Επισκέπτης
θα ειμαι ετσι οπως με προτιμας παντα!
θα ειμαι ετσι οπως με προτιμας παντα!
ρε παιδιά υπάρχουν γυναικες στο σαιτ?
επίσησ πηδιόνται κιόλασ? πωσ τισ πηδατε δηλαδησ με αλμα εισ υψοσ η με αλμα εισ μηκος?
μα τι γινεται κανεισ δεν με ενημερώνει ?
δηλαδη μπορω να σε πηδηξω χρυσή μου>?υπαρχουν μονο γυναικες που πηδιωνται. Μηπως εισαι απο τους λιγοστους μαλακες που μονο γραφουν εδω μεσα?
υ.γ. τι μαλακια τοπιασε και θελει να βαζουμε τιτλο στο ποστ?
δηλαδη μπορω να σε πηδηξω χρυσή μου>?
Με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα σωστή απάντηση είναι η "παλάμη" σας
ουτε ενα τιμθουκακι δεν με κανεισ? ?ελα τωρα θα παθω κατανθλιψην! :Sδε παιρνω πρωταρηδες
τι εννοουμε αν εχουμε πηδηξει "υποθετικα" ?ειδα ενα γκαλοπ (υποθετικο) γαι ''ταιριαστά'' ζευγάρια στο σαιτ. Ελαφρύ και αδιάφορο το βλέπω. Σαν μπουρδελοσάιτ που είμαστε, δεν θα ήταν καλύτερα να γραφαμε για ποιές (ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ σαφώς) έχουμε πηδήξει από εδώ για να έχουμε και μια κατασταλαγμένη - υποθετική- γνώμη?
Θα άρχιζα εγω αλλά 2 - υποθετικές- που έχω διακορεύσει εχουν εξαφανσιτεί ή έχουν άλλαξει νικ
Υποθετικά παντα, έτσι? μη γίνει και καμία παρανόηση....
γιατι στην πραγματικοτητα εγω τουλαχιστον δεν εχω κανει τιποτα ακομα με καμια απο δω
γιατι στην πραγματικοτητα εγω τουλαχιστον δεν εχω κανει τιποτα ακομα με καμια απο δω
αχαχαχαχαχαχαχαΥποθετικά, καμία δεν θα επρεπε να εχουμε κουτουπωσει. Ειναι ολες ωριμες, σοβαρες κοπελες που μπαινουν εδω απο περιεργια και μονο. με τους γκομενους τους, με καλη σεξουαλικη ζωη, ισοροπημενες επαγγελματικά. με ενδιοαφεροντα και κουλτούρα. θα φταίει προφανως μια...στιγμιαία...υποθετική- αδυναμία...
ιου καλε :Sαπό το κλάμα γίνονται υγρές και τις γλείφεις με τη γλώσσα?
άλλαξες τροπάρι? νόμιζα ότι σου άρεσε να βγάζεις μεγάλο κομμάτι, να το κάνεις μπάλα και να το πιπιλάς
ιου καλε :S
ααααααχαχαχαχαχαχαχαχαγι'αυτο ρε ηλιθια δε θα βρεις γκομενο γιατι εισαι αηδιαστικη κ λες μαλακιες...
αηδιασα πραγματικα με αυτο που ειπες!!!
ΔΕ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΓΚΟΜΕΝΟ ΠΟΤΕ ΡΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ!!!!
σ αυτο το θρεντ επρεπε να μπει ψηφοφορια!!και εισαι ο πρωτος στη λιστα!
καλε ιουυυυυιου????? καλε???? :o :o :o :o :o
σ αυτο το θρεντ επρεπε να μπει ψηφοφορια!!
ποιο πιστευετε οτι ειναι το μεγαλυτερο μλκισμενο του σαιτ?