Νέα

Γιατί είναι αδύνατο ένας παντρεμένος να βρει γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas3d
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 300
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
γιατί εγώ τι είδους άνδρας είμαι νομίζεις?
Αλλά ρε συ boomb "και στο βούρκο βρίσκεις διαμάντι!!!!" μια και πιάσαμε τις ελληνικές ταινίες!!!

*αχέμ* δεν το πήγα στον εσωτερικό κόσμο, παρεξήγησις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αλλά τεσπα, φωνάζει ο 32άρης που του χαλάμε το θρεντ, δεν καβλαντίζω άλλο  :2funny: :dancing:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Ότι και να λετε ,δεν με πειράζει καθόλου. Γνωριζόμαστε μήπως για να με νοιάζει? Αναφέρομαι σε παντρεμένους γιατί οι υπόποιλοι "χαλούν" το κυρίως θέμα του θρεντ με αυτα που αναφέρουν!!
Ακου ρε" γιατι παντρεύεσαι,αν έχεις @@ χώρισε και αλλες τέτοιες..."
Που για έμας τους παντρεμένους αυτα είναι αδιάφορα.Χρόνο χάνεις να απαντας σε πράγματα που είναι λυμενα!!
Απλα λέει ενας παντρεμενος κάτι και αλλοι 20 πεφτεται να το φάτε και γεμίζουν 6-7 σελιδες με λαλακιές.Πείτε μονοι σας,αδιαφορο μας ειναι.
Εγω θέλω κάποιος συνάδελφος να μου πει,αν βρηκε,πως,τι λεει στην γυναικα του και τα σχετικα..
Εσεις ασχοληθέιτε με τα μαθηματα ηθικής ...
Το άνοιξες το θέμα?
αν όχι βάλε τίτλο "ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΥΣ"....και αραβωνιασμένους ... δεκτοί κι αυτοί΄, από τότε άρχισε η δράση μου!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
στην προηγουμενη σελιδα τελευταιο ποστ.

χαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα μαρήηη άσε κάτω το μπουκάλιιιι  :2funny: :2funny: :2funny:

άλλος άνοιξε το θέμα, έχει δίκιο η πίπατσου, αν και καταστροφολόγα μπουυυ  :grin:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Ρε σεις δεν είναι αυτός ο γιατρός! Μιλήστε ελεύθερα! το παλικάρι (32χρ) θα ανοίξει άλλο!

Εκεί όπως καταλαβαίνετε δεν είστε ευπρόσδεκτες! Αλλά εδώ!!!! πείτε τη γυναικέια σας γνώμη! Νομίζω ότι καλό κάνετε σε πολλούς μας!

Ε αν το παραγαμ...τε οκ!

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
χαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα μαρήηη άσε κάτω το μπουκάλιιιι  :2funny: :2funny: :2funny:

άλλος άνοιξε το θέμα, έχει δίκιο η πίπατσου, αν και καταστροφολόγα μπουυυ  :grin:

πωπωπωπω δεν τη παλευω!!!!!! :o :o :o

οκ εγω σταματω να χαλω το θεμα υψιστης σημασιας"εκανα το λαθος και παντρευτηκα,βρειτε μου τροπους να πηδαω στη ζουλα"

ειλικρινα συγνωμη.

pipachu

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Σας λεω επεσε παντοφλα!Δεν μας ειπε και σε ποιο νοσοκομειο δουλευει (γιατι μαλον εκει νοσηλευεται) να του στειλουμε κανα λουλουδι,κανα κρακερακι,καμμια ηβη συμπυκνωμενη πορτοκαλαδα βρε αδελφε!! :2funny: :2funny:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Το άνοιξες το θέμα?
αν όχι βάλε τίτλο "ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΥΣ"....και αραβωνιασμένους ... δεκτοί κι αυτοί΄, από τότε άρχισε η δράση μου!

αυτοι που εχουν 2+ παραλληλες σχεσεις και λενε οτι ειναι πιστοι κανει να μπουν;;

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
ρε κορίτσια να σας κάνω μια ερώτηση-πρόταση, για τις επαγγελματίες του είδους!

Γιατί δεν συνδικαλίζεστε να βρείτε έναν τρόπο να ανεβάσετε όλες μαζί τις υπηρεσίες σας και τον τρόπο που τις προσφέρετε? Κάτι σαν την Ταϋλάνδη! GFE! Έτσι και εμείς θα περνάμε σούπερ (και με λιγότερο ρίσκο οι παντρεμένοι-για να το ...παντρέψουμε και με το threat) αλλά και εσείς θα κάνετε καλύτερη ζωή (με τις βόλτες σας, τα κεράσματά σας, τις εκδρομούλες σας) και μάλιστα με έναν άνδρα για 1,2,3 μέρες και όχι δεκάδες/μέρα με τα ίδια λεφτά!
Το σκέφτηκε καμιά σας? Κάντε μια ανάγνωση καμιά εικοσαριά σελίδες του Ται-σεξτριπ και πάρτε ιδέες!

Αν θέλετε σας το οργανώνω!! με το αζημείωτο φυσικά! :pipa3: :knockinb: :pipa1: :kissass2: :fuck2: :tits2: :pipa2:

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Αν θέλετε σας το οργανώνω!! με το αζημείωτο φυσικά! :pipa3: :knockinb: :pipa1: :kissass2: :fuck2: :tits2: :pipa2:

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

αλλο που θα γλυτωναν απο τα χερια σου...εκμετταλευτη!!!!πανω στην αναγκη να τις ξεζουμισεις!!!

[παντως πολυ καλη η ιδεα σου]

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ρε κορίτσια να σας κάνω μια ερώτηση-πρόταση, για τις επαγγελματίες του είδους!

Γιατί δεν συνδικαλίζεστε να βρείτε έναν τρόπο να ανεβάσετε όλες μαζί τις υπηρεσίες σας και τον τρόπο που τις προσφέρετε? Κάτι σαν την Ταϋλάνδη! GFE! Έτσι και εμείς θα περνάμε σούπερ (και με λιγότερο ρίσκο οι παντρεμένοι-για να το ...παντρέψουμε και με το threat) αλλά και εσείς θα κάνετε καλύτερη ζωή (με τις βόλτες σας, τα κεράσματά σας, τις εκδρομούλες σας) και μάλιστα με έναν άνδρα για 1,2,3 μέρες και όχι δεκάδες/μέρα με τα ίδια λεφτά!
Το σκέφτηκε καμιά σας? Κάντε μια ανάγνωση καμιά εικοσαριά σελίδες του Ται-σεξτριπ και πάρτε ιδέες!

στα κοριτσια του σαιτ απευθυνεσαι; :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Σας λεω επεσε παντοφλα!Δεν μας ειπε και σε ποιο νοσοκομειο δουλευει (γιατι μαλον εκει νοσηλευεται) να του στειλουμε κανα λουλουδι,κανα κρακερακι,καμμια ηβη συμπυκνωμενη πορτοκαλαδα βρε αδελφε!! :2funny: :2funny:
αλλο ενα μουφα θρεντ....να χαμε να λεγαμε

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Το άνοιξα το νέο threat! "Μόνο για παντρεμένους"!!! :dancing: :dancing: :dancing:

Όσοι πιστοί (ή μάλλον άπιστοι) προσέλθετε!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
στα κοριτσια του σαιτ απευθυνεσαι; :think:

Αυτό πήγα να πω, αν περιμένει προκοπή από τα κορίτσια του θρεντ πρόκοψε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

έχουμε και λέμε, μια μεθυσμένη, μια κουλτουριάρα που μπεκροπίνει κρυφά, μια χονδρή τσουρόγρια και μια που τα λέει χαριτωμένα και δεν την ξέρω αλλά έχω την εντύπωση πως κι αυτή είναι σε ηλικία σύνταξης  :boobies: :boobies: :2funny: :2funny: :2funny:

Το άνοιξα το νέο threat! "Μόνο για παντρεμένους"!!! :dancing: :dancing: :dancing:

Όσοι πιστοί (ή μάλλον άπιστοι) προσέλθετε!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Το άνοιξε και ο άλλος πριν από σένα, πάμε να δούμε ποιο θα έχει πιο πολλές απαντήσεις τελικά  :rockon: :rockon: :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αυτό πήγα να πω, αν περιμένει προκοπή από τα κορίτσια του θρεντ πρόκοψε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

έχουμε και λέμε, μια μεθυσμένη, μια κουλτουριάρα που μπεκροπίνει κρυφά, μια χονδρή τσουρόγρια και μια που τα λέει χαριτωμένα και δεν την ξέρω αλλά έχω την εντύπωση πως κι αυτή είναι σε ηλικία σύνταξης  :boobies: :boobies: :2funny: :2funny: :2funny:

Το άνοιξε και ο άλλος πριν από σένα, πάμε να δούμε ποιο θα έχει πιο πολλές απαντήσεις τελικά  :rockon: :rockon: :rockon:
η σιλβα ειναι καλο παιδι παντως...μην την κακολογεις.... :2funny:

perpetouas

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
10
"Γιατί είναι αδύνατο ένας παντρεμένος να βρει γκόμενα;"
πανω που ειχα αρχίσει να πιστεύω οτι ο μονος παντρεμένος χωρις γκόμενα ημουν εγω! :grin:
και με τέτοια  προσοντα, (χρημα και χρόνο), τι να πουμε και μεις οι μισθοσυντήρητοι;
8 στους 10 παντρεμένους εχουν γκόμενα, μην με ρωτησεις πως τα καταφερνουν.τελικα το φυσιολογικο εχει καταντήσει να εχεις γκομενα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
"Γιατί είναι αδύνατο ένας παντρεμένος να βρει γκόμενα;"
πανω που ειχα αρχίσει να πιστεύω οτι ο μονος παντρεμένος χωρις γκόμενα ημουν εγω! :grin:
και με τέτοια  προσοντα, (χρημα και χρόνο), τι να πουμε και μεις οι μισθοσυντήρητοι;
8 στους 10 παντρεμένους εχουν γκόμενα, μην με ρωτησεις πως τα καταφερνουν.τελικα το φυσιολογικο εχει καταντήσει να εχεις γκομενα.
ποσο εισαι;αν επιτρεπεται;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom