Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 38.966
- Πόντοι
- 10.411
Πρόσθεσε και τον tramountana και θα έχουμε αυτόΝά'χε και βιτάμα...
Πρόσθεσε και τον tramountana και θα έχουμε αυτόΝά'χε και βιτάμα...
Τυπε εσυ οπως τα λες,θα μας πεις οτι υπηρχαν και Ελληνες δοσιλογοι-προδοτες που ταχθηκαν με το πλευρο του εχθρου.(θερμοπυλες,1821,1940 εχει πολλα η λιστα.Ή μηπως ετυχε ποτε να πολεμησουν οι σκλαβοι τη Αθηνας εναντιον των Περσων στο Μαραθωνα?)Διαδοσεις,ουτε ενα βιντεο δεν εχουμε απο τοτε .Στον 21ο αιώνα ακόμα μιλάμε για DNA και γνήσιους έλληνες ...
Έλληνας είναι αυτός που αισθάνεται έλληνας . Τις παπαριές "αν γίνει πόλεμος ποιός θα πολεμήσει;" αφήστε να τις δούμε στην απευκταία περίπτωση που γίνει ο πόλεμος. Μην δούμε τους μετανάστες να πολεμάνε και τους "γνήσιους έλληνες" να την κάνουν στο εξωτερικό αμπελοφιλοσοφόντας για τους κακούς πολιτικούς και την Ελλάδα που τρώει τα παιδιά της και άλλες τέτοιες μπούρδες.
ΥΓ. Μόνο Ολυμπιακός !!
Τύπε σε ζηλεύουμε γιατί είσαι νέος, ωραίος, πετυχημένος και έχεις μεγάλη πέραση στις γυναίκαι.Εσύ έχεις 7800 μηνύματα για μένα
Παραθέτεις σε ότι γράφω
Κοιμάσαι και ξυπνάς με τη σκέψη μου
Πόσες φορές τον παίζεις για μένα τη μέρα;
Προσυπογράφω και για τα 4 κύριε!Τύπε σε ζηλεύουμε γιατί είσαι νέος, ωραίος, πετυχημένος και έχεις μεγάλη πέραση στις γυναίκαι.
Κράζεις?Θαυμάζεις!Σεξ σύμπολ είσαι ρε μπαγάσα !!
ε ναι, και απο το nick του αλλωστε φαινεται ποσο θετικος ανθρωπος ειναιΦερει επίσης νότα αισιοδοξίας πάντα...η χαρά της ζωής
Είναι καλόψυχος,δημοκράτης και ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό του να βρίσει τις μανάδες άλλων μελών.Φερει επίσης νότα αισιοδοξίας πάντα...η χαρά της ζωής
εγω εσκαγα με τζιν και επαιρνα 14 στη γυμναστικη
πανω κατω τις ιδιες βαθμολογιες ειχαμε ολοι μας
εγω μια ζωη 14 αντε 15εγω εσκαγα με τζιν και επαιρνα 14 στη γυμναστικη
Ολοι ΣΑΣ....
πανω κατω τις ιδιες βαθμολογιες ειχαμε ολοι μας
δεν είναι το χρώμα μονον,ας μη θίγουμε τόπους ειδικά προς νότο ...Ήταν ο Αγέλαος και η Διοτίμα μαύροι;
Γιατί ο Μπάμπης και η Σούλα τουλάχιστον δεν είναι μαύροι,
όπως αυτοί που κάποιοι ψυχοπαθείς βαφτίζετε Έλληνες
που να βγει και καμμιά σακελλαροπούλου να μιλήσει, θα τους αποτελειώσει τους τουρκαλάδεςμαλακες ασχολειστε με τον αραπη και δε πηρατε χαμπαρι οτι εβγαλε καργα σκληρη ανακοινωση ο Κουλης για την Κυπρο,μιλαμε για τερμα σκληραδα,τετοιο αερισμα στα καλαμπαλικια τους καιρο λενε ειχανε να νιωσουν οι Τουρκοι
Την κρατάνε με νύχια και με δόντια τύπε ... έτσι και βγει να δεις πότε τα μαζεύουν από Κύπρο οι Τούρκοι. Εκτός από το κυπριακό θα λυθεί και το μεσανατολικό από μόνο του ... δεν θα έχουν οι Αμερικάνοι τι να κάνουν να περνάει η ώραπου να βγει και καμμιά σακελλαροπούλου να μιλήσει, θα τους αποτελειώσει τους τουρκαλάδες
ΕΛΑ μωρη πουτανΑ βαλε και το φουλαρι του αραφατ μαλακα...σαλτα γαμησου μουνοπανο
Ο θάνατος της λευκής φυλής πλησιάζει!! Διαδώστε!!!Εγώ πιστεύω ότι δεν είναι μακριά η ώρα που θα βλέπουμε εθνικές ομάδες με μόνο μαύρους παίκτες. Εθνική Σουηδίας όλοι μαυροι,Εθνική Γερμανίας όλοι μαύροι, και πάει λέγοντας.
Μέχρι δειλα δειλά μαύρους καουμπόιδες έχουν αρχίσει να παρουσιάζουν
τι τους περιμενει οι τουρκαλαδες δεν ξερουν,εχει στα αμπαρια της η νδ αγρια θερια ,γιατρομανωλα,πατελη,καιριδη,μπογδανα,μπαρμπιπου να βγει και καμμιά σακελλαροπούλου να μιλήσει, θα τους αποτελειώσει τους τουρκαλάδες