Νέα

Γιατί είναι αδύνατο ένας παντρεμένος να βρει γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas3d
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 300
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
όχι ρε παιδάκι μου!

να πάρει! με τον πόνο μου παίζεις?

τι σχέση έχει αυτό το τραγούδι με το threat? (δηλ έχει και παραέχει αλλά το δικό σου το μυαλό

πώς το συνδύασε?)

sorry ρε κοπελιά, που σε πήρα απ τα μούτρα, αλλά.... δεν είχα δύναμη όταν έπρεπε και τώρα....
ειμαι καλη ψυχολογος φιλαρακι...
δε τρεχει τιποτα...

Επισκέπτης
ειμαι νευρολόγος σε ιδιώτικό θεραπευτήριο και τρέχω μέρα-νύχτα.αυτό βολεύει πολύ να μην έχω ελέγχους από τη γυναίκα.Το γιατί παντρευτηκα είναι απλό.Γιατί ήθελα παιδιά.Όχι όμως και την ίδια γυναίκα.Ο γάμος είναι συμβιβασμός με προεκτάσεις δεσμευτικές για την σεξουαλική υπόσταση ενός άνδρα.Με απλά λόγια δεν είναι στη φύση του άντρα ο γάμος¨:αν σκεφτείς ότι παράγει εκ. σπερματοζωρια ανα 24ωρο σε αντιθεση με τη γυναίκα που περιμένει ένα ωάριο το μήνα.Είναι δηλαδή εκ φυσιολογίας ή διαφορά.απλά οι περισσότεροι με ένα μισθό της πείνας συμβιβαζονται σε ένα γάμο επειδή αφενός δεν έχουν τα χρήματα για επιλογές αφεταίρου πνίγουν τη δυναμικότητα του αρσενικού. Το να τρέχω σε ρωσσίδες δε με χαλάει αλλά προτιμώ να πηδήξω και χοντρη αρκει να την έχω βγάλει εγώ.
Υ.Γ τα ελληνικά μου είναι πολύ καλά για να έχω σπουδάσει σε ρουμανικό,ιταλικό ή άλλο αλλοδαπό πανεπιστήμιο.Τέλος για τα γνωρίσματα  που μου προσδιδετε δε θα ΄διαφωνήσω:( :jerking: :jerking: :jerking: ). η γκόμενα έχει πολλές απαιτήσεις αν και προτιμώ φοιτήτριες πιτσιρίκες.Δε γουστάρω γυναίκες ανω των 30

τότε πάρε την "ελληνίδα φοιτήτρια" Κάτια aka Mαίρη από το μασατζίδικο Καλλιρόης 48! ;) :2funny: :2funny: :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ειμαι νευρολόγος σε ιδιώτικό θεραπευτήριο και τρέχω μέρα-νύχτα.αυτό βολεύει πολύ να μην έχω ελέγχους από τη γυναίκα.Το γιατί παντρευτηκα είναι απλό.Γιατί ήθελα παιδιά.Όχι όμως και την ίδια γυναίκα.Ο γάμος είναι συμβιβασμός με προεκτάσεις δεσμευτικές για την σεξουαλική υπόσταση ενός άνδρα.Με απλά λόγια δεν είναι στη φύση του άντρα ο γάμος¨:αν σκεφτείς ότι παράγει εκ. σπερματοζωρια ανα 24ωρο σε αντιθεση με τη γυναίκα που περιμένει ένα ωάριο το μήνα.Είναι δηλαδή εκ φυσιολογίας ή διαφορά.απλά οι περισσότεροι με ένα μισθό της πείνας συμβιβαζονται σε ένα γάμο επειδή αφενός δεν έχουν τα χρήματα για επιλογές αφεταίρου πνίγουν τη δυναμικότητα του αρσενικού. Το να τρέχω σε ρωσσίδες δε με χαλάει αλλά προτιμώ να πηδήξω και χοντρη αρκει να την έχω βγάλει εγώ.
Υ.Γ τα ελληνικά μου είναι πολύ καλά για να έχω σπουδάσει σε ρουμανικό,ιταλικό ή άλλο αλλοδαπό πανεπιστήμιο.Τέλος για τα γνωρίσματα  που μου προσδιδετε δε θα ΄διαφωνήσω:( :jerking: :jerking: :jerking: ). η γκόμενα έχει πολλές απαιτήσεις αν και προτιμώ φοιτήτριες πιτσιρίκες.Δε γουστάρω γυναίκες ανω των 30
μαλακιες τουμπανες!

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
η μπορεις να παρεις και τη μαγια!!! :grin:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Μία είναι η λύση φιλαράκι!

και συνδιάζει τα πάντα απ΄ αυτά που θέλεις!!!!

Βρήσκεις τρόπο και παραμυθιάζεις γυναίκα και κλινική και πας για 2 βδομάδες......πού?πού?

Π Α Τ Α Γ Ι Α ! ! ! ! ! ! ! ! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

θα κάνεις ένα ωραίο reset στο μυαλό σου και θα γυρίσεις ανανεωμένος στη γυναικούλα σου και στην κλινική σου!

Βασική προϋπόθεση: θα διαβάσεις τις πρώτες 50-100 σελίδες του threat Ταϋλάνδη-sextrip! :rockon: :rockon: :rockon:

arcans60

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
μεγαλε αφου γουσταρεις φοιτητριες και τετοια.ακου τι θα κανεις.
εδω μεσα στο σαιτ εχει πολλους συναγωνιστες που ειναι φοιτητες και τα οικονομικα τους δεν ειναι και πολυ καλα οπως καταλαβαινεις.θα βγαινεις καθε φορα με καποιον διαφορετικο φοιτητη του σαιτ,και θα σε πηγαινει σε φοιτητομαγαζα,σε φοιτητικους χωρους στα μπουζουκια,να σου γνωριζει γκομενιτσες.εσυ το μονο που θα εχεις να κανεις ειναι να πληρωνεις και τα ποτα του συναγωνιστη και κανενα ποτακι που θα κερναει στις γκομενες.αν σου κατσει καμια φοιτητρια καλως,αν οχι,θα περνεις το συναγωνιστη θα τον πηγαινεις σε ενα μπουρδελο να το χωσει(αν θελεις θα γαμας και εσυ)εννοειτε οτι θα του κερνας εσυ το χωσιδι.την αλλη μερα θα βγαινεις με αλλον,καπου θα σου κατσει η μπιλια δεν μπορει.

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
ρε Κωστάρα... το ίδιο δε μπορεί να πει και η γυναίκα σου;;
Παιδιά, αλλά όχι με τον ίδιο πατέρα....

κι επίσης, όλη μέρα στο ιατρείο είναι... ας μπάσουμε κάνα πιτσιρικά ;) ;)

Επισκέπτης
εδω μεσα στο σαιτ εχει πολλους συναγωνιστες που ειναι φοιτητες και τα οικονομικα τους δεν ειναι και πολυ καλα οπως καταλαβαινεις.θα βγαινεις καθε φορα με καποιον διαφορετικο φοιτητη του σαιτ,και θα σε πηγαινει σε φοιτητομαγαζα,σε φοιτητικους χωρους στα μπουζουκια,να σου γνωριζει γκομενιτσες.εσυ το μονο που θα εχεις να κανεις ειναι να πληρωνεις και τα ποτα του συναγωνιστη και κανενα ποτακι που θα κερναει στις γκομενες.αν σου κατσει καμια φοιτητρια καλως,αν οχι,θα περνεις το συναγωνιστη θα τον πηγαινεις σε ενα μπουρδελο να το χωσει(αν θελεις θα γαμας και εσυ)εννοειτε οτι θα του κερνας εσυ το χωσιδι.την αλλη μερα θα βγαινεις με αλλον,καπου θα σου κατσει η μπιλια δεν μπορει.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
kostas3d

kostas3d

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
5
Πόντοι
6
εχεις ΄δικιο.πήγα μόσχα για μια βδομάδα πέρσυ και καλα συνεδριο και  χτύπησα γκόμενα σε κλαμπ :pipa3: εδω τι κανουμε(οι ταυλενδεζες φίλε είναι χάλια.δε βλέπονται)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
η μπορεις να παρεις και τη μαγια!!! :grin:

Επειδή είπε χοντρή και φοιτήτρια και όχι Ρωσίδα.
Έχεις κάποιο δικιο [τώρα "φοιτήτρια" my ass!] αλλά ο άνθρωπος άφισε να εννοηθεί πως δεν θέλει επαγγελματίες και ως γνωστόν η Μάγια είναι διάσημο call girl, έστω και amateur!!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αρκανς-εγγύηση  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Επειδή είπε χοντρή και φοιτήτρια και όχι Ρωσίδα.
Έχεις κάποιο δικιο [τώρα "φοιτήτρια" my ass!] αλλά ο άνθρωπος άφισε να εννοηθεί πως δεν θέλει επαγγελματίες και ως γνωστόν η Μάγια είναι διάσημο call girl, έστω και amateur!!
απο οτι εχω διαβασει εκει μεσα ειναι ρουφηχτρα αυτη,μια τετοια θελει αν μη μπορει να παρει τα ποδια του στη κλινικη μετα!!! :2funny:

arcans60

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μία είναι η λύση φιλαράκι!

και συνδιάζει τα πάντα απ΄ αυτά που θέλεις!!!!

Βρήσκεις τρόπο και παραμυθιάζεις γυναίκα και κλινική και πας για 2 βδομάδες......πού?πού?

Π Α Τ Α Γ Ι Α ! ! ! ! ! ! ! ! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

θα κάνεις ένα ωραίο reset στο μυαλό σου και θα γυρίσεις ανανεωμένος στη γυναικούλα σου και στην κλινική σου!

Βασική προϋπόθεση: θα διαβάσεις τις πρώτες 50-100 σελίδες του threat Ταϋλάνδη-sextrip! :rockon: :rockon: :rockon:
επισης σου συνιστω ανεπιφυλακτα να παρεις μαζι σου τον τζειμς 70 σαν ξεναγο σου,και συμβουλο σου στην ταυλανδη.η μονη υποχρεωση σου θα ειναι να ακολουθεις πιστα το προγραμμα που θα βγαζει ο τζειμς 70 και θα τσονταρις και τα δικα του εξοδα στην ται,για το λογο και μονο οτι τωρα προσφατα γυρισε απο εκει,και οπως καταλαβαινεις ξοδευτικε λιγο παραπανω.

JAMES 70 TRAVEL σε οδηγει στον παραδεισο. :rockon: :rockon: :rockon:
(φιλε james 70 πως το βλεπεις να το κανεις επαγγελμα αυτο?) :rockon: :rockon:

OP
OP
kostas3d

kostas3d

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
5
Πόντοι
6
ρε Κωστάρα... το ίδιο δε μπορεί να πει και η γυναίκα σου;;
Παιδιά, αλλά όχι με τον ίδιο πατέρα....

κι επίσης, όλη μέρα στο ιατρείο είναι... ας μπάσουμε κάνα πιτσιρικά ;) ;)

Μακαρι :bounce-glasses: Ελευθερος και με το Νόμο μετά :police:

edit_Duracell: Διόρθωση παράθεσης

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
επισης σου συνιστω ανεπιφυλακτα να παρεις μαζι σου τον τζειμς 70 σαν ξεναγο σου,και συμβουλο σου στην ταυλανδη.η μονη υποχρεωση σου θα ειναι να ακολουθεις πιστα το προγραμμα που θα βγαζει ο τζειμς 70 και θα τσονταρις και τα δικα του εξοδα στην ται,για το λογο και μονο οτι τωρα προσφατα γυρισε απο εκει,και οπως καταλαβαινεις ξοδευτικε λιγο παραπανω.

JAMES 70 TRAVEL σε οδηγει στον παραδεισο. :rockon: :rockon: :rockon:
(φιλε james 70 πως το βλεπεις να το κανεις επαγγελμα αυτο?) :rockon: :rockon:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Πάρτε με και μένα κάποιος ρε παιδιά!!!!

Θέλω να φύγω από δω!! να φύγω    να φύγω!!! :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Αχ! είναι μια ώρα δύσκολη......... :hammer:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom