθέσεις και σχολιάζει συνέχεια η γειτονιά. Ειδικά για τους παντρεμένους είναι ό,τι χειρότερο να έχουν τον πειρασμό κοντά στο σπίτι τους.

Για αυτό αφήστε τα εκεί που είναι.

• Like
Αντιδράσεις: alan2

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.340
Πόντοι
606
εγω εχθες τ βραδυ γαμησα ενα πουτανακι στ γοιτονια μου δυπλα κωστος 60 νταξ δεν ελεγε κ πολλα λογο πουτανιας αλλα οκ ολα καλα !!!!!!!ουτε μηχανακι δεν πηρα μ τ ποδια πηγα !!

OP
OP
ξενυχτης

ξενυχτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
18
Like
1.163
Πόντοι
371
εγω εχθες τ βραδυ γαμησα ενα πουτανακι στ γοιτονια μου δυπλα κωστος 60 νταξ δεν ελεγε κ πολλα λογο πουτανιας αλλα οκ ολα καλα !!!!!!!ουτε μηχανακι δεν πηρα μ τ ποδια πηγα !!
Ρε μεγαλε μας τυφλωσες :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom