Νέα

Γιαούρτωμα στο Βόθρο-Πάγκαλο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonderage
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 240
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Πέρα από το τι λέει,ασχέτως αν συμφωνείς ή όχι......ο Τσίπρας είναι πολύ ώριμο παιδί,και ότι λέει το τεκμηριώνει.....και όχι μόνο ο Τσίπρας,αλλά και περισσότερο από το 95% των πολιτικών,έχει μια Α μόρφωση.....ας τα βλέπουν αυτά κάποιοι αμόρφωτοι,που βγάλανε ένα γυμνα΄σιο,και τους σχολιάζουν ως λαμόγια./.... :rolleyes:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Πέρα από το τι λέει,ασχέτως αν συμφωνείς ή όχι......ο Τσίπρας είναι πολύ ώριμο παιδί,και ότι λέει το τεκμηριώνει.....και όχι μόνο ο Τσίπρας,αλλά και περισσότερο από το 95% των πολιτικών,έχει μια Α μόρφωση.....ας τα βλέπουν αυτά κάποιοι αμόρφωτοι,που βγάλανε ένα γυμνα΄σιο,και τους σχολιάζουν ως λαμόγια./.... :rolleyes:
Αβράμη πουλάκι μου κάνεις το λάθος να νομίζεις ότι οι βουλευτές μας είναι η ελίτ της Ελλάδας...

Δεν ισχύει,αν ήταν έτσι θα ήταν καλύτερα τα πράγματα.

Επισκέπτης
Αβράμη πουλάκι μου κάνεις το λάθος να νομίζεις ότι οι βουλευτές μας είναι η ελίτ της Ελλάδας...

Δεν ισχύει,αν ήταν έτσι θα ήταν καλύτερα τα πράγματα.

Και ποια είναι η ελίτ;;;; ο πα-ΤΕΡΑΣ που πέταξε γισούρτια στον Πάγκαλο;;; Ο Παλαιοκώστας;;; ή οι μαλάκες οι αναρχικοί που σπάνε περιουσίες;;;; :think: :think: :think: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Και ποια είναι η ελίτ;;;; ο πα-ΤΕΡΑΣ που πέταξε γισούρτια στον Πάγκαλο;;; Ο Παλαιοκώστας;;; ή οι μαλάκες οι αναρχικοί που σπάνε περιουσίες;;;; :think: :think: :think: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Γιατί άλλο κόσμος δεν υπάρχει;;;

Aυτοί είναι η Ελλάδα;;;

Επισκέπτης
Γιατί άλλο κόσμος δεν υπάρχει;;;

Aυτοί είναι η Ελλάδα;;;

Υπάρχει ο άλλος κόσμος...αλλά το 90% αυτών,έχει εξισώσει ΚΑΙ τους 300.....με ότι χειρότερο υπάρχει.......αυτοί σίγουρα....δεν ανήκουν στην ελίτ.....

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Επισκέπτης
μην το ψαχνεις...μιλαμε για τεραστιο νουμερο!!!

Μωρή ευκοίλια,νούμερο να πεις τον άλλον τον άρρωστο που πέταξε γιαούρτια στον Πάγκαλο...αλλά μην ανησυχείς,θα συλληφθεί σύντομα ο πούστης,θέλω να πιστεύω,και να φάει τουλάχιστον ένα 5αρι χρόνια για αυτή τη κίνηση....και μετά πήγαινε να του φέρνεις τσιγάρα του μαλάκα!

Επισκέπτης
Και που'στε μάγκες....ο πατέρας του Πάγκαλου,πέθανε στα 93....αν έχει πάρει τα γονίδια του πατέρα του και είναι ακόμα στον πολιτικό χώρο,τότε για καμιά 15ετία ακόμα θα σας πηγαίνει πίπα κώλο.....ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.....

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
Μωρή ευκοίλια,νούμερο να πεις τον άλλον τον άρρωστο που πέταξε γιαούρτια στον Πάγκαλο...αλλά μην ανησυχείς,θα συλληφθεί σύντομα ο πούστης,θέλω να πιστεύω,και να φάει τουλάχιστον ένα 5αρι χρόνια για αυτή τη κίνηση....και μετά πήγαινε να του φέρνεις τσιγάρα του μαλάκα!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Πάγκαλος: "Κακομαθημένοι και μικροαστικοί" οι Έλληνες

"Αποτυχημένους κομμουνιστές" χαρακτήρισε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος ενώ για το ενδεχόμενο της κοινωνικής εξέγερσης ο ίδιος είπε: " Έχεις δει ποτέ εξέγερση δημοσίων υπαλλήλων;".

"Δεν ζητούσαν να με εμποδίσουν να μιλήσω, θα το καταλάβαινα. Θέλανε να φύγω από την αίθουσα. Μου απαγόρευαν να είμαι σε μια αίθουσα, γιατί είμαι εγώ και γιατί εκείνοι είχαν αποφασίσει ότι κάποιος σαν και εμένα δεν έχει δικαίωμα να δει ένα έργο του Γαβρά στο Παρίσι", είπε στο περιοδικό Crash ο Θ. Πάγκαλος.

"Τι άλλο έκαναν οι Ες Ες όταν έμπαιναν σε μια αίθουσα; Λέγανε να σηκωθούν όλοι οι Εβραίοι. Σηκώνονταν όλοι οι Εβραίοι και πέρναγαν έξω. Έτσι άρχισε ο χιτλερισμός στη Γερμανία", προσέθεσε.

Αναφερόμενος στις επιθέσεις κατά των πολιτικών, τονίζει ότι θα ζητήσει εξηγήσεις από συναδέλφους του για το γεγονός ότι δεν έχουν συλληφθεί ακόμα "τα κτήνη που έδειραν τον Κ. Χατζηδάκη".

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος σημειώνει ότι Συνασπισμός και ΚΚΕ έχουν δυσανάλογη παρουσία στον τύπο και στη διανόηση (κάνει λόγο για μορφή δικτατορίας στους συγκεκριμένους χώρους), την ώρα που στον κόσμο είναι ανύπαρκτα και προέβλεψε ότι ο Συνασπισμός δεν θα μπει στη βουλή.

"Εγώ το προβλέπω αυτό και θα τελειώσει αυτό το αστείο" δηλώνει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Σε ερώτηση για τους συνδικαλιστές και για το ότι το "βαθύ ΠΑΣΟΚ" δεν τον συμπαθεί, ο κ. Πάγκαλος απαντά ότι το ΠΑΣΟΚ είναι γεμάτο δημοσίους υπαλλήλους, ενώ για άλλη μια φορά ξεκαθαρίζει ότι ποτέ δεν είπε κανέναν "κοπρίτη", αλλά μίλησε μόνο για αυτούς που διορίζονται με ρουσφέτι.

Αναφερόμενος για το αν υπάρχει πιθανότητα μεγάλης κοινωνικής εξέγερσης ακόμα και από τα στρώματα του ΠΑΣΟΚ, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης το αποκλείει.

"Έχεις δει ποτέ εξέγερση δημοσίων υπαλλήλων; Εγώ δεν μπορώ να συζητήσω τέτοια πράγματα. Πραγματικά ο κάθε λαός έχει δικαίωμα να αυτοκτονήσει, αλλά εξέγερση λαού ο οποίος είναι ο πιο μικροαστικός και ο πιο κακομαθημένος λαός της Ευρώπης δεν βλέπω.." σημειώνει ο κ. Πάγκαλος.

Τέλος ο Θεόδωρος Πάγκαλος δηλώνει ότι το ΔΝΤ ήταν μονόδρομος και αποκλείει το ενδεχόμενο να οδηγηθούμε σε πρόωρες εκλογές τις οποίες χαρακτηρίζει αυτοκτονία.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
pagkalos-giaourti-giaourtwma.jpg

kourkouti-pasok-syriza-pagkalos-giaourtia1small.jpg

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.686
Πόντοι
4.125
Ένας μεγάλος πολιτικός βρέθηκε να πεί την αληθεια στον ελληνικο λαό και τον γιαουρτώνουμε. Αλλα έτσι είναι... είμαστε αχάριστοι. Δεν εκτιμάμε αυτό που με τόσο κοπο και θάρρος μας δίνει απλόχερα ο Ντοντης. Τι να περιμένεις όμως απο τον λαο που έβαλε τον Κολοκοτρονη φυλακή!!!! :headbang:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ένας μεγάλος πολιτικός βρέθηκε να πεί την αληθεια στον ελληνικο λαό και τον γιαουρτώνουμε. Αλλα έτσι είναι... είμαστε αχάριστοι. Δεν εκτιμάμε αυτό που με τόσο κοπο και θάρρος μας δίνει απλόχερα ο Ντοντης. Τι να περιμένεις όμως απο τον λαο που έβαλε τον Κολοκοτρονη φυλακή!!!! :headbang:
Ναι ρε γμτ άσε...αχάριστος κόσμος... :cheesy:

pasok1.jpg

Σε ποια σειρά είσαι;;; :2funny:

Επισκέπτης

Καλά.....αυτοί για να είναι εντελώς,μα εντελώς ηλίθιοι....για αυτούς που φτιάχνουν τέτοιες φώτο λέω....με ποιο δικαίωμα;;;; :jerking:

Είδες πζ89;;;; Δεν είμαι ο μόνος!!!

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
μα καλα....εισαι τοσο ΜΑΛΑΚΑΣ???

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Δώσεεεε!!!! :rockon:

Τα γιουχαρίσματα τα εγκρίνει κ ο ίσιος!!! :rockon:

Επισκέπτης
Ο βόθρος κεσέ με σκατά χρειάζεται όχι γιαουρτι!!!! :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom