Νέα

Γιατί δεν υπάρχουν μπουρδέλα με άνδρες μέσα για να παν γυναίκες πελάτες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giasou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
ρε πδια γιατι δεν ανοιγη κανεισ κανα πορδελο για γθναικεσ και να δοθλεβοθν ποθτανεσ οι ανρδεσ μεσα ?? :pipa2: :2on1: :pipa1: :zfuck: :tits:
ετσι θα βροθμε και μεισ δοθλεια μεσα στην ανεργια !!
να μποθν και λογικεσ τιμαι και για ολα τα γοθστα!!
εστι θα φτιαξει και η οικονομια μασ με τον τοθρισμο ! θα ερχοντε και ξενεσ για κανα μποθτοζον ελληνικον!!
επισησ πορδελλα για ποθστραδελεσ !
πορδελα για λεσβιεσ !!

μα καλα βρ πδι μοθ τι επιχηρηματικεσ σκεψεισ εχω σημερα!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :think: :think: :think:

Επισκέπτης
ρε πδια γιατι δεν ανοιγη κανεισ κανα πορδελο για γθναικεσ και να δοθλεβοθν ποθτανεσ οι ανρδεσ μεσα ?? :pipa2: :2on1: :pipa1: :zfuck: :tits:
ετσι θα βροθμε και μεισ δοθλεια μεσα στην ανεργια !!
να μποθν και λογικεσ τιμαι και για ολα τα γοθστα!!
εστι θα φτιαξει και η οικονομια μασ με τον τοθρισμο ! θα ερχοντε και ξενεσ για κανα μποθτοζον ελληνικον!!
επισησ πορδελλα για ποθστραδελεσ !
πορδελα για λεσβιεσ !!

μα καλα βρ πδι μοθ τι επιχηρηματικεσ σκεψεισ εχω σημερα!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :think: :think: :think:
γιατι οι γυναικες εχουν τη πουτανια μεσα τους και θελουν ανταλαγμα για να γαμηθουν οι γυναικες ειναι μονο για να (τον)περνουν

Επισκέπτης
ακριβως οποτε εμεις μια ζωη θα δινουμε

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕΞ, ΠΑΝΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΥΚΑΙΡΟ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΙΓΟΥΡΙΑ, ΜΠΕΣ ΣΕ SITE ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ ΝΑ ΔΕΙΣ.. ΑΠΟ ΔΙΑΝΟΟΎΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΟΥΓ ΦΟΥΣΚΩΤΟΙ,, ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΘΕ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΚΛΠ...

Επισκέπτης
ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕΞ, ΠΑΝΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΥΚΑΙΡΟ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΙΓΟΥΡΙΑ, ΜΠΕΣ ΣΕ SITE ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ ΝΑ ΔΕΙΣ.. ΑΠΟ ΔΙΑΝΟΟΎΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΟΥΓ ΦΟΥΣΚΩΤΟΙ,, ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΘΕ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΚΛΠ...
αυτοι κατεστρεψαν την ελλαδα οι μαλακουληδες

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Οι γυναίκες και δη οι νεαρής ηλικίας διαλέγουν πλέον όποιον θέλουν. Είναι λογικό, καθώς υπάρχει πολύ αγαμία... ΠΟΛΛΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΥΚΟΛΕΣ... ΕΥΚΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΠΙ ΧΡΗΜΑΣΙ..Πηγαίνετε σε ένα μπαρ, στους χώρους που κινείστε, όλες ακόμη και οι πολύ μέτριες έχουν σηκώσει μύτη. Βέβαια κατά βάθος, είναι full ανασφαλείς.

Καταλαβαίνω λίγο και τους λιγούρηδες, πληρωμένος έρωτας είναι ΟΤΙ ΠΙΟ ΣΚΑΤΑ υπάρχει, ειδικά αν είσαι εκεί επί μακρόν...

Επισκέπτης
Οι γυναίκες και δη οι νεαρής ηλικίας διαλέγουν πλέον όποιον θέλουν. Είναι λογικό, καθώς υπάρχει πολύ αγαμία... ΠΟΛΛΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΥΚΟΛΕΣ... ΕΥΚΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΠΙ ΧΡΗΜΑΣΙ..Πηγαίνετε σε ένα μπαρ, στους χώρους που κινείστε, όλες ακόμη και οι πολύ μέτριες έχουν σηκώσει μύτη. Βέβαια κατά βάθος, είναι full ανασφαλείς.

Καταλαβαίνω λίγο και τους λιγούρηδες, πληρωμένος έρωτας είναι ΟΤΙ ΠΙΟ ΣΚΑΤΑ υπάρχει, ειδικά αν είσαι εκεί επί μακρόν...

σηκωσανε μυτη αφου τις δινουν αξια και νιωθουν ανασφαλεις γιατι εχουν να κανουν με μαλακες που τισ αφηνουν να κανουν οτι θελουν αντι να την εχουν στη μπατσα να μη μιλαει οπως καναν οι παλιοι

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ελα μοθ ντε.....αν και καποθ νομιζω ακοθσα οτι ανοιξε τετοιο πορδελο στην αθστραλια μαν ποθ πηγαινουν και γθναικεσ να ξεκαθλωσουν οταν εχοθν καθλες.... :)

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ θα πάρει τα gilf. Γουστάρει κι όλας την κατηγορία αυτή οπότε θα του έρθει κοτσάνι.

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6
σηκωσανε μυτη αφου τις δινουν αξια και νιωθουν ανασφαλεις γιατι εχουν να κανουν με μαλακες που τισ αφηνουν να κανουν οτι θελουν αντι να την εχουν στη μπατσα να μη μιλαει οπως καναν οι παλιοι

Συμφωνώ σε αυτά που λές. Άλλα πρέπει να σου πώ ότι έχει αλλάξει πλέον ο ρόλος της γυναίκας μεσ'τη κοινωνία.
Δεν υπάρχει σήμερα αυτό που λές.
Δεν ξέρω αν θυμάσαι ένα γυναικείο φεμινιστικό σύνθημα: [size=11pt]"Δεν είμαι του αντρός μου,δεν είμαι του πατρός μου,θέλω να είμαι ο εαυτός μου!"[/size]

Εννοούσαν βέβαια τότε, ότι απ'το δυνάστη πατέρα πηγαίναν στον δυνάστη άντρα.
Καλώς η κακώς (κακώς μάλλον έτσι όπως δείχνουν τα πράγματα) η σημερινή γυναίκα πήρε πολλή ελευθερία και δικαιώματα, που παλιότερα δεν είχε, και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να πάρουν τα μυαλά της αέρα και να μήν υπολογίζει κανέναν. Έτσι δυστυχώς σήμερα  φτάσαμε στο άλλο άκρο.

Σύν το γεγονός ότι την έχουν καλομάθει και οι γονείς της.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Καλησπέρα καταρχίν, θα ήθελα να πω πως βλέπουμε κάποια πράγματα λάθος...για παράδειγμα έχω διαβάσει σε αρκετά ποστ πως φταίμε εμείς οι μαλάκες οι άνδρες που χάλασαν έτσι οι γυναίκες, πιστέυω πως είναι μέγα λάθος...ο κάθένας μας από μόνος του καταστρέφεται ή επιτυγχάνει στη ζωή του...σαφώς και επηρεάζεται από κάποιον-α αλλά τον τελικό λόγο για τα βήματα που κάνει ο καθένας μας στην ζωή του τον έχει μόνο αύτός και κανένας άλλος !!! Το ότι η τάδε κοπέλα ή ο τάδε άνδρας κάνουν το ένα ή το άλλο (άσχετα με το αν είναι σωστό ή όχι) ο καθένας/καθεμία το επιλέγουν από μόνοι τους συνειδητά... και επίσης θα ήθελα να πω πως επείδη τις περισσότερες φορές κακολογούμε τις γυναίκες ας κάνουμε και μια αυτοκριτική και εμείς οι άνδρες..και εμείς κάνουμε μαλακίες με τις γυναίκες ίσως όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό αλλά νομίζω δεν έχει τόσο σημασία το μέγεθος του λάθους αλλά μόνο το γεγονός οτι είναι λάθος, φέρνω ένα φτωχό παράδειγμα και φυσικά δεν κριτικάρω κανέναν (δικαίωμα του καθενός να κάνει αυτό που επιθυμεί εμένα δεν μου πέφτει λόγος) το γράφω χάριν παραδείγματος...για μένα είναι απαράδεκτο ένας παντρεμένος άντρας με οικογένεια να πηγαίνει σε οικους ανοχής...μηδέν σεβασμός στην γυναίκα του και στα παιδιά του...αν δεν την θέλει τότε γιατι την πατρεύτηκε?? δικαιολογίες του τύπου δεν την ήξερα καλά και παρόμοιες είναι άστοχες..μάλλον ο ίδιος δεν ήξερε τι ήθελε...αυτό που καταλαβαίνω είναι οτι είμαστε ακόμα αρκετά ανώριμοι-ες γιατί ακόμη και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε ελάχιστοι καταλαβαίνουν τι γίνετε...

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6
Καλησπέρα καταρχίν, θα ήθελα να πω πως βλέπουμε κάποια πράγματα λάθος...για παράδειγμα έχω διαβάσει σε αρκετά ποστ πως φταίμε εμείς οι μαλάκες οι άνδρες που χάλασαν έτσι οι γυναίκες, πιστέυω πως είναι μέγα λάθος...

Έχουμε και εμείς φίλτατε, ένα μερίδιο ευθύνης. Δεν είναι καθόλου λάθος.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
  Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ θα πάρει τα gilf. Γουστάρει κι όλας την κατηγορία αυτή οπότε θα του έρθει κοτσάνι.
th_grg.gif

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ρε πδια γιατι δεν ανοιγη κανεισ κανα πορδελο για γθναικεσ και να δοθλεβοθν ποθτανεσ οι ανρδεσ μεσα ?? :pipa2: :2on1: :pipa1:
ειναι κλειστο το επαγγελμα τυπε
ειπε ο γιωργακης οτι θα ανοιξει ολα τα κλειστα επαγγελματα αλλα δεν τον αφησαν να ολοκληρωσει το εργο του :grin:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
King of east παλικάρι μου μην κακολογέις τον ''εαυτό'' σου για τα λάθη τρίτων...επιλογή αυτών των τρίτων και μόνο είναι το λάθος...πχ υποθετικά πάντα εσύ είσαι ένας άνθρωπος έξυπνος και με αρκετή κατανόηση κάποιων πραγμάτων που αφορούν την ζωή είναι δυνατόν να επηρεαστείς από έναν γνωστό ή άγνωστο σου για τις επιλογές που θα κάνεις ?? φυσικά και όχι..άρα λοιπόν το πρόβλημα είναι στην μη ωριμότητα κάποιων ανθρώπων και μόνο...το αν η πλειονότητα των γυναικών είναι χαζοβιόλες εσύ κι εγώ και πολλοί ακόμα άνδρες τι φταίμε..

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Καλησπέρα καταρχίν, θα ήθελα να πω πως βλέπουμε κάποια πράγματα λάθος...για παράδειγμα έχω διαβάσει σε αρκετά ποστ πως φταίμε εμείς οι μαλάκες οι άνδρες που χάλασαν έτσι οι γυναίκες, πιστέυω πως είναι μέγα λάθος...ο κάθένας μας από μόνος του καταστρέφεται ή επιτυγχάνει στη ζωή του...σαφώς και επηρεάζεται από κάποιον-α αλλά τον τελικό λόγο για τα βήματα που κάνει ο καθένας μας στην ζωή του τον έχει μόνο αύτός και κανένας άλλος !!! Το ότι η τάδε κοπέλα ή ο τάδε άνδρας κάνουν το ένα ή το άλλο (άσχετα με το αν είναι σωστό ή όχι) ο καθένας/καθεμία το επιλέγουν από μόνοι τους συνειδητά... και επίσης θα ήθελα να πω πως επείδη τις περισσότερες φορές κακολογούμε τις γυναίκες ας κάνουμε και μια αυτοκριτική και εμείς οι άνδρες..και εμείς κάνουμε μαλακίες με τις γυναίκες ίσως όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό αλλά νομίζω δεν έχει τόσο σημασία το μέγεθος του λάθους αλλά μόνο το γεγονός οτι είναι λάθος, φέρνω ένα φτωχό παράδειγμα και φυσικά δεν κριτικάρω κανέναν (δικαίωμα του καθενός να κάνει αυτό που επιθυμεί εμένα δεν μου πέφτει λόγος) το γράφω χάριν παραδείγματος...για μένα είναι απαράδεκτο ένας παντρεμένος άντρας με οικογένεια να πηγαίνει σε οικους ανοχής...μηδέν σεβασμός στην γυναίκα του και στα παιδιά του...αν δεν την θέλει τότε γιατι την πατρεύτηκε?? δικαιολογίες του τύπου δεν την ήξερα καλά και παρόμοιες είναι άστοχες..μάλλον ο ίδιος δεν ήξερε τι ήθελε...αυτό που καταλαβαίνω είναι οτι είμαστε ακόμα αρκετά ανώριμοι-ες γιατί ακόμη και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε ελάχιστοι καταλαβαίνουν τι γίνετε...

Κι όταν η γυναίκα δεν μπορεί λόγω περιοδου ή όταν είναι έγγυος, εγώ τι θα κάνω που είμαι ερεθισμένος;

να την παίξω; Δεν την έπαιζα τότε που έπρεπε... Οι εκδιδόμενες είναι ανάγκη φίλε μου.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Κι όταν η γυναίκα δεν μπορεί λόγω περιοδου ή όταν είναι έγγυος, εγώ τι θα κάνω που είμαι ερεθισμένος;

να την παίξω; Δεν την έπαιζα τότε που έπρεπε... Οι εκδιδόμενες είναι ανάγκη φίλε μου.
αναγκη ειναι αλλα και η μαλακια δεν κοβεται...... :2funny: :2funny:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.375
Πόντοι
22.266
και ποιος ειπε οτι δεν υπαρχει μπουρδελο για γυναικες??? νομοθετικα αλλα και ουσιαστικα πολλοι ιδιοκτητες μπουρδελων βγαζουν αδεια σαν αντρες και μετα νοικιαζουν την αδεια στισ κοπεες που εργαζονται αλλα μπορουν και οι ιδιοι αν θελουν να δουλεψουν στην επιχειρηση τους ειτε με αλλους γκει ειτε με γυναικες που να ερχονται σαν πελατες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom