SIRSTEPHEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Τι δυναμικός πεθερός ... πάντα ήθελα να έχω έναν τέτοιο ...δε νομιζω..ο μπαμπας ειναι λιγο οξυθυμος...
Τι δυναμικός πεθερός ... πάντα ήθελα να έχω έναν τέτοιο ...δε νομιζω..ο μπαμπας ειναι λιγο οξυθυμος...
[size=10pt]Κου-μουνιά[/size]!! Τι να πει κανεις
Κουμμουνια!! Τι να πει κανεις
Τι δυναμικός πεθερός ... πάντα ήθελα να έχω έναν τέτοιο ...
σιγα...Πως παει με την Λουκ? Σου εδωσε το μσν της, η ακομα?
σιγα...
πιο πιθανο να τουστειλε καμια σφαιρα με το ονομα του γραμμενο πανω της....
Αυτο με τιs μαρκεs ναι....δενον τοπικ, σκαστε λιγο.
οι γκομενες ντυνονται μονο για τις αλλες γκομενες, ποιος μαλακας ξερει μαρκες απο ρουχα ή απο τσαντες και ποιος ασχολειται περαν της εμφανισης τι φοραει η καθε τρουπα? μεταξυ τους τα ξερουν και τα σχολιαζουνε.
τεστακι, οταν βολταρεις με γυναικα οι ανδρες ριχνουν κλεφτες ματιες και οι γυναικες ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΕΣ.
ον τοπικ, σκαστε λιγο.
οι γκομενες ντυνονται μονο για τις αλλες γκομενες, ποιος μαλακας ξερει μαρκες απο ρουχα ή απο τσαντες και ποιος ασχολειται περαν της εμφανισης τι φοραει η καθε τρουπα? μεταξυ τους τα ξερουν και τα σχολιαζουνε.
τεστακι, οταν βολταρεις με γυναικα οι ανδρες ριχνουν κλεφτες ματιες και οι γυναικες ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΕΣ.
ποιον ειπες ρε?Οχι ρε βλακα η Λουκ ειναι στην μαφια λεμε! Του εστειλε δωρο ενα αλογο...................................
ποσο λιγο τον ξερεις τον μαριο......ον τοπικ, σκαστε λιγο.
Εκτωρ Λοπεζ ,οταν θελεις εισαι ΔΑΣΚΑΛΟΣ.ον τοπικ, σκαστε λιγο.
Εκτωρ Λοπεζ ,οταν θελεις εισαι ΔΑΣΚΑΛΟΣ.
Και παλι οταν θελεις εισαι ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ.
ρε το μαριο το φουκαρα τι επαθε...