Νέα

Γιατί «επώνυμοι» άντρες παντρεύονται γυναίκες με «παρελθόν»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα epicouros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 56
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
παντως εχω και πιο τραγικο ζευγαρι να αναφερω :P [size=12pt]Μαρι Κωνσταντατου (αυτη με τη θρουμπα) και Μινως Κυριακου[/size].....οχι οτι ειναι καμια θεα αυτη αλλα δεν την λες και μπαζο :P

:crazy: :crazy: :crazy:

:tooth: :tooth: :tooth:

ΓΑΜΩΤΟ!!!
Αφιερωσα ενα ολοκληρο thread και ακομα μπερδευουμε την πουτσα με την βουρτσα!

Αν δεν τα ξεκαθαρισουν καποιοι στο μυαλο τους, θα συνεχισουμε να γραφουμε και να αναλυουμε τα ιδια και δεν θα βγαινει ακρη

Αλλο μπαζο,αλλο θεα,αλλο χοτ,αλλο εμπειρη, αλλο επωνυμη, αλλο γυναικα με παρελθον!!!

Αυτές, είναι ό,τι άλλο θέλετε, εκτός από [size=11pt]ΧΟΤ[/size]

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
παντως εχω και πιο τραγικο ζευγαρι να αναφερω :P Μαρι Κωνσταντατου (αυτη με τη θρουμπα) και Μινως Κυριακου.....οχι οτι ειναι καμια θεα αυτη αλλα δεν την λες και μπαζο :P
Ευη Βατιδου και Κουγιας.....

Λαλας και Δρουζα!!! ΤΕΛΟΣ
Ακομα και η μανα μου επαθε σοκ που μια γυναικα μπορει να φιλησει καποιον με τοσο γλειωδικα μουτρα!
Θα ξερασω!

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
Λαλας και Δρουζα!!! ΤΕΛΟΣ
Ακομα και η μανα μου επαθε σοκ που μια γυναικα μπορει να φιλησει καποιον με τοσο γλειωδικα μουτρα!
Θα ξερασω!

τουλαχιστον του εμεινε το αδυνατισμα ως κερδος....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
:crazy: :crazy: :crazy:

:tooth: :tooth: :tooth:

Αυτές, είναι ό,τι άλλο θέλετε, εκτός από [size=11pt]ΧΟΤ[/size]

Εχω την αισθηση οτι κοροιδευεις τη ΧΟΤ Μαρι....Ντροπης....ειναι σαφες οτι προκειται για γαμο με αισθημα και συναισθημα :P

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Χοτ και με το ενα ποδι στον ταφο....Ας μην ηταν τα Τσιμπουκλητηρια που διοργανωνονται με τρελη επιτυχια και θα σου λεγα εγω....

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Θέμα: Γιατί «επώνυμοι» άντρες παντρεύονται γυναίκες με «παρελθόν»

Θέλει και ρώτημα γιατί;  Γιατί είναι θύματα και γελοίοι.  Όταν τη Λίλη την έβγαζε ο Θέμος και η κάμερα έκανε ζοομ στα βυζιά της αυτός πού ήταν;  Το ξέρει ή όχι οτι όλη η Ελλάδα τραβούσε μαλακία με την πάρτη της.  Ας την χαίρεται τώρα...  Τη βλέπω συχνά, περπατάει στο κέντρο της Θεσσ/νικης και το παίζει και κυρία...

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Θέμα: Γιατί «επώνυμοι» άντρες παντρεύονται γυναίκες με «παρελθόν»

Όταν τη Λίλη την έβγαζε ο Θέμος και η κάμερα έκανε ζοομ στα βυζιά της αυτός πού ήταν;  Το ξέρει ή όχι οτι όλη η Ελλάδα τραβούσε μαλακία με την πάρτη της.  Ας την χαίρεται τώρα...  Τη βλέπω συχνά, περπατάει στο κέντρο της Θεσσ/νικης και το παίζει και κυρία...

Αν παντρευτηκε μαι γκομενα που ολη η Ελλαδα την επαιζε για παρτυ της και αυτος την σπαζει (βλ. επιπεδα τεστοστερονης), τοτε ο υτπος ειναι μαγκας!!!
Αν η γκομενα ειναι αντικειμενο του ποθου, ολοι τον παιζουν για παρτυ της και στην τελικη παντρευεται οποιον γουσταρει (που ειναι και πηδηκουλας στην τελικη), μαγκια της!
Καποιες αλλες που το παιζουν του κατυχητικου και παρθενες καριεριστριες και στα κρυφα τον παιρνουν απο την ηλεκτρολογο, μεχρι τον χοντρο παραγωγο της tv η τον χοντρο πολιτικο, αυτες ειναι κυριολεκτικα πουτανες!
ΚΑι το τραγελαφικο ειναι οτι θα την πουν καε σε αυτες τις παραπανω κατηγοριας
Η Ελληνικη τηλεοραση, βουλη κτλ εχουν πολλες τετοιες "κυριες" στους χωρους τους!

Επισκέπτης
Αν παντρευτηκε μαι γκομενα που ολη η Ελλαδα την επαιζε για παρτυ της και αυτος την σπαζει (βλ. επιπεδα τεστοστερονης), τοτε ο υτπος ειναι μαγκας!!!
Αν η γκομενα ειναι αντικειμενο του ποθου, ολοι τον παιζουν για παρτυ της και στην τελικη παντρευεται οποιον γουσταρει (που ειναι και πηδηκουλας στην τελικη), μαγκια της!
Καποιες αλλες που το παιζουν του κατυχητικου και παρθενες καριεριστριες και στα κρυφα τον παιρνουν απο την ηλεκτρολογο, μεχρι τον χοντρο παραγωγο της tv η τον χοντρο πολιτικο, αυτες ειναι κυριολεκτικα πουτανες!
ΚΑι το τραγελαφικο ειναι οτι θα την πουν καε σε αυτες τις παραπανω κατηγοριας
Η Ελληνικη τηλεοραση, βουλη κτλ εχουν πολλες τετοιες "κυριες" στους χωρους τους!
Σωστά τα λες φίλε μου.Άλλωστε δεν μπορούμε να είμαστε και σίγουροι για το ποιά είναι πουτάνα και ποιά όχι.Είναι κάτι χαμηλοβλεπούσες όπως είπες στην TV,στην πολιτική,στο χώρο του μόντελιγκ ,στο χώρο του τραγουδιού που για να φτάσουν εκεί που έφτασαν έχουν πουλήσει σώμα και ψυχή στον διάβολο.Κάποιες περιπτώσεις έχουν αναφερθεί εδώ στο σάιτ.

Επισκέπτης
Γιατί οι επώνυμοι άντρες παντρεύονται γυναίκες με παρελθόν ;
Γιατί έτσι γουστάρουν . Όπως επισής αν γουστάρουν τις χωρίζουν και τις πληρώνουν . Αν έχεις φράγκα δεν σε νοιάζει και επιπλέον αυτοί ξέρουν τι παίρνουν και το παρελθόν είναι το αντίτιμο της μουνάρας δίπλα τους.
Αντιθέτως ένας απλός άνθρωπος παίρνει την σκυλοπηδημένη κομμώτρια - πωλήτρια και νομίζει ότι κάτι πέτυχε .
Η ζωή αξίζει μόνο αν έχεις χρήμα ...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376

Σκέψου το λίγο καλύτερα αυτό που έγραψες.  Αυτό που θεωρείς εσύ μαγκιά, δεν ισχύει για όλους.  Για κάποιον απλό σαν εμένα κι εσένα μπορεί να φαίνεται μαγκιά αλλά το θέμα είναι αλλού.  Το νόημα του thread έχει να κάνει με το γιατί αυτοί (οι επώνυμοι) παντρεύονται γυναίκες με παρελθόν ενώ θα μπορούσαν να έχουν όποια θέλουν, που σημαίνει οτι μπορούν να  έχουν και μία μουνάρα χωρίς να είναι από το χώρο του τραγουδιού, των καλλιστείων και της τηλεόρασης.  Δηλαδή μόνο εκεί υπάρχουν ωραίες γυναίκες;

Γιατί έτσι γουστάρουν . Όπως επισής αν γουστάρουν τις χωρίζουν και τις πληρώνουν . Αν έχεις φράγκα δεν σε νοιάζει...

Αν έχεις φράγκα δέν σε νοιάζει;
Και γουστάρουν να τις πληρώνουν; 

Γιά ρώτα κανέναν...

Επισκέπτης
Αν έχεις φράγκα δέν σε νοιάζει;

Γιά ρώτα κανέναν...
Αν έχεις φράγκα έχεις την πολυτέλεια να μην σε νοιάζει πιστεύω . Φυσικά τα κερατιάτικα δεν θέλει να τα πληρώνει κανένας αλλά οι φραγκάτοι μπορούν χωρίς να καταστρέφεται η ζωή τους .
Αντιθέτως η ελευθερία είναι ακριβή για όποιον κακομοίρη μπλέξει ..

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Κανένας δεν παντρεύεται επειδή δεν τον νοιάζουν τα λεφτά άν χωρίσει....
Το άν θα τον νοιάξουν (που δεν θα τον πολύ-άν τα έχει) θα εμφανιστεί μετά.  Κανένας δεν παντρεύται και λέει "και τί έγινε αν βγεί πουτάνα και χωρίσω, έχω να της τα ακουμπήσω και να την ξεφορτοθώ..."

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Γιατί έτσι γουστάρουν . Όπως επισής αν γουστάρουν τις χωρίζουν και τις πληρώνουν . Αν έχεις φράγκα δεν σε νοιάζει και επιπλέον αυτοί ξέρουν τι παίρνουν και το παρελθόν είναι το αντίτιμο της μουνάρας δίπλα τους.
Αντιθέτως ένας απλός άνθρωπος παίρνει την σκυλοπηδημένη κομμώτρια - πωλήτρια και νομίζει ότι κάτι πέτυχε .
Η ζωή αξίζει μόνο αν έχεις χρήμα ...

+1'
Σιγά μη δεν ξέρουν το παρελθόν οι τύποι...Μου αρέσει που τους λέμε και μαλάκες, τη στιγμή που αυτοί κάνουν ότι γουστάρουν...Και στην τελική, ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΣΤΑΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Για κάποιον απλό σαν εμένα κι εσένα μπορεί να φαίνεται μαγκιά αλλά το θέμα είναι αλλού. 
μπορούν να   έχουν και μία μουνάρα χωρίς να είναι από το χώρο του τραγουδιού, των καλλιστείων και της τηλεόρασης.  Δηλαδή μόνο εκεί υπάρχουν ωραίες γυναίκες;
Γιά ρώτα κανέναν...

Πιον και τι να ρωτησω? Δεν καταλαβα!
Ο καθενας ειναι ξεχωριστος: οποτε δεν μπορεις να βαλεις εμενα και εσεν αστο ιδιο τσουβαλι!
Και κατα την ταπεινη μου γνωμη: (εκτος απο τον χωρο του στριπ) ΜΟΝΟ στους χωρους που ανεφερς υπαρχουν μουναρες! Τουλαχιστον η απολυτη πλειοψηφια! End of Story

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Πιον και τι να ρωτησω? Δεν καταλαβα!
Ο καθενας ειναι ξεχωριστος: οποτε δεν μπορεις να βαλεις εμενα και εσεν αστο ιδιο τσουβαλι!
Και κατα την ταπεινη μου γνωμη: (εκτος απο τον χωρο του στριπ) ΜΟΝΟ στους χωρους που ανεφερς υπαρχουν μουναρες! Τουλαχιστον η απολυτη πλειοψηφια! End of Story

Ξαναδιάβασε το ποστ μου σε παρακαλώ

Γράφω παραθέτωντας το πόστ του μαστορα69:
"Αν έχεις φράγκα δέν σε νοιάζει;
Γιά ρώτα κανέναν..."

Ρώτησε κανέναν γνωστό σου χωρισμένο με φράγκα να σου πεί άν τον νοίαζει και άν γουστάρει να της πληρώνει διατροφές κτλ...  Φίλε όλους τους νοιάζει... Μαγκιές δεν έχει σε τέτοια θέματα, μπαίνουν στη μέση οι δικηγόροι και όσο πιο πολλά έχεις τόσο πιο πολλά σου τρώνε...  Και άμα κάνεις και καμία ματσακουνιά και έχει και αποδείξεις... ωχ ωχ ωχ, εκεί να δεις πώς τσούζει

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Ρώτησε κανέναν γνωστό σου χωρισμένο με φράγκα να σου πεί άν τον νοίαζει και άν γουστάρει να της πληρώνει διατροφές κτλ...  Φίλε όλους τους νοιάζει...

Τωρα πηρα τηλ. τον Αμπραμοβιτς, αλλα του εκανε τσιμπουκι η νεα του!
Σιγα να μην τον νοιαζει ποσα πληρωσε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom