bk1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
ωραιος ο παιχτηςΓια όποιον ενδιαφέρεται να μάθει για το παιδί και όχι να διδάξει ήθος και φρόνημα.
ωραιος ο παιχτηςΓια όποιον ενδιαφέρεται να μάθει για το παιδί και όχι να διδάξει ήθος και φρόνημα.
αλλα λεν οι χρυσαυγουλοι που υποστηριζεις ομωςμακαρι να πετυχει και να παει μπροστα στη ζωη τουαν νοιωθει ελληνας ειναι ελληνας και στ αρχιδια μου αν ειναι μαυρος,ασπρος η τυρκουαζ
καθυστερημενε τραβαμουνη χρυσαυγουλοτερε των χρυσαυγουλωνκαι γιατί θα πρέπει να φύγει.. μια χαρά μπορεί να του δοθεί άδεια παραμονής ...
καθυστερημενε τραμουνη χρυσαυγουλοτερε των χρυσαυγουλων
λες ρε μαλακα σε ενα ανθρωπο που εχει γεννηθει στη ελλαδα εχει παει 20 χρονων και ολη του τη ζωη την εζησε στην ελλαδα εδω πηγε τουλαχιστον 12 χρονια σχολειο ελληνικα ειναι η μητρικη του γλωσσα οτι δεν δικαιουτε την ελληνικη υπηκοοτητα και να του δινουμε συνεχεια αδεια παραμονης σε πια χωρα του κοσμου γινονται αυτα ρε βλαμμενε που αμα γεννηθεις στις περισσοτερες σου δινουν και αμεσως υπηκοοτητα
πολλοι που ψηφιζουν χρυσαυγουλα παρασυρμενοι ειναι πιο φιλελευθεροι απο σενα
ΦΑΣΙΣΤΑ Ε ΦΑΣΙΣΤΑ
εσυ τι υπηκοοτητα εχεις;;;;καθυστερημενε τραβαμουνη χρυσαυγουλοτερε των χρυσαυγουλων
λες ρε μαλακα σε εναν ανθρωπο που εχει γεννηθει στη ελλαδα εχει παει 20 χρονων και ολη του τη ζωη την εζησε στην ελλαδα εδω πηγε τουλαχιστον 12 χρονια σχολειο ελληνικα ειναι η μητρικη του γλωσσα οτι δεν δικαιουτε την ελληνικη υπηκοοτητα και να του δινουμε συνεχεια αδεια παραμονης σε πια χωρα του κοσμου γινονται αυτα ρε βλαμμενε που αμα γεννηθεις στις περισσοτερες σου δινουν και αμεσως υπηκοοτητα
πολλοι που ψηφιζουν χρυσαυγουλα παρασυρμενοι ειναι πιο φιλελευθεροι απο σενα
ΦΑΣΙΣΤΑ Ε ΦΑΣΙΣΤΑ
Τι αλλάζει για τα
παιδιά μας;
Ιδιαίτερα για παιδιά είναι
το νέο δίκαιο μεγάλο
επίτευγμα. Παιδιά που
γεννιούνται στην Γερμανία
αποκτούν μαζί με την
υπηκοότητα των γονιών
τους αυτόματα και το
γερμανικό διαβατήριο,
όταν ο ένας από τους
γονείς:
ζει τουλάχιστον 8 χρόνια
μόνιμα και νόμιμα στην
ΓερμανίαΤραβαμουνη απο το λινκ που μου παρεθεσες
οι γονεις του γιαννη ειναι 24 χρονια στην ελλαδα
στη γερμανια θα ειχε παρει εδω και 16 χρονια τη γερμανικη υπηκοοτητα η οχι
ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΝΚ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΑΡΕΘΕΣΕΣ
ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ
ξερεις εσυ? βλαμμενεηλίθιε ... οι γονείς του μπορεί να είναι 24 χρόνια στην Ελλάδα.. πόσα από αυτά είναι νόμιμα ?????????????????
Εγώ είδα το παιδί αξιοπρεπέστατο στα draft μολις άκουσε το ονομα του...έκανε το σταυρο του. κουμπωσε το σακακι του και ο αδερφός του πανηγύριζε με την ελληνική σημαία.
Θα μπορουσε να κανει τεμεναδες και να πανηγυρίζει με τη νιγηριανη σημαία..
Αλλα αυτό ΕΝΙΩΣΕ, αυτο ΗΘΕΛΕ να κάνει. Το επέλεξε.
Γεννηθηκε εδω, μεγάλωσε εδω...συνηθισε στις φτωχογειτονιες της Αθήνας. Αυτο δε βλέπω σε τι τον ξεχωρίζει απο μενα που μεγαλωσα στις ίδιες γειτονιες.
Τωρα είναι άλλο θεμα με τους ξενους στο κεντρο..ας μην τα τσουβαλιαζουμε όλα!
Μπράβο στο παιδι... μακαρι να είχε παίξει ένα χρόνο στην Α1. Μακαρι να είχε παιξει Παναθηναικο Ολυμπιακο/
Στους τραβατρομπες,τα λαμογια και τους σαμαρακηδες εδινε περιθωριο να μη γινουν ΡΟΜΠΑ ο νομος Ραγκουση,οχι σε μενα...Από πότε σε πήρε ο πόνος για το νόμο Ραγκούση μωρή ποντικομαμή; Αφού τον καταψηφίσατε όλοι εσείς οι αριστεροί διεθνιστές του κώλου.
Αμα δεν ξερουν μπαλιτσα,ε?Αμα δεν βγαινουν φραγκακια,ε?Σωστα...απο κει και πέρα το να αρχίσεις να δίνεις αβέρτα ιθαγένειες σε παιδιά είναι αλλο πράγμα...
μακάρι να πάει μπροστά το παιδί για το καλό του και για το καλό της οικογένειας του...
παπαριές του τύπου "δοξάζει τα ελληνικά χρώματα" κλπ σε επαγγελματικά αθλήματα τις ακούω βερεσέ...
απο κει και πέρα το να αρχίσεις να δίνεις αβέρτα ιθαγένειες σε παιδιά είναι αλλο πράγμα...
Προτασεις υπηρχαν και υπαρχουν κομπλε.Φυσικά ξέρω. Γιατί είστε ένα μάτσο γεροντοκόρες που το μόνο που ξέρετε είναι να διαμαρτύρεστε χωρίς ποτέ να προτείνετε τίποτα.
ελληνας και ρατσιστης δεν πανε μαζι.επειδη αγαπω την πατριδα δεν σημαινει οτι μισω τους μαυρουςαλλα λεν οι χρυσαυγουλοι που υποστηριζεις ομως
( ο σχορτσιανιτης δεν ειναι ελληνας λεγαν) η δεν τους υποστηριζεις?
τιποτα αλλο (μακρυ και μεγαλο) κοιτας με θαυμασμο? :oΜπορει να κοιταξω με θαυμασμο την παλαμη του που αρπάζει με ένα χέρι την μπάλα ενω εγω δεν μπορώ!