Νέα

Γιάννης Αντετοκούμπο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Apollo64
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 110K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Μας ζαλισανε τ' αρχιδια με τον Αντετοκουνμπο, που ξεκινησε λεει γαμάτα στο ΝΒΑ για φετος.
Δοξαζεται η Ελλαδα, λενε.Εγω εχω να πω κατι αλλο.Το ποδαρακι του δεν ποναει τωρα?
Γιατι υποτιθεται δεν συμμετειχε στην Εθνικη, επειδη ποναγε.
Εγω τον βλεπω στην καλυτερη κατασταση απο καθε αλλη φορα.
Πρεπει καποιος να τον ρωτησει καποια στιγμη, αν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα δειξει τον τεραστιο πατριωτισμο του καποτε, παιζοντας στην Εθνικη και παιρνοντας ενα τροπαιο μονος του.
Και να αφησει γραφικες δηλωσεις οτι "θα ρωτησει τον Γκαλη ποιο ειναι το μυστικο για να ειναι πρωτος".
Eπρεπε να τον αφηναν οι Ελληνες προπονητες να πουλα ησυχος τα παρανομα cd-ακια του..
Τωρα τον εμαθαν μπασκετ, και να το ευχαριστω..

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Φτανει πια με τον αραπη!!! Μας ζαλισατε τ αρχιδια!!!

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.035
Πόντοι
456
Μακάρι και οι νέοι έλληνες επιστήμονες του εξωτερικού να είχαν έστω τη μισή προβολή που έχει ο σκυλάραπας αλλά που...μόνο όποιος βγάζει εκατομμύρια έχει αξία για το πόπολο

PAPASTAUS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
6
Like
323
Πόντοι
281
Δεν έχεις άδικο αλλά το χάνεις με το ( σκυλάραπας) ο καθένας με το ταλέντο που τον προίκισε ο Θεός ....

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.698
Πόντοι
2.606
Μακάρι και οι νέοι έλληνες επιστήμονες του εξωτερικού να είχαν έστω τη μισή προβολή που έχει ο σκυλάραπας αλλά που...μόνο όποιος βγάζει εκατομμύρια έχει αξία για το πόπολο

Τι ειναι πιο ευκολο τυπε :think: Να σπουδασεις και να βρεις μια καλη θεση εργασιας στο εξωtερικο ή να ριχνεις 30αρες στο NBA  :think: :S :S :S

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Ναι ενταξει απλα μας εχετε σπασει τ αρχιδια με το νιγηριανο...

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Ναι απλα μας εχετε σπασει το πουτσο με το νεγρο!!!

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Γιατι αφρικανος δεν ειναι;; Τι ναι; Ελληνας;;;

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Γιατι αφρικανος δεν ειναι;; Τι ναι; Ελληνας;;;

Ξεκαθαριζω... Ουτε συριζαιος ειμαι, ουτε συμπαθων τους αναρχοαπλυτους που εχουνε πολλες συμπαθειες προς μεταναστες.
Ομως.... Οποιος ομως ελαβε Ελληνικη παιδεια, και πολυ περισσοτερο αν γεννηθηκε στην Ελλαδα και δηλωνει Ελληνας, τον θεωρω Ελληνα, και είναι Ελληνας.

Δηλαδή www.onsports.gr/perierga/story/548548/karagkioziliki-o-moyzoyrakis-vrizei-tin-28i-oktovrioy-kai-tin-elliniki-simaia-video]αυτο το καθικη[/url] θεωρηται Ελληνας και ο Αντετοκουμπο οχι; Εεεε;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.040
Πόντοι
22.266
και εμενα δεν με ενδιαφερει τι νιωθει και ουτε αναρχοκομμουνι εμαι ουτε φασισταριο

υτο που με εκνευριζει εινια οτι με την εθνικη πονουσε το ποδι και τωρα ολα καλα

αλλα θα τον πιστεψω για τελευταια φορα ακι ελπιω στα υπολοιπα τουρνουα να φοραει το εθνοσημο οπως ο που γκασολ και ο νοβιτσκι

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16
Ξεκαθαριζω... Ουτε συριζαιος ειμαι, ουτε συμπαθων τους αναρχοαπλυτους που εχουνε πολλες συμπαθειες προς μεταναστες.
Ομως.... Οποιος ομως ελαβε Ελληνικη παιδεια, και πολυ περισσοτερο αν γεννηθηκε στην Ελλαδα και δηλωνει Ελληνας, τον θεωρω Ελληνα, και είναι Ελληνας.

Δηλαδή www.onsports.gr/perierga/story/548548/karagkioziliki-o-moyzoyrakis-vrizei-tin-28i-oktovrioy-kai-tin-elliniki-simaia-video]αυτο το καθικη[/url] θεωρηται Ελληνας και ο Αντετοκουμπο οχι; Εεεε;

Συμφωνώ απόλυτα με την άποψη σου.
Και τα αδέλφια Αντετοκούμπο είναι Έλληνες
και ο Σχορτσανίτης,
εξαιρετικά παιδιά με ήθος,σωστό τσαμπουκά  και πατριωτισμό.
Πολύ περισσότερο Έλληνες απο κάποιες λούγκρες ιθαγενείς
σαν και αυτόν του λινκ που πόσταρες.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.000
Πόντοι
6.515
Δεν εχω κατι εναντιον του παιδιου
Ομως με τοσους αφρικανους που καταφθανουν δεν θα μου αρεσε να δω εθνικη ελλαδος με 5 μαυρους  :-(

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16

Τυπε ενταξει γι αυτο το πουτανοσπερμα τον πρεζακια εχεις χιλια δικια!!!!
Τι μου τον εβαλες τωρα γαμω το σπιτι του;;;

:vomit:

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16
Δεν εχω κατι εναντιον του παιδιου
Ομως με τοσους αφρικανους που καταφθανουν δεν θα μου αρεσε να δω εθνικη ελλαδος με 5 μαυρους  :-(

Έχεις δίκιο,
ο συγκεκριμένος απο παιδί βίωσε την ελλάδα,
ένας απο μας είναι.
Δεν έχει σχέση με τους αλήτες που εισβάλουν και δεν σέβονται τίποτα
που εγκληματούν και μισούν τη χώρα μας.
Ο Αντετοκούμπο έπαιζε Ζωγράφου και ήταν εξαιρετικό παιδί,
σίγουρα στο λέω γιατί ασχολιόμουν τότε για τον σύλλογο.
Δεν έχει να κάνει το χρώμα σε τίποτα.
Ο δε Σχορτσανίτης όταν έπαιζε στον Ολυμπιακό
μόνος του είχε πάρει αμπάριζα την εξέδρα των εβραίων,
ψυχάρα κι αυτός

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.257
Πόντοι
5.506
To πόσο Έλληνας αισθάνεται κάποιος δεν έχει να κάνει με το που γεννήθηκε, δε διδάσκεται, δεν υπαγορεύεται, δεν επιβάλλεται. Είναι κάτι το οποίο ο κάθε ένας το ΝΙΩΘΕΙ μέσα του και το δείχνει με τον τρόπο του.

Τα υπόλοιπα είναι για να γεμίζουν σελίδες και να περνάει τηλεοπτικός χρόνος.

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Τύποι εντάξει, ο Γιαννάκης είναι  όντως παιχτρόνι και μια χαρά παιδί αλλά οι περισσότεροι που ασχολείστε μαζί του το κάνετε για να δείξετε ότι δεν είστε ρατσιστές. Αν ήταν λευκός θα τον είχατε χεσμένο. Χαλαρώστε λίγο...

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
και εμενα δεν με ενδιαφερει τι νιωθει και ουτε αναρχοκομμουνι εμαι ουτε φασισταριο

υτο που με εκνευριζει εινια οτι με την εθνικη πονουσε το ποδι και τωρα ολα καλα

αλλα θα τον πιστεψω για τελευταια φορα ακι ελπιω στα υπολοιπα τουρνουα να φοραει το εθνοσημο οπως ο που γκασολ και ο νοβιτσκι

Ξερεις πολυ καλα οτι δεν ητανε απο τον Αντετο αυτο. Η ομαδα του θελησε να τον προφυλαξει. Γιατι το εκανε αυτο και δεν το καναν και αλλες ομαδες δεν ξερω.
Τι θαθελες δηλαδη να κανει; Να παει κοντρα στην ομαδα του;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom