Νέα

Γιατί δεν υπάρχουν μπουρδέλα με άνδρες μέσα για να παν γυναίκες πελάτες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giasou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Να μια ωραία δουλειά μέσα στην κρίση....

Ξεκινάτε μάγκες!!! Μπουρδέλα για γυναίκες να γεμίσει η Αθήνα!

:2funny: :2funny: :2funny:

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Ρε φιλαράκι με το παράξενο γράψιμο, έλεος πλέον δεν μας λυπάσε άλλο με αυτό σου το στυλ γραψίματος? Τι πας να αποδείξεις, γιατί το κάνεις αυτό ? Γράψε κανονικά όπως όλοι , έστω καί ανορθόγραφα , δεν πειράζει. Νάσαι καλά καί κόψε , εάν θέλεις βέβαια, αυτό το γράψιμο. SERAPIS.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
ποδολάγνε να μάθεις να είσαι εκγρατής αυτό θα σου πρότεινα...με το δικό σου σκεπτικό λοιπόν αν σου τύχει κάποια φορά να είσαι άρρωστος για 1 εβδομάδα πάνω κάτω και δεν μπορείς να κάνεις σεξ τότε να μην σε ενοχλήσει εάν η γυναίκα σου πάει με κάποιον άλλο..ερεθισμένη θα είναι και αυτή τι να κάνει να μαλακίζεται...και σχετικά με την εγγυμοσύνη υπάρχουν ''πλάγιοι'' τρόποι να κάνεις κάτι με την γυναίκα σου δεν ήρθε και η καταστροφή...φιλικά πάντα

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
ποδολάγνε να μάθεις να είσαι εκγρατής αυτό θα σου πρότεινα...με το δικό σου σκεπτικό λοιπόν αν σου τύχει κάποια φορά να είσαι άρρωστος για 1 εβδομάδα πάνω κάτω και δεν μπορείς να κάνεις σεξ τότε να μην σε ενοχλήσει εάν η γυναίκα σου πάει με κάποιον άλλο..ερεθισμένη θα είναι και αυτή τι να κάνει να μαλακίζεται...και σχετικά με την εγγυμοσύνη υπάρχουν ''πλάγιοι'' τρόποι να κάνεις κάτι με την γυναίκα σου δεν ήρθε και η καταστροφή...φιλικά πάντα

Δεν έχω γυναίκα πια. Όταν είχα δεν υπήρχε περίπτωση να μην την ικανοποιήσω έστω και άρρωστος. Ήμουν πάντα επί των επάλξεων. Αν δεν μπορούσα  ή δεν ήθελα κι είχε καύλες, φυσικό θα ήταν να πάει με άλλον. Ενάντια στη φύση δεν μπορείς να πας.

Όταν όμως σου λέει, τη μία δεν μπορώ, την άλλη βαριέμαι, την τρίτη κατουριέμαι, αντιλαμβάνεσαι πως ο γάμος έχει τελειώσει. Και φεύγεις.

Βασικά μετανιώνω για όλες τις γυναίκες που δεν γάμησα, ενώ ήμουν παντρεμένος. Μεγάλη μαλακία τώρα που το σκέφτομαι.

Γενικά ο γάμος είναι μία μαλακία στην οποία πίστεψα βλακωδώς.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
  Δεν έχω γυναίκα πια. Όταν είχα δεν υπήρχε περίπτωση να μην την ικανοποιήσω έστω και άρρωστος. Ήμουν πάντα επί των επάλξεων. Αν δεν μπορούσα  ή δεν ήθελα κι είχε καύλες, φυσικό θα ήταν να πάει με άλλον. Ενάντια στη φύση δεν μπορείς να πας.

Όταν όμως σου λέει, τη μία δεν μπορώ, την άλλη βαριέμαι, την τρίτη κατουριέμαι, αντιλαμβάνεσαι πως ο γάμος έχει τελειώσει. Και φεύγεις.

Βασικά μετανιώνω για όλες τις γυναίκες που δεν γάμησα, ενώ ήμουν παντρεμένος. Μεγάλη μαλακία τώρα που το σκέφτομαι.

Γενικά ο γάμος είναι μία μαλακία στην οποία πίστεψα βλακωδώς.
ποσα χρονια πατρεμενος?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
τότε παίρνω πίσω ότι έγραψα :-) ο γάμος το μοναδικό που προσφέρει είναι ασφάλεια στις γυναίκες και προβλήματα σε εμάς τους άντρες....

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
τότε παίρνω πίσω ότι έγραψα :-) ο γάμος το μοναδικό που προσφέρει είναι ασφάλεια στις γυναίκες και προβλήματα σε εμάς τους άντρες....

Ακριβώς φίλε μου. Πολλά προβλήματα.

Το μόνο που κέρδισα προσωπικά από αυτά τα 16 χρόνια ήταν δύο παιδιά. Αυτό από μόνο του είναι αξία ανεκτίμητη.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Κι όταν η γυναίκα δεν μπορεί λόγω περιοδου ή όταν είναι έγγυος, εγώ τι θα κάνω που είμαι ερεθισμένος;

να την παίξω; Δεν την έπαιζα τότε που έπρεπε... Οι εκδιδόμενες είναι ανάγκη φίλε μου.
θελω να πιστευω οτι αυτα δεν τα λεει ανθρωπος πανω απο 20 χρονων,σωστα?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
ρε πδια γιατι δεν ανοιγη κανεισ κανα πορδελο για γθναικεσ και να δοθλεβοθν ποθτανεσ οι ανρδεσ μεσα ?? :pipa2: :2on1: :pipa1: :zfuck: :tits:
ετσι θα βροθμε και μεισ δοθλεια μεσα στην ανεργια !!
να μποθν και λογικεσ τιμαι και για ολα τα γοθστα!!
εστι θα φτιαξει και η οικονομια μασ με τον τοθρισμο ! θα ερχοντε και ξενεσ για κανα μποθτοζον ελληνικον!!
επισησ πορδελλα για ποθστραδελεσ !
πορδελα για λεσβιεσ !!

μα καλα βρ πδι μοθ τι επιχηρηματικεσ σκεψεισ εχω σημερα!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :think: :think: :think:
Θα βουλιαξει ρε φιλε η επιχειρηση.....Ξερειs καμμια γυναικα να πληρωνει??

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
Παραθετω βιντεο απο μπουρδελο με αντρες μεσα για να παν γυναικες πελατες!!!  :rockon: :rockon: :rockon:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  [xhamster]

OP
OP
giasou

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
Ρε φιλαράκι με το παράξενο γράψιμο, έλεος πλέον δεν μας λυπάσε άλλο με αυτό σου το στυλ γραψίματος? Τι πας να αποδείξεις, γιατί το κάνεις αυτό ? Γράψε κανονικά όπως όλοι , έστω καί ανορθόγραφα , δεν πειράζει. Νάσαι καλά καί κόψε , εάν θέλεις βέβαια, αυτό το γράψιμο. SERAPIS.
ε τι ποισ ? μα κανονικα καμω τι εκαμα παλι εγινε κατι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom