KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Αυτός ο αυτοσαρκασμός σου με τρελλαίνει...Εγώ είμαι ο ρίζος να υποθέσω
Αυτός ο αυτοσαρκασμός σου με τρελλαίνει...Εγώ είμαι ο ρίζος να υποθέσω
Κι ο μπακαλογατοs το ιδιο υψοs ειχεΕγώ είμαι ο ρίζος να υποθέσω
Αυτός ο αυτοσαρκασμός σου με τρελλαίνει...
Πρεπει να βλεπουμε μονο το καλλιτεχνικο κομματι αυτων των ανθρωπων...Το πολιτικο αστα να πανε..Σαν τον Νταλαρα ενα πραγμα....Μπορει να μην τον χωνευουνε αλλα ειπε τραγουδια καλαο μπέζος όσο ωραίος ηθοποιός είναι (σαν δόγκανος η σαν κάκαλός ) άλλο τόσο με ξενερώνει όταν μιλάει για πολιτικά..
Πρεπει να βλεπουμε μονο το καλλιτεχνικο κομματι αυτων των ανθρωπων...Το πολιτικο αστα να πανε..Σαν τον Νταλαρα ενα πραγμα....Μπορει να μην τον χωνευουνε αλλα ειπε τραγουδια καλα
Οι πιο παλιοι ηθοποιοι μιλουσανε πολυ λιγο, προσεχανε, δεν δινανε αφορμη γι αυτο και εχουν μεινει σεβαστοι....Τουτοι δω , μιλανε γμτκαλά εννοείτε ότι η προσωπική ζωή των ηθοποιών δεν έχει καμιά σημασία ..
απλά έχουν γίνει πολύ αγαπητοί λόγω κάποιων ρόλων τους και ότι και να πούνε περνάει πάντα από μικροσκόπιο
Οι πιο παλιοι ηθοποιοι μιλουσανε πολυ λιγο, προσεχανε, δεν δινανε αφορμη γι αυτο και εχουν μεινει σεβαστοι....Τουτοι δω , μιλανε γμτ
Πρεπει να βλεπουμε μονο το καλλιτεχνικο κομματι αυτων των ανθρωπων...Το πολιτικο αστα να πανε..Σαν τον Νταλαρα ενα πραγμα....Μπορει να μην τον χωνευουνε αλλα ειπε τραγουδια καλα
Οι πιο παλιοι ηθοποιοι μιλουσανε πολυ λιγο, προσεχανε, δεν δινανε αφορμη γι αυτο και εχουν μεινει σεβαστοι....Τουτοι δω , μιλανε γμτ
μην το λες αυτο γιατρεόπως τα λες..
και γενικά (οι περισσότεροι παλιοί τουλάχιστον) ήταν πραγματικά ταπεινοί και απλοί άνθρωποι
Μαλάκας είναι ο Μπέζος και στη τελική σιγά τον ηθοποιό
Όλοι του ο ρόλοι, τουλάχιστον στη τηλεόραση γιατί στο θέατρο δεν τον έχω δει , είναι μονοδιάστατοι.
Ούστ!
Δες πολιτισμένα που απάντησε ο άνθρωπος απο πάνω σου ρε ηλίθιε να παίρνεις παράδειγμα!
Κ ποιος σου αρέσει εσένα;Μαλάκας είναι ο Μπέζος και στη τελική σιγά τον ηθοποιό
Όλοι του ο ρόλοι, τουλάχιστον στη τηλεόραση γιατί στο θέατρο δεν τον έχω δει , είναι μονοδιάστατοι.
Ούστ!
http://[URL unfurl="true"]www.oneman.gr/keimena/diabasma/sthles/serious-men/article2010437.ece/BINARY/w540/doganos_1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ναι μονο που απο τοτε :2funny:
Κ ποιος σου αρέσει εσένα;
ρε μαριαννα κατι ασχετο : κανεις καμια βιζιτα ή τσαμπα κανω σκεψεις????προσπαθώ να σκεφτώ καμιά καλή ελληνική κωμωδία αλλά δεν μου έρχεται καμία στο μυαλό...
Απ'αυτούς τους δύο πάντως προτιμώ Λαζόπουλο
Απο νέα παιδιά μ'αρέσει ο Φισφής που κάνει stand up comedy