tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Κλασσικος τραβατρομπας...
Α,ναι,ξερω καλυτερα αγγλικα απο σενα.
εεε τοτε παραφραζεις επίτηδες αυτά που διαβάζεις ...
Κλασσικος τραβατρομπας...
Α,ναι,ξερω καλυτερα αγγλικα απο σενα.
και πάλι τι σημαίνει "ζω στον Καναδά"????
ο πακιστανός που θα μπεί νύχτα και χωρίς βίζα και άδεια ζεί στον Καναδά ????
ρε παπάρα ο νόμος αφορά αυτούς οι οποίοι ζούν ΝΟΜΙΜΑ στον Καναδά... γιαυτούς που δεν ζούν νόμιμα (παρανομους μετανάστες) δεν προβλέπει παροχή υπηκοότητας στα παιδιά τους.. ακόμη και αν αποκτήσουν κάποια στιγμή αδεια παραμονής εναπόκειται στις αρχές να κρίνουν αν το παιδί θα πάρει υπηκοότητα...
Πες κανα τραγουδι ρε Γιανναρα.Καλά, τραγούδα..
Που τα μαθες μωρή ποντικομαμή; Στη στάνη παρέα με τα κατσίκια και τα ζυγούρια;
Εν τω μεταξυ ο Καναδας δεν ειναι αυτος που κανει κρα για νομιμους μεταναστες;
Καπου διαβαζα οτι ζηταγε τεχνικους, δασκαλους κ.α., καμποσους χιλιαδες...
Βρηκατε χαρακτηριστικη χωρα για το μεταναστευτικο ρε μπαγασηδες...
Εδω υπαρχουν προυποθεσεις απλα για να ανανεωνονται οι αδειες παραμονης παπαρα,without limits και σια δεν παιζουν...ασε που οι αδειες παραμονης δεν πιανουν μια για να δοθει ιθαγενεια στα παιδια...ενας ο οποίος έχει την άδεια να μείνει και να εργάζεται στον Καναδα χωρίς χρονικό περιορισμό
και τελικά συμφωνώ με τον νάτσο ... να εφαρμόσουμε τον Καναδικό νόμο... κανένα από τα παιδια των παρανόμων μεταναστών δεν πρόκειται να αποκτήσει ποτέ την ελληνική υπηκοότητα...
Δεν ξερω λεπτομερειες,το νοημα το επιασες ομως.ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ,παιζει σοβαρα και το γεγονος να φυγουνε και με κανα καθισμα στον κωλο αν εκδηλωθουν...στην μπαλα, με ολη την πλεμπα που μαζευει, χαλαει λιγο η μαγια!
Εδω υπαρχουν προυποθεσεις απλα για να ανανεωνονται οι αδειες παραμονης παπαρα,without limits και σια δεν παιζουν...ασε που οι αδειες παραμονης δεν πιανουν μια για να δοθει ιθαγενεια στα παιδια...
Τα μισα να εφαρμοστουν απο αυτα που ποσταρεις,θα σηκωθειτε ολα τα φασισταρια και θα κατεβετε συνταγμα με τα γαλανοπανα...
..τυπικα ομορφα και ωραια!Ο ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΑΣ...Δεν ξερω λεπτομερειες,το νοημα το επιασες ομως.
Και εδω μεσα αυτη τη στιγμη αυτο συμβαινει...στο παρον νημα το παιζουν ειμαστε ολοι αδερφια,πανε στο αλλο και ριχνουν γαμωσταυριδια...
Το μονο που χρειαζοσαστε ειναι μια βολτα σε τιποτε νταμαρια...μπαζα σκετα ειστε...εσείς φαγώνεστε να φτιαχτεί το σύστημα... να δώσουμε λοιπόν αδειες μόνιμης παραμονής σε καμμια εκατοπενηνταρια χιλιαδες που χρειαζόματε και οι άλλοι δρόμο..
και τα παιδια τους να πάρουν και την υπηκοότητα εφόσον γεννηθούν μετά την απονομή άδειας μόνιμης παραμονής ...
-ΡΕ μουστακαλη πιξι,τελικα στηριζεις ακομα λοβερδο?Που τα μαθες μωρή ποντικομαμή; Στη στάνη παρέα με τα κατσίκια και τα ζυγούρια;
ΘΑΥΜΑ ΘΑΥΜΑο οποιος ηταν τεκνο νομιμων Λιβανεζων μεταναστων
Μη ξεχασεις να πεις στα γκομενακια ποσο γαμω και cool τυπος εισαι στο bou.Λοιπόν,τραβατρόμπα άκου.
Ψάξε να βρεις ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να βγάλει κάποιος μετανάστης SIN στον Καναδά με το οποίο πιστοποιείς το μόνιμο της παρουσίας σου στον Καναδά.
Έτσι για να δούμε ποιοι είναι οι παράνομοι μετανάστες που εξοστρακίζονται απ'τον Καναδά.
Για να σε βοηθήσω, εκτός των ποινικών, κανείς άλλος.
Επίσης, επειδή βαριέμαι να κουβεντιάζω μαζί σου ένα θέμα που γνωρίζω πάρα πολύ καλά, ενώ εσύ δε γνωρίζεις κι επιμένεις να μου κάνεις και μάθημα, όσο θα καις το γούγλη για να βρεις κάτι διαφορετικό απ'αυτό που ισχύει, εγώ πάω παραλία για μπύρες..
Λοιπόν,τραβατρόμπα άκου.
Ψάξε να βρεις ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να βγάλει κάποιος μετανάστης SIN στον Καναδά με το οποίο πιστοποιείς το μόνιμο της παρουσίας σου στον Καναδά.
Έτσι για να δούμε ποιοι είναι οι παράνομοι μετανάστες που εξοστρακίζονται απ'τον Καναδά.
Επίσης, επειδή βαριέμαι να κουβεντιάζω μαζί σου ένα θέμα που γνωρίζω πάρα πολύ καλά, ενώ εσύ δε γνωρίζεις κι επιμένεις να μου κάνεις και μάθημα, όσο θα καις το γούγλη για να βρεις κάτι διαφορετικό απ'αυτό που ισχύει, εγώ πάω παραλία για μπύρες..
με εφτιαξες τωρα!Λοιπόν,τραβατρόμπα άκου.