Επισκέπτης
Θα του βάλουμε μπαλονάκι να αντέχει!!!Ναι αλλά αυτός είναι πιο παππούς από τον λάιον και θα μας μείνει στα χέρια.
(88-90 τον κόβω )
Θα του βάλουμε μπαλονάκι να αντέχει!!!Ναι αλλά αυτός είναι πιο παππούς από τον λάιον και θα μας μείνει στα χέρια.
(88-90 τον κόβω )
αααα τωρα εχουν αλλαξει τα πραγματα...καλα εγω βασικα θυμαμαι τους παλιους και δεν θυμαμαι νικ!!!!
α ναι ε?
σε παω μαλακά βλεπεις...σου δινω δυνατοτητα υπαναχωρησης. ακομα.
Μπες στο Κοσμό κι εσύ.Μπορεί να γράφει καμιά Ρωσσίδα κρυμμένο διαμάντιμπα? πελατες για το σωματειο ψαχνεις ακομη?
Θα του βάλουμε μπαλονάκι να αντέχει!!!
Μπες στο Κοσμό κι εσύ.Μπορεί να γράφει καμιά Ρωσσίδα κρυμμένο διαμάντι
αχαχα! λες?
να ρωταει για νυχια και ρουχα και το νεο αρωμα της σανελ??
αλλα οχι αν ταρωταει εκει αυτα μια αλλοδαπη ειναι οκ,ειναι κοκετα!!!
Ναι ρε,δεν μιλάνε για αριστερά στο cosmo!!!Θα αντέξει με αυτά που θα δει εκεί μέσα;
εγω κανω γκεστ εμφανισεις σπανια!!!!Εσύ με τι νικ γράφεις εκεί;
Σιγά μην ρωτάει τέτοια η Ρωσσίδα.Αυτές θα σου πει έχουν γεννηθεί με μακρυά βαμμένα νύχια natural ,έχουν φυσικό άρωμα μωρουδίστικο και ντύνονται haute Couture απο την κούνια.αχαχα! λες?
να ρωταει για νυχια και ρουχα και το νεο αρωμα της σανελ??
αλλα οχι αν ταρωταει εκει αυτα μια αλλοδαπη ειναι οκ,ειναι κοκετα!!!
Ναι ρε,δεν μιλάνε για αριστερά στο cosmo!!!
οι Ρωσσιδες δεν ειναι τοσο ψωναρες για να γραφουνε στο cosmo ποσο τους αρεσουν τα ρουχα που δεν προκειτε να φορεσουν ποτε στη ζωη τους! Οι ρωσσιδες απλα τα αγοραζουν και τα φορουν;)Μπες στο Κοσμό κι εσύ.Μπορεί να γράφει καμιά Ρωσσίδα κρυμμένο διαμάντι
Πιστεύω ότι περισσότερο τον ενοχλεί η αριστερά παρά οι ελλεεινίδες,αλλά μπορεί να κάνω κ λάθος!!!Ναι αλλά με τόσες ελληνίδες που θα γράφουν εκεί δεν θα αντέξει...θα τον χάσουμε,τον παππού. :'(
Ο λάιον πάλι πιστεύω θα αντέξει...είναι πιο σκληραγωγημένος και έχει φτύσει αίμα,για να παράγει τυρί για τις οικογένειες στο χωριό του...ενώ ο μέμο,έχει ζήσει μέσα στα πλούτη και τις αλλοδαπές.
οι Ρωσσιδες δεν ειναι τοσο ψωναρες για να γραφουνε στο cosmo ποσο τους αρεσουν τα ρουχα που δεν προκειτε να φορεσουν ποτε στη ζωη τους! Οι ρωσσιδες απλα τα αγοραζουν και τα φορουν;)
poyse alidisa kavliara??? vale foto me ta xerakia sou na krinoume?
Πιστεύω ότι περισσότερο τον ενοχλεί η αριστερά παρά οι ελλεεινίδες,αλλά μπορεί να κάνω κ λάθος!!!
Η νεκροψία θα δείξει!!!
Σωστά χρυσό μου.Αυτές ποστάρουν μόνο στα dating sites να βρουν πούτσα να τις γαμήσει τις λιγούρεςοι Ρωσσιδες δεν ειναι τοσο ψωναρες για να γραφουνε στο cosmo ποσο τους αρεσουν τα ρουχα που δεν προκειτε να φορεσουν ποτε στη ζωη τους! Οι ρωσσιδες απλα τα αγοραζουν και τα φορουν;)
Δεν νομίζω,μάλλον υπερασπιζότανε την πατρίδα από την Ρωσία τότε!!!Μπααα τους αριστερούς τους έχει συνηθίσει τότε τη δεκαετία του 40.