Νέα

Γιάννης Αντετοκούμπο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Apollo64
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 110K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Καποια στιγμη θα παιξει και ο Γιαννης Αντετοκουμπο στην Εθνικη, μικρος ειναι ακομα. Που να ερχοταν, στα προκριματικα; Βεβαια, θυμαμαι τον τεραστιο Νοβιτσκι να τιμα ανελλιπως την εθνικη Γερμανιας. Και ο Θανασης αξιζει τη συμμετοχη του, οσο χρονο αγωνιζεται, προσφερει. Προφανως ο Γιαννης βλεπει τη δημοφιλια του στην Αμερικη να εκτοξευεται, τα εκατομμυρια να ερχονται, και δεν εχει μυαλο για την Εθνικη.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Καποια στιγμη θα παιξει και ο Γιαννης Αντετοκουμπο στην Εθνικη, μικρος ειναι ακομα. Που να ερχοταν, στα προκριματικα; Βεβαια, θυμαμαι τον τεραστιο Νοβιτσκι να τιμα ανελλιπως την εθνικη Γερμανιας. Και ο Θανασης αξιζει τη συμμετοχη του, οσο χρονο αγωνιζεται, προσφερει. Προφανως ο Γιαννης βλεπει τη δημοφιλια του στην Αμερικη να εκτοξευεται, τα εκατομμυρια να ερχονται, και δεν εχει μυαλο για την Εθνικη.
τύπε και ο άλλος ο ντορσεις φαινεται ξηγημενο ελληνοπουλο

billkar007

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2018
Like
359
Πόντοι
21
Δεν εχουμε συζητησει , στη Ναιτζερια θα κατεβαινε να παιζει σε καθε διοργανωση... ?:orchestra: :orchestra:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606

Θα ερθει τυπε μετα τα 30 αν μεινει απλα ενας καλος παικτης.
Αν μεχρι τοτε φορεσει δαχτυλιδια και βγει τιποτα καλυτερος παικτης του NBA ξεχασε τον, δεν υπαρχει περιπτωση το ΝΒΑ να αφησει τον νο1 παικτη του να αγωνιστει με φανελα αλλης εθνικης ομαδας .
Φανταζεσαι Ελλαδα - Ηπα σε καποιο μουντομπασκετ?

Ο Νο1 παικτης ο all star τους απεναντι στην εθνικη τους ομαδα  :think:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν υπαρχει περιπτωση να το επιτρεψουνε :S :S :S

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Tον Γιαννη τον αγαπαει και τον στηριζει η συντριπτικη πλειοψηφια των φιλαθλων αυτης της χωρας.
Δεν θα πρεπει ουτε αυτος ουτε τα αδερφια του να αμφιβαλλουν ποτε γι αυτο.
Ειναι ηδη ο πιο γνωστος Ελληνας αθλητης ολων των εποχων και καθε 2 βραδια κανει περηφανη αυτη την χωρα μονο και μονο που βγαινει και συνανταει τους ομογενεις που τον περιμενουν μετα απο καθε ματς με σημαιες στα χερια.
Ειναι χαρα και τιμη μας που η οικογενεια του αγαπαει αυτην την χωρα και αυτη η αγαπη να ειναι βεβαιος οτι ανταποδιδεται καθε βραδυ που παιζει. Εκατονταδες κοσμος πλεον μενει ξυπνιος τα βραδια(ξερω ποσα ατομα που εχουν αγορασει League pass) για να τον παρακολουθει.
Ειναι συμβολο που ξεπερναει κατα πολυ τα ορια του αθλητισμου.
Λυπαμαι που φτασαμε ως εδω για να μιλησει ο Γιαννης.
Κανονικα θα επρεπε να εχει μιλησει εδω και καιρο.
Για τους βασιλακοπουλους, τους τσουκαλαδες κλπ της χωρας χεστηκαμε. Ανυπαρκτοι ειναι, ανυπαρκτοι θα παραμεινουν.
Υπαρχουν ομως εκατονταδες παιδια στους ελληνικους δρομους τα οποια περανε αυτο που περναγε ο Γιαννης πριν χρονια. Για ολους αυτους επρεπε να μιλησει ο Γιαννης. Καλλιο αργα παρα ποτε και ευχομαι πλεον να μιλαει ολο και πιο συχνα.
Μονο αγαπη για τον μεγαλυτερο Ελληνα αθλητη και σεβασμος γι αυτα που εχει καταφερει.

ΥΓ. Ο Τσουκαλας ειναι θεμα στην Equipe και σε λιγο θαναι και θεμα στην αμερικη(με την διαφορα ωρας). Μεγαλεια. Να βαλει και υποτιτλους στην εκπομπη απο δω και περα.
ΥΓ1. Βασιλακοπουλε εσυ φταις για ολα. Για τους προπονητηες της εθνικης, για τις μαλακισμενες δηλωσεις σου , για το οτι η απουσια του Γιαννη απο το ευρωπαικο περσυ πηρε τοσο μεγαλη διασταση. Ηλιθιε εχουμε γινει ρεζιλι διεθνως. Γιδι.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Νομιζω οτι η 5αδα για MVP μεχρι στιγμης(1/3 της χρονιας) ειναι η εξης:

Curry
Lebron
Γιαννης
Jokic
Embiid

Με τυχαια σειρα.
Ο Leonard δεν παιζει αρκετα ματς(δεν παιζει b2b για την ακριβεια) για να ειναι μεσα, τον harden τον μισει η μιση λιγκα πλεον με ολο το flopping και ο westbrook δεν θα κερδισει αλλο.
Ο Durant ζημιωνεται απ το γεγονος οτι η ομαδα του εχασε αρκετα ματς οταν ελειπε ο curry.
Ο Davis εχει κακο ρεκορ ομαδας.

Νομιζω οτι αν οι bucks καταφερουν να μπουν 2αδα ανατολης στο τελος, το ΜVP το εχει και προφανως θα ειναι και η μεγαλυτερη επιτυχια που εχει σημειωθει σε ομαδικο αθλημα απο δικο μας.
Αποψη μου βεβαια, ειμναι οτι αυτα που κανει ο curry δεν τα κανει κανενας αλλος και αν ηταν στο χερι μου ο συγκεκριμενος θα παιρνε μονιμα το βραβειο σπιτι. Δεν μπορει να μεινει υγιης για ολοκληρη σαιζον ομως.

Stavros P

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2018
Κριτικές
2
Like
384
Πόντοι
26
Αποψη μου βεβαια, ειμναι οτι αυτα που κανει ο curry δεν τα κανει κανενας αλλος και αν ηταν στο χερι μου ο συγκεκριμενος θα παιρνε μονιμα το βραβειο σπιτι. Δεν μπορει να μεινει υγιης για ολοκληρη σαιζον ομως.
Γι αυτό ακριβώς έχασε το βραβείο του mvp πέρσι, και ίσως επίσης για τον ίδιο λόγο το χάσει και φέτος. Αν ήταν υγιής δεν θα είχε αντίπαλο για το βραβείο.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Γι αυτό ακριβώς έχασε το βραβείο του mvp πέρσι, και ίσως επίσης για τον ίδιο λόγο το χάσει και φέτος. Αν ήταν υγιής δεν θα είχε αντίπαλο για το βραβείο.

Συμφωνουμε. Δεν υπαρχει αλλος παικτης ο οποιος να εχει τετοια επιδραση στην ομαδα του.
Βασικα δεν θυμαμαι και αλλον παικτη μετα τον Shaquille που να αλλαξε ολο το παιχνιδι τοσο πολυ.
Ο τυπακος ειναι φαινομενο πραγματικα. Και γουσταρει κι ο κοσμος να τον βλεπει ανεξαρτητως ομαδας. Μεγαλο συν αυτο.

Stavros P

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2018
Κριτικές
2
Like
384
Πόντοι
26
Βασικα δεν θυμαμαι και αλλον παικτη μετα τον Shaquille που να αλλαξε ολο το παιχνιδι τοσο πολυ.
Τελευταία υπάρχει μια μόδα, τάση και ζήτηση σε παίκτες τύπου Durant, δηλαδοί ψηλοί και με εύκολο τρίποντο. Αυτό προσπαθεί να κάνει και ο Budenholzer με τον Γιάννη.
Και γουσταρει κι ο κοσμος να τον βλεπει ανεξαρτητως ομαδας.
Κοίτα, υπάρχουν Αμερικάνοι που είναι haters, αλλά αυτό αφορά κυρίως ζήλια που δεν είναι στην ομάδα τους. Κυρίως από τους rival οπαδούς. Εξάλλου, είδα ψηφοφορία χτες όπου αυτή τη στιγμή οι Warriors είναι η πιο μισητἠ ομάδα στην Αμερική αυτή τη στιγμή. Όσα δε φτάνει η αλεπού...

Rotem

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2019
Like
70
Πόντοι
1

Αντετοκούνμπο:
«Μου έλεγαν "δεν είσαι Έλληνας, είσαι Νιγηριανός επειδή είσαι μαύρος"»!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τις νιγηριανές ρίζες του, την "κληρονομιά" των γονιών του και τις σχέσεις του με τη Νιγηρία. 

Ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς παραχώρησε συνέντευξη στο theundefeated.com όπου αναφέρθηκε αρχικώς στην καταγωγή του:

«Προφανώς η πλειοψηφία του κόσμου δεν γνωρίζει από που κατάγομαι.Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η μητέρα μου και ο πατέρας μου προέρχονται από την Ελλάδα όμως όχι.
Οι  δυο γονείς μου είναι μαύροι.
Αμφότεροι κατάγονται από τη Νιγηρία. Μεγάλωσα σε νιγηριανό σπίτι.
Γεννήθηκα στην Ελλάδα, πήγα σχολείο στην Ελλάδα όμως στο τέλος της ημέρας, όταν επέστρεφα σπίτι, δεν υπήρχε ελληνική αλλά νιγηριανή κουλτούρα.
Έχει να κάνει με την πειθαρχία, τον σεβασμό στους προγόνους και τις αρχές.
Στη Νιγηρία υπάρχουν 250 διάλεκτοι, ο μπαμπάς και η μαμά μου δεν μιλούσαν την ίδια γλώσσα».

Η κουβέντα πήγε στον Χακίμ Ολάζουον, ο οποίος έχει αποκαλύψει ότι προέρχεται από την ίδια φυλή με τον Αντετοκούνμπο.
«Γνωρίζω από το επώνυμό του ότι καταγόμαστε από την ίδια φυλή, την Yoruba.
Το επώνυμό του γράφεται Adetokunbo που σημαίνει "το στέμμα που επιστρέφει από τις θάλασσες".
Είμαι σίγουρος ότι οι Νιγηριανοί είναι πολύ υπερήφανοι γι' αυτόν, ειδικά με τον τρόπο που κυριαρχεί στη λίγκα.
Έχει πετύχει τόσα πολλά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα» εξήγησε ο βετεράνος σέντερ και δις πρωταθλητής στο ΝΒΑ με τους Χιούστον Ρόκετς.

Ο λόγος ξανά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Θέλω να επισκεφτώ τη Νιγηρία και να δω από που προέρχεται η οικογένειά μου, που μεγάλωσε η μητέρα μου, να δω την οικογένειά μου, να δω τον τόπο του πατέρα μου.
Είναι πολύ σημαντικό.Ελπίζω τα παιδιά μου κάνουν το ίδιο για μένα.
Προφανώς θα κάνω παιδιά που θα μεγαλώσουν στις ΗΠΑ όμως μια μέρα θέλω να γυρίσουν (στην Ελλάδα) και να επισκεφτούν το μέρος που μεγάλωσα, το γήπεδο μπάσκετ όπου έπαιξα για πρώτη φορά».

Όσον αφορά την απόκτηση του νιγηριανού διαβατηρίου, είπε:
«Είναι πολύ σημαντικό.
Είναι μέρος της "ταυτότητάς" μου.
Οι δυο γονείς μου είναι Νιγηριανοί και ήθελαν να το αποκτήσω.
Ήθελα να το αποκτήσω και το πήρα.
Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στους οποίους λέω ότι είμαι Αφρικανός.
Δεν είμαι μόνο "Greek Freak".
Δεν έχει σημασία τι πιστεύει ο κόσμος για το επώνυμό μου.
Υπήρχαν στιγμές που ήμουν στην Ελλάδα και μου έλεγαν "δεν είσαι Έλληνας, είσαι Νιγηριανός επειδή είσαι μαύρος".
Συνέβη βέβαια και το αντίθετο, όταν ο κόσμος μου έλεγε "δεν είσαι Αφρικανός, είσαι Έλληνας, είσαι ο Greek Freak".
Δεν με ενδιαφέρει!
Κατά βάθος ξέρω ποιος είμαι και από που προέρχομαι. Αυτό έχει σημασία για εμένα».

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.290
Πόντοι
28.246
Όπως αποκάλυψε ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου, Βαγγέλης Μπουρνούς, στο Μπλε Λιμανάκι, το οποίο επλήγη το καλοκαίρι του 2018 από τις φονικές πυρκαγιές, θα χτιστεί νέο γήπεδο μπάσκετ, έπειτα από δωρεά του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

danny74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2017
Κριτικές
1
Like
36
Πόντοι
0
σεβομαι απεριοριστα αυτα που εχει πετυχει και προφανως δεν εχω κανενα θεμα με τις καταβολες του και το χρωμα του αλλα κρατω μια επιφυλαξη για τη διαθεση του να ενισχυσει την Εθνικη.Και μην ακουσω πως δεν τον αφηνουν οι ΜΠΑΚΣ παλι γιατι μπορω να αναφερω αμετρητα ονοματα ευρωπαιων NBAer που καθε καλοκαιρι ηταν στρατιωτες των εθνικων τους

mihalis77

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2016
Like
39
Πόντοι
1
Tον Γιαννη τον αγαπαει και τον στηριζει η συντριπτικη πλειοψηφια των φιλαθλων αυτης της χωρας.
Δεν θα πρεπει ουτε αυτος ουτε τα αδερφια του να αμφιβαλλουν ποτε γι αυτο.
Ειναι ηδη ο πιο γνωστος Ελληνας αθλητης ολων των εποχων και καθε 2 βραδια κανει περηφανη αυτη την χωρα μονο και μονο που βγαινει και συνανταει τους ομογενεις που τον περιμενουν μετα απο καθε ματς με σημαιες στα χερια.
Ειναι χαρα και τιμη μας που η οικογενεια του αγαπαει αυτην την χωρα και αυτη η αγαπη να ειναι βεβαιος οτι ανταποδιδεται καθε βραδυ που παιζει. Εκατονταδες κοσμος πλεον μενει ξυπνιος τα βραδια(ξερω ποσα ατομα που εχουν αγορασει League pass) για να τον παρακολουθει.
Ειναι συμβολο που ξεπερναει κατα πολυ τα ορια του αθλητισμου.
Λυπαμαι που φτασαμε ως εδω για να μιλησει ο Γιαννης.
Κανονικα θα επρεπε να εχει μιλησει εδω και καιρο.
Για τους βασιλακοπουλους, τους τσουκαλαδες κλπ της χωρας χεστηκαμε. Ανυπαρκτοι ειναι, ανυπαρκτοι θα παραμεινουν.
Υπαρχουν ομως εκατονταδες παιδια στους ελληνικους δρομους τα οποια περανε αυτο που περναγε ο Γιαννης πριν χρονια. Για ολους αυτους επρεπε να μιλησει ο Γιαννης. Καλλιο αργα παρα ποτε και ευχομαι πλεον να μιλαει ολο και πιο συχνα.
Μονο αγαπη για τον μεγαλυτερο Ελληνα αθλητη και σεβασμος γι αυτα που εχει καταφερει.

ΥΓ. Ο Τσουκαλας ειναι θεμα στην Equipe και σε λιγο θαναι και θεμα στην αμερικη(με την διαφορα ωρας). Μεγαλεια. Να βαλει και υποτιτλους στην εκπομπη απο δω και περα.
ΥΓ1. Βασιλακοπουλε εσυ φταις για ολα. Για τους προπονητηες της εθνικης, για τις μαλακισμενες δηλωσεις σου , για το οτι η απουσια του Γιαννη απο το ευρωπαικο περσυ πηρε τοσο μεγαλη διασταση. Ηλιθιε εχουμε γινει ρεζιλι διεθνως. Γιδι.

Τα είπες όλα φίλε... καποιος που ασχολειται με NBA και ξερει πως λειτουργει, ειδικα τα τελευταια χρόνια θα τα δει ολα αυτα που γραφεις κατανοητα. Οι υπολοιποι ειτε ειναι κομπλεξικοι και δεν θελουν να τα δουν ειτε δεν γνωριζουν πως λειτουργει το ΝΒΑ και εχουν λαθος αποψη

σεβομαι απεριοριστα αυτα που εχει πετυχει και προφανως δεν εχω κανενα θεμα με τις καταβολες του και το χρωμα του αλλα κρατω μια επιφυλαξη για τη διαθεση του να ενισχυσει την Εθνικη.Και μην ακουσω πως δεν τον αφηνουν οι ΜΠΑΚΣ παλι γιατι μπορω να αναφερω αμετρητα ονοματα ευρωπαιων NBAer που καθε καλοκαιρι ηταν στρατιωτες των εθνικων τους

ρε φιλε στο ευρωπαικο είχε προβλημα στο γονατο που μπορουσε να οδηγησει σε ασχημες καταστασεις. ΕΠΙΣΗΜΟΣ οργανισμος το ειπε, εκει δεν ειναι κατσαπλιαδες να βγαζουν ψευτικα ιατρικα δελτια.
Μη τον συγκρινουμε με καθε παικτη παρα μονο με franchise παικτες. Τετοιος ήταν μόνο ο Nowitzki απο ευρωπαιους (και τωρα ο Jokic) και οταν ηταν τραυματιας ΔΕΝ ΕΡΧΟΤΑΝ.

Για οσους δεν ασχολουνται πρόπερσι στο ευρωμπασκετ που ηταν ευρωμπασκετ απουσιων οι πιο πολλοι NBAers ελειπαν ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΥΝ. πχ κατι αντιστοιχο του Γιαννη ο Jokic απλα δηλωσε πως θελει να προετοιμαστει για την επομενη χρονια και στη Σερβια ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΤΙΠΟΤΑ γιατι καταλαβαινουν πως λειτουργει το NBA σε τετοιες περιπτωσεις
Ο Ginobillι το 2014 ειπε "θα παιξω στο παγκοσμιο" ενω ειχε καποια θεματακια και οι Spurs του το ΕΚΟΨΑΝ ΑΜΕΣΩΣ και εβαλε την ουρα στα σκελια.Και μιλαμε για παικτη που δεν ηταν franchise στην ομαδα του και δεν βασιζεται ΟΛΟΣ ο οργανισμος της ομαδας πανω του οπως σε Γιαννη και Jokic (διαφημισεις, promotion, φανελλες ΚΤΛ).
Τα συμβολαια που υπογραφουν εχουν ΑΥΣΤΗΡΟΥΣ ορους, ειδικα τη τελευταια 5ετια που τα ποσα για τον καθε παικτη ειναι ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ

Στην αμερικη/NBA ο κοσμος δεν θεωρει τους Παναμερικους αγωνες σπουδαια διοργανωση και η USA δεν κατεβαζει παικτες απο το NBA , μονο σε Ολυμπιακους και σχετικα και σε παγκοσμιο.
Το NBA μεχρι το 91 δεν εστελνε παικτες του σε διοργανωσεις. Οταν ομως χανανε τα κολεγιοπαιδα απο τους επαγγελματιες της ευρωπης εστειλε. Το 92, το 96 και ισως το 2008 ειχαν τους καλυτερους τους εκει (το 96 δεν κατεβηκε Jordan). Σε ολες της αλλες περιπτωσεις δεν ηταν και οι 12 οι καλυτεροι αμερικανοι. Οι ομαδες και ο οργανισμος NBA δεν θα μπορουσε να το κανει μονιμα αυτο.

Εδω ρε παιδια παικτες δικοι μας (Διαμαντιδης) σταματησαν στα 30 , χωρις δυσκολες υποχρεωσεις και αντιστοιχες δικλειδες στα συμβολαια "για να ξεκουραζομαι το καλοκαιρι, το εχει αναγκη ο οργανισμος μου" και δεν ειπαμε ΤΙΠΟΤΑ. Γιατι; Γιατι απλα το επαγγελματικο μπασκετ λειτουργει αλλιως και 10 φορες παραπανω στην αλλη πλευρα του ατλαντικου

Βεβαια το μεγαλο προβλημα με τη δικη μας εθνικη ειναι ο Βασιλακοπουλος και οι εγωισμοι του που εχει χρονια τωρα και παικτες αποχωρουν απο εθνικη (πχ Παπαδοπουλος) και δεν θελει να κατσει στον παγκο ενας ΣΟΒΑΡΟΣ προπονητης

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Αναρτηση του Φαήλου Κρανιδιωτη... Ενος ακροδεξιού...
===================================================
Πάντως έχει πλάκα να διαβάζω ξινή κριτική για τις αθλητικές (!) επιδόσεις του Αντετοκούμπο από τύπους, που καθισμένοι στην λεκάνη δεν μπορούν να πετύχουν με το κωλόχαρτο ούτε το καλαθάκι της τουαλέτας. Αιτία η καταγωγή του.
Ειναι ολοφάνερο πως το παιδί αυτό αγαπάει βαθιά την Ελλάδα. Πήρε το διαβατήριο, πήγε στην Αμερική, βγάζει εκατομμύρια, θα μπορούσε να μας γράψει στα τέτοια του. Δεν το έκανε. Γύρισε να υπηρετήσει την μικρή θητεια που προβλέπει ο νόμος για την περίπτωση του κι οπού βρεθεί κι όπου σταθεί εκφράζει την αγάπη του για την χώρα που έγινε πατρίδα του. Τιμά τους γονείς και την οικογένειά του αλλά και την Ελλάδα.
Έχει λοιπόν αυτά τα εξατομικευμένα εξαιρετικά κριτήρια, τον ψυχικό δεσμό, που τον κάνει άξιο της ιδιότητας του Έλληνα πολίτη αλλά κι ο ίδιος τιμά την Ελλάδα με την στάση ζωής του.
Αυτή ακριβώς ήταν και είναι η θέση μας: όχι αυτοματισμοί στην χορήγηση της ελληνικής υπηκοότητας. Εξατομικευμένα κριτήρια, συνέντευξη κι αξιολόγηση. Είναι άδικο άξιοι άνθρωποι, με πίστη και αγάπη για την Ελλάδα, καλοί χριστιανοί, μην το ξεχνάτε, όπως ο Γιάννης, να μπαίνουν στην ίδια μοίρα με ανθρώπους που τους είναι αδιάφορη, την μισούν, δεν θα αφομοιωθούν ποτέ.
Και είναι ολοφάνερο πως αυτό το παιδί είναι προϊόν μιας καλής, δεμένης οικογένειας με αρχές και αξίες. Μάθημα προς τους οπαδους της διάλυσης και της ισοπέδωσης της παραδοσιακής οικογένειας.
Μπράβο του, είναι ένας άξιος εθελοντής Έλληνας.

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Τεράστιο επίτευγμα και φαντάζομαι όλοι περιμένουμε να τον δούμε με την Εθνική. Το φετινό παγκόσμιο αναμένεται πολύ δυνατό και θα δούμε ματσάρες.. Θα φάμε μεγάλη ξενέρα αν δεν κατέβει να βοηθήσει!

singer

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Κριτικές
5
Like
7.509
Πόντοι
1.056
:respect:
[video] [video]https://www.youtube.com/watch?time_continue=91&v=RxvA3ZEsrU8[/video[/video]]

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.071
Πόντοι
6.256
Εχουμε πηξει στους φιλελληνες που ζουν στο εξωτερικο και ερχονται μονο για διακοπες

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Μπράβο στον Γιάννη! Άξιος και πραγματικό υπόδειγμα ήθους και ταλέντου.  :respect:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom