arcans80
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
τυπε εχεις και το καπελο του κανταφι μηπως?τι τα εχουμε τα παρασημα τυπε
τυπε εχεις και το καπελο του κανταφι μηπως?τι τα εχουμε τα παρασημα τυπε
Τα έχεις επειδή τα κέρδισες επάξια...τι τα εχουμε τα παρασημα τυπε
τετοιο τυπε?τυπε εχεις και το καπελο του κανταφι μηπως?
αυτο εννουσα τυπε.τετοιο τυπε?
αυτο εννουσα τυπε.
και μια καπαρντινα εχει ο κανταφι που ειναι φουλ στα παρασημα.
εχει γαμησι ολα τα μουνια τυπε,γιαυτο τα πηρε ολα αυτα τα παρασημα.
καλα ρε τυπε πως πηρε τοσα παρασημα?
τωρα με τον Πλουταρχο και τα παρεμφερη προγραμματα οι μπουζουξηδες λιγη σημασια εχουν...Εδω ο μεγας ο Γιωργος Δραμαλης επαιζε με τον Παζη πριν λιγα χρονια για να φανταστεις.Ο Κορδατζης κι εμενα στην αρχη δε με ενθουσιασε οταν τον πρωτακουσα αλλα απο πολλους επαγγελματιες μπουζουξηδες φιλους που εχω στο φεισμπουκ ολοι τον εκτιμουν παρα πολυ.Και πραγματι ειναι πολυ δυσκολος παιχτης οταν τον μελετησα.Αν δεν κάνω λάθος ο Τζιστούδης ήταν το πρώτο μπουζούκι στην ορχήστρα του Θεοδωράκη.Αν όντως ισχύει,κ με τα λίγα που έχω ακούσει,δεν γίνεται να μην τον βάλεις μέσα στους κορυφαίους...Μου κάνει εντύπωση που δεν συμφωνείς...
Τον Πολυκανδριώτη τον έβαλα κ λόγω δεξιοτεχνίας αλλά κ λόγω της μεγάλης δραστηριότητας στη σύνθεση.Με λίγα λόγια τον θεωρώ πολύ ολοκληρωμένο,γι'αυτό κ τον συμπεριέλαβα...
Από τους αναφερθέντες,δεν μπορώ να εκφέρω άποψη για Δράμαλη κ Κωστόπουλους καθώς δεν τους έχω ακούσει,αλλά συμφωνώ ότι Στεργίου κ Καραντίνης είναι πολύ καλοί παίκτες...
Όσον αφορά τον Κορδατζή,υποθέτω ότι εννοείς το μπουζούκι του Πλούταρχου.Επειδή τυγχάνω φανατικός με τον Πλούταρχο,έχω ολοκληρωμένη άποψη περί Κορδατζή.Είναι πολύ καλός παίχτης,με σοβαρό παίξιμο χωρίς φτηνούς εντυπωσιασμούς αλλά δεν μπορώ να τον βάλω μέσα στους κορυφαίους.Δεν έχω ακούσει κάτι από αυτόν (ίσως όχι ακόμα) που να κατενθουσιάσει...
Να υποθέσω ότι για Καμπουρίδη κ Βύζα συμφωνείς...