Νέα

Γιατί ένα πτυχίο να μην έχει αξία αν δεν έχεις μεγάλο βαθμό;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vagelis_20
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Έχω αγανακτίσει!!Τελειώνω τις σπουδές μου στο Warwick στην Αγγλία.Έχω γαμηθεί στο διάβασμα αλλά μάλλον θα τελειώσω με βαθμό γύρω στο 57%-58% δηλαδή 2.2...To Warwick είναι στα top 10 Αγγλίκά Business School και όμως όλες οι κωλοετειρίες εδώ ζητούν τουλάχιστον 2.1 δηλαδή πάνω από 60%...

'Εχω απελπιστεί και θα θελα όσοι ξέρουν από Αγγλία να μου πουν μια γνώμη..

Πόσο κρίμα να χεις πληρώσει τα κέρατά σου,να χεις πτυχίο καλού πανεπιστημίου,όμως να σου πουλάνε τρέλα..Έλεος!!!

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Ελα ρε φίλε!!Θα σε δείρω!!Αυτό αφορά εμένα..Πλάκα κάνω..Θα το δημοσίευα..Ο Βαγγελης είναι φίλος και συζητάγαμε.Εκείνος ΤΕΙ Πειραιά εγώ στο Warwick..Και ναι όπως έλεγα δεν ξέρω τι να κάνω..Το κέρατό μου γαμώ!!Τελειώνω στο Warwick και μάλλον με 2.2...Και δεν ξέρω τι να κάνω..Pristine φιλε μου και όσοι ξέρετε μια γνώμη,μια συμβουλή θα την εκτιμούσα

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Ελα ρε φίλε!!Θα σε δείρω!!Αυτό αφορά εμένα..Πλάκα κάνω..Θα το δημοσίευα..Ο Βαγγελης είναι φίλος και συζητάγαμε.Εκείνος ΤΕΙ Πειραιά εγώ στο Warwick..Και ναι όπως έλεγα δεν ξέρω τι να κάνω..Το κέρατό μου γαμώ!!Τελειώνω στο Warwick και μάλλον με 2.2...Και δεν ξέρω τι να κάνω..Pristine φιλε μου και όσοι ξέρετε μια γνώμη,μια συμβουλή θα την εκτιμούσα

Τελικά τι έκανες με την συνέντευξη που μάς είχες πει τις προάλλες;

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Τελικά τι έκανες με την συνέντευξη που μάς είχες πει τις προάλλες;

Δυστυχώς δεν τα κατάφερα..Ήξερα τα πάντα για τη  εταιρία,και ότι με ρωτούσαν.Η απόκριση όμως ήταν ότι φέτος είχαν αιτήσεις πολύ υψηλών standard...Σκατά..

Η πλάκα;;Μπορεί να ναι κανείς που να χει τελειώσει κάνα κωλοπανεπιστήμιο τύπου Kingston,Westminster,Middlesex,όμως μπορεί να πάρουν αυτούς επειδή έχουν 2.1!!Ε ρε Θέε μου σε τι πλανήτη ζώ!!!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Έχω αγανακτίσει!!Τελειώνω τις σπουδές μου στο Warwick στην Αγγλία.Έχω γαμηθεί στο διάβασμα αλλά μάλλον θα τελειώσω με βαθμό γύρω στο 57%-58% δηλαδή 2.2...To Warwick είναι στα top 10 Αγγλίκά Business School και όμως όλες οι κωλοετειρίες εδώ ζητούν τουλάχιστον 2.1 δηλαδή πάνω από 60%...

Πόσο κρίμα να χεις πληρώσει τα κέρατά σου,να χεις πτυχίο καλού πανεπιστημίου,όμως να σου πουλάνε τρέλα..Έλεος!!!

Aπ'οτι φαινεται δεν γαμηθηκες τοσο πολυ!  :grin:

OP
OP
V

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Δυστυχώς δεν τα κατάφερα..Ήξερα τα πάντα για τη  εταιρία,και ότι με ρωτούσαν.Η απόκριση όμως ήταν ότι φέτος είχαν αιτήσεις πολύ υψηλών standard...Σκατά..

Η πλάκα;;Μπορεί να ναι κανείς που να χει τελειώσει κάνα κωλοπανεπιστήμιο τύπου Kingston,Westminster,Middlesex,όμως μπορεί να πάρουν αυτούς επειδή έχουν 2.1!!Ε ρε Θέε μου σε τι πλανήτη ζώ!!!

Στο χω πει δέκα φορές!Μαλάκα ε μαλάκα!!Χωλοσκάς για μαλακίες!!Τελειώνεις ένα και γαμώ τα πανεπιστήμια..Εγώ που τέλειωσα ΤΕΙ δηλαδή τι θα πρεπε να κάνω να κόψω τις φλέβες μου;;Δεν είσαι ρε Αθήνα να πάμε καφέ να στα πω κι ας μην έχω πολύ εμπειρία..

Μόνο που τελειώνεις εκεί θα σαι καλά Ελλάδα..Αν δεν βρεις εκεί στην παπάρα σου.Δούλεψε Ελλάδα ειδικά σε κάπια πολυεθνική (δε νομίζω εδώ να ζητάνε 60% που λες αλλά το τι πτυχίο έχεις μετράει) δουλεψε κανα δυο χρόνια και μετά ξαμολήσου πάλι και εκεί να δεις τι θα γίνει.έχε εσύ προυπηρεσία και άσε τον κάθε φυτούκλα να χει αυτός άριστα..Εγώ σου λέω ότι το άριστα θα το βάλουν στα άχρηστα και εσένα με πείρα θα σε χουν σε πολύ περισσότερη εκτίμηση..

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470

που να δεις κατι αλλα παιδιά που δεν πληρωσανε αλλα φοιτησανε σε ελληνικο δημοσιο πανεπιστημιο πηρανε υποτροφιες και τελικα σερβιρουν εσπρεσσακι!

OP
OP
V

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6

Θες να σε κράξω σε κάνα άλλο forum να σε κάνω περίγελο να βάλεις μυαλό;;Τράβα κάμια βόλτα και σύνελθε..Εσύ είσαι ο μεγαλύτερος εχθρός του εαυτού σου!!

Αν μπει ο Κώστας online να σου πει και αυτός..Αυτός τέλειωσε Manchester και είναι Ελβετία από ότι έλεγε.

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606

Αδερφέ μια φιλική συμβουλή. Έχεις δύο εναλλακτικά σχέδια, plan A and plan B. Plan Α-εργασία στην Ελλάδα, κανείς δεν ενδιαφέρεται τι έχεις τελειώσει ακριβώς αρκεί να μπορείς να φέρεις σε πέρας το job description, α και θα λαμβάνεις ψίχουλα ως μισθό (προσφορά-ζήτηση εργασίας). Ο βαθμός μετράει αν αναγνωρίσεις πτυχίο και θες ντοκτορά ή κανέναν σουπερ MBA,
Plan B-μένεις Αγγλία, καταρχήν εντάξει εκεί ίσως μετράει στον ιδιωτικό τομέα αρκετά θα έλεγα (απλά αν έχεις Warwick είναι λίαν ισχυρό ούτως ή άλλως), το κύριο πρόβλημα για μένα είναι πως θα επιλέξουν Έλληνα και όχι Εγγλέζο για μέση δουλειά managerial level ας πούμε (είναι λίγο ρατσιτσές με τις καλές δουλειές από ότι τους έκοψα).

Ed

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε έτσι είναι. Εκεί πρέπει να το αξίζεις το πτυχίο σου. Όχι όπως εδώ που βγαίνουν με 5-6 και νομίζουν ότι κάτι κάνανε. Εκεί αν βγεις με βάση ούτε εσπρεσσάκι δεν σερβίρεις. Αγγλία είναι δυστυχώς πολύ λίγες δουλειές που μπορείς να πας με 2.2. Ελλάδα κάτι μπορείς να κάνεις. Έχει δίκιο ο φίλος σου. Έλα εδώ για λίγο και γράψε μερικά χρόνια δουλειάς και μετά ξαναπήγαινε. Θα είναι πολύ ευκολότερα. Αλλιώς 2.1 για να βρεις κάτι της προκοπής.

pefotismenos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Και στην Ελλαδα αμα θες δημοσιο η φορεα δημοσιου μια απο τα ιδια ειναι σε διαγωνισμους με σειρα προτεραιοτητας.
Πχ εγω σπουδασα Μαθηματικα και εβγαλα 6.1 και ο αλλος ψυχολογια και εβγαλε 7.8 ε λοιπον αυτος με το 7.8 θα εχει περισσοτερα μορια.Ειναι δικαιο? Οχι

Φιλε κανε μεταπτυχιακο να καλυψεις το 2.2

Dr. Emmett Brown

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας. ρε φίλε τωρα γιατι αγχώνεσαι για βλακείες; απο αγγλικα παν/μια δν ξερω αλλα απο οτι εχω ακούσει το δικο σου πρεπει να ειναι απο τα κορυφαία. ιδιαιτερα στις θετικές επιστήμες. δεν ειναι ολα τα πτυχία το ίδιο ουτε βγαίνει σε ολες τις σχολές ο βαθμος ευκολα.να κανω και μια ερώτηση. πρπει να υπαρχουν αρκετα οτι να'ναι αγγλικα παν/μια σε κατι επαρχιες γιατι ακουω αρκετο κοσμο να πηγαινει εκει σχετικα ευκολα.

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16

ρε σθ δεν ανοιγεισ κανα πορδελλο  :zfuck: :fuck1:για γθναικεσ και ποθστραδελια(να χει αντρεσ ποθτανεσ μεσα) :rockon:  στην αγγλια ποθ να εχει και εστιατοριο μεσα
με ελληνικεσ σινταγεσ !! :rockon:
μιλαμε για μεγαλη μπιζνα!!
τι μανατζερ σποθδαζεισ τοσα χρονια!    :dancing: :dancing: :rockon:

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Και στην Ελλαδα αμα θες δημοσιο η φορεα δημοσιου μια απο τα ιδια ειναι σε διαγωνισμους με σειρα προτεραιοτητας.
Πχ εγω σπουδασα Μαθηματικα και εβγαλα 6.1 και ο αλλος ψυχολογια και εβγαλε 7.8 ε λοιπον αυτος με το 7.8 θα εχει περισσοτερα μορια.Ειναι δικαιο? Οχι

Φιλε κανε μεταπτυχιακο να καλυψεις το 2.2

Για το φίλο FanisChristo που ναι ο φοιτητής(εσύ ρε μαλάκα Βαγγο πότε πήγες Warwick;;;χαχα)θα πω τα εξης.

Και γω τέλειωσα το Manchester Business School Bsc (Hons) Management με 2.2..Βέβαια είχα και πτυχίο από το ΤΕΙ Πειραιά Λογιστικής με βαθμό αντίστοιχο του 2.1

Δεν είναι εύκολο το 2.1 για internationals...Και καθόλου εύκολο για courses που δεν έχουν αριθμούς..Από όσους Έλληνες ήξερα 2 που πήραν 2.1 κάναν ο ένας Μαθηματικά και η άλλη Λογιστική..Για όσα είναι με κείμενο το να διαβάζεις μόνο είναι το 20% του βαθμού..Βασικά πρέπει αν μπορείς να γράψεις εκθέσεις (essays) πολύ υψηλού επιπέδου και οι εξετάσεις πάλι είναι στο ίδιο μοτίβο.Εξετάζεσαι για το πόσο καλό introduction έχεις,αν είσαι σε θέση να καταλάβεις κάθε λεπτομέρεια της ερώτησης,αν μπορείς να δώσεις παραδείγματα,αν έχεις καλό conclusion και φυσικά λάθη στην Αγγλική κόβουν επιπλέον βαθμούς..Για τους Άγγλούς δεν είναι πολύ δύσκολο να πάρουν 2.1..Για internationals όμως είναι...

Γνώμη μου μην κάνεις μεταπτυχιακό τώρα..Μια μέτρια επίδοση σε Master θα δείχνει ότι δεν μπορείς παραπάνω..Οπότε αν δει ο εργοδότης 2.2 πτυχίο και 2.2 μεταπτυχιακό δεν θα του αρέσει..Δούλεψε μερικά χρόνια όπως ο Βαγγέλης λέει και μετά θα μπορείς να κάνεις αιτήσεις σε πουεθνικές και άλλες εταιρίες ως experienced και όχι για graduate schemes..Και το μόνο που δεν θα τους νοιάξει σε αυτήν την περίπτωση είναι ο βαθμός.Το μόνο που δεν αρεσει καθόλου είναι να χεις 3rd το οποίο δείχνει ότι δεν είχες κανένα ενδιαφέρον για τη σπουδή και το κανες αγγαρεία..

Πολλοί με 2.2 κάνουν καριέρες..Απλά είναι λάθος δρόμος οι πολυεθνικές.Μικρες εταιρίες όπως ASE και άλλες λίγο μεγαλύτερες όπως Mazaars μετράνε την εμπειρία πάνω από όλα..Και οι πολυεθνικές το ίδιο..

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
   και τελικα σερβιρουν εσπρεσσακι!

Από κει βγαίνει και η εξής στιχομυθία:

[size=12pt]Τι είπε ο πτυχιούχος[/size] [size=14pt]που ΔΕΝ έχει δουλειά[/size] [size=12pt]στον πτυχιούχο που[/size] [size=14pt]ΕΧΕΙ[/size] [size=12pt]δουλειά?[/size]

[size=12pt]-"Ένα μουσακά, μια φέτα και μια μπύρα σε παρακαλώ!"[/size]

Tsarkas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
27
Like
498
Πόντοι
291
Φίλε δεν θέλω να σε δυσαρεστήσω αλλά καλύτερα μείνεις εκεί που είσαι Αγγλία...

Εδώ η κατάσταση είναι δράμα...Τελείωσα Μεταπτυχιακό από Πανεπιστήμιο Πειραιά σε Χρηματοοικονομικά και Τράπεζες το 2008 με βαθμό Άριστα (πάνω από 8,50/10)

Το αποτέλεσμα;

Εδώ και 21 μήνες η μόνη δουλειά που βρήκα κοντά στο αντικείμενο ήταν βοηθός λογιστή (ακόμα και από ΙΕΚ κάποιος την έφερνε εις πέρας...)

Μακριά από Ελλάδα!

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506

...Μην κοροϊδεύεις και  μην υποτιμάς κανένα Πανεπιστήμιο...σε βλέπω για κανα ΜΒΑ σε κάποιο απ τα "δευτεροκλασάτα"...(που ΟΥΤΕ και κει θα σε παίρνουν με 2.2).

tkalelris

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
13
Πόντοι
1

Φιλαρακι μην ανχωνεσε για μαλακιες.Το πανεπηστημιο που τελειωνεις ειναι οντως απο τα καλυτερα στο Bussiness κ να ξερεις οτι αυτο το ξερει ο καθε εργοδοτης.Να εισαι σιγουρος οτι θα προτημησει εναν με 2.2. απο Warwick  παρα εναν με 2.1 apo to Luton η το Middlesex.Γνωμη μου κανε ενα μεταπτυχιακο κ μην κοιτας τους βαθμους.ΟΑν σου πω τι βαθμο πηρα εγω στο Bachelor μου θα με κοροιδευεις κ τωρα εχω 2 μεταπτυχιακα.Οποτε μην σε πολυαπασχολει ο βαθμος γιατι ειναι σχετικος.Το μεγαλο σου οπλο ειναι οτι θα εισαι αποφοιτος του Warwick υποθετω σχετικο με law η bussines γιατι μονο εκει ειναι κορυφαιο.Μετα κανε αιτησεις σε μεγαλες εταιριες πηγαινε κ σε career centers.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom