Νέα

γιαλιά καρφιά τα κάναν οι τουρκόγυφτοι στη μεσογείων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα koproni65
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 263
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Υπήρχαν όμως και εγγράμματοι. Αριστοτέλης, Πλάτων κλπ. Προφανώς τους γνωρίζετε όλους αυτούς. Ας μη δημιουργούμε μία κατηγορία, την οποία πρέπει όλοι να θαυμάζουμε.

την ισοπέδωση την κάνετε εσείς όχι εγώ, για μένα η γνώση ορθογραφίας δεν αποδεικνύει ούτε το μορφωτικό επίπεδο ούτε πολύ περισσότερο την εντιμότητα και τις καλές προθέσεις, αντιθέτως για εσάς η ανορθογραφία είναι στοιχείο που πρέπει να το κοροϊδεύετε θεωρώντας το έλλειψη παιδείας και ό,τι άλλο αυθαίρετα θέλετε να προσάψετε

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
794
Πόντοι
656
αυτό το "αστειάκι" με το πικάρισμα της ανορθογραφίας των ακροδεξιών θα πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή έχει καταντήσει μονότονο

δεν σκέφτεται κανείς ότι αυτοί που ρήμαξαν και ρημάζουν την χώρα ήταν/είναι εξαιρετικοί ορθογράφοι καθώς επίσης εξαιρετικά λαμόγια, εξαιρετικοί ορθογράφοι υποθέτω πως θα ήταν και οι αναρχικοί δολοφόνοι της μαρφιν, οι ακροαριστεροί φημίζονται για την καλή τους ορθογραφία και δολοφονούν με ένα άλφα επίπεδο μορφώσεως

προσβάλλετε με αυτήν την στάση και όλους τους αγράμματους προγόνους μας, θα σηκωθεί από τον τάφο ο μακρυγιάννης που έμαθε πέντε κολυβογράμματα στα γεράματα και θα σας ταράξει στις σφαλιάρες, δεν είχαν όλοι τις ίδιες ευκαιρίες στην ζωή συνέλθετε :uglystupid:

εκτός αυτού η ορθογραφία δεν λέει κάτι για την ποιότητα του λόγου που μπορεί να έχει κάποιος... :)

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
την ισοπέδωση την κάνετε εσείς όχι εγώ, για μένα η γνώση ορθογραφίας δεν αποδεικνύει ούτε το μορφωτικό επίπεδο ούτε πολύ περισσότερο την εντιμότητα και τις καλές προθέσεις, αντιθέτως για εσάς η ανορθογραφία είναι στοιχείο που πρέπει να το κοροϊδεύετε θεωρώντας το έλλειψη παιδείας και ό,τι άλλο αυθαίρετα θέλετε να προσάψετε

Αρκεί όμως για εσάς η εξαίρεση του ενός πεφωτισμένου αγράμματου [ Μακρυγιάννης ] για να κατηγοριοποιήσετε προς θαυμασμό ένα φαινόμενο, που τείνει να γενικευθεί [ ανεξάρτητα από πολιτική προέλευση ];

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Όπως ανέφερε κι ο Αριστοτέλης, όλα τα προς κρίση και φιλοσοφική ανάλυση γεγονότα, θα πρέπει απαραιτήτως να τα εντάσσουμε στο γενικότερο πλαίσιο της εποχής που συνέβησαν. Αλλιώς ενέχει ο κίνδυνος της αργολογίας.

Άλλες εποχές. Άλλα μέσα. Άλλες ευκαιρίες.

γιατί ξέρεις τι ευκαιρίες είχε ο καθένας σήμερα, αν ήθελε λίγη παραπάνω προσοχή και επιμονή από τον δάσκαλό του που δεν την πήρε ποτέ, αν είχε τους γονείς του στο σπίτι να τον διαβάσουν, αν μεγάλωσε σε ήρεμο ή ταραγμένο οικογενειακό περιβάλλον κ.ο.κ.?

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66

Τύπε μου, εδώ δεν ξέρουν τον εθνικό ύμνο και το όνομα του Κολοκοτρώνη, η ορθογραφία είναι το θέμα;  :think: :think:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.679
Πόντοι
2.606
καμια σχεση...ολοι στω αρρωστω αυτω κωμα ειναι ενα τσουρμο ΤΡΙΜΑΛΑΚΕΣ....η ορθογραφια δεν το αλλαζει αυτο...ο μπακαλης μια χαρα ορθογραφια ξερει,εχει αισθηση του χιουμορ,απο τον τροπο σκεψης του διαφαινεται ξεκαθαρα οτι διαθετει μορφωτικο επιπεδο,παρολα αυτα δεν παυει να ινε αιλινας ναζοι!!!!ΤΕΛΟΣ!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.373
Πόντοι
25.467

Σωστό.

Πλην όμως το να συγκρινετε ευθέως τον Μακρυγιάννη με τον κ. Καπρο (εν προκειμένω), εκτός από σπέκουλα, είναι και βεβηλωση της μνήμης του ήρωα.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Αρκεί όμως για εσάς η εξαίρεση του ενός πεφωτισμένου αγράμματου [ Μακρυγιάννης ] για να κατηγοριοποιήσετε προς θαυμασμό ένα φαινόμενο, που τείνει να γενικευθεί [ ανεξάρτητα από πολιτική προέλευση ];

δεν είπα πουθενά ότι πρέπει να θαυμάσουμε όλους τους αγράμματους προγόνους μας αλλά να τους σεβαστούμε, τον μακρυγιάννη τον ανέφερα ως απτό παράδειγμα έντιμου αγράμματου (γιατί ήταν έντιμος και προτού μάθει να γράφει, αν και δεν έμαθε σωστή ορθογραφία άσε που τα έγραφε όλα συνεχόμενα δίχως κενά ανάμεσα στις λέξεις) γιατί αν σου ανέφερα τον μπαρμπα-μήτσο θα μου έλεγες ποιός είναι αυτός και θα σου έλεγα ένας αγράμματος που έζησε παλιά στο χωριό μου δεν τον ξέρεις καλός άνθρωπος και τίμιος :)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Σωστό.

Πλην όμως το να συγκρινετε ευθέως τον Μακρυγιάννη με τον κ. Καπρο (εν προκειμένω), εκτός από σπέκουλα, είναι και βεβηλωση της μνήμης του ήρωα.

έπρεπε να αναφέρω ένα παράδειγμα γνωστού αγράμματου που δεν τον εμπόδισε να προσφέρει στην χώρα :think:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
καμια σχεση...ολοι στω αρρωστω αυτω κωμα ειναι ενα τσουρμο ΤΡΙΜΑΛΑΚΕΣ....η ορθογραφια δεν το αλλαζει αυτο...ο μπακαλης μια χαρα ορθογραφια ξερει,εχει αισθηση του χιουμορ,απο τον τροπο σκεψης του διαφαινεται ξεκαθαρα οτι διαθετει μορφωτικο επιπεδο,παρολα αυτα δεν παυει να ινε αιλινας ναζοι!!!!ΤΕΛΟΣ!

όπου γενικότης εκεί και επιπολαιότης :-

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
δεν είπα πουθενά ότι πρέπει να θαυμάσουμε όλους τους αγράμματους προγόνους μας αλλά να τους σεβαστούμε, τον μακρυγιάννη τον ανέφερα ως απτό παράδειγμα έντιμου αγράμματου (γιατί ήταν έντιμος και προτού μάθει να γράφει, αν και δεν έμαθε σωστή ορθογραφία άσε που τα έγραφε όλα συνεχόμενα δίχως κενά ανάμεσα στις λέξεις) γιατί αν σου ανέφερα τον μπαρμπα-μήτσο θα μου έλεγες ποιός είναι αυτός και θα σου έλεγα ένας αγράμματος που έζησε παλιά στο χωριό μου δεν τον ξέρεις καλός άνθρωπος και τίμιος :)
Η έως τώρα συζήτηση ουδέν εμπαθές ή ασεβές είχε προς τους προγόνους μας. Έχω την αίσθηση ότι αφορά το σήμερα καιμόνο. Αν σφάλλω, παρακαλώ, διορθώστε με.

diablosaki

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Like
475
Πόντοι
21
Σωστό.

Μπράβο... Συμφωνώ απόλυτα.
Ότι θα γινόταν ο Μακρυγιάννης, επιχείρημα για την ανορθογραφία των φασιστοειδών τρωκτικών, σίγουρα δεν θα το είχε φανταστεί

θάνατος

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
5
Πόντοι
6
εκεί που του λέει οτι είναι υπέροχος, μιλάμε πού γέλιο

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
794
Πόντοι
656
μιλάς σωστά και αναπάντεχα ορθογραφημένα :thumbsup:

όταν θέλω μπορώ  :grin:

γι αυτό που είπες για ορθογραφία δες πχ τον Σκαρίμπα...
κόντεψε να δημιουργήσει δική του γλώσσα και διάλεκτο  :2funny:
άντε βάλε την Αρβελέρ πχ να δημιουργήσει κάτι παρόμοιου επιπέδου... :P

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.679
Πόντοι
2.606
..ΠΑΙΧΤΗ δεν κοροιδευουμε οσους δεν ξερουν ορθογραφια....κοροιδευουμε τους μαλακες χρισαυβγοιταις που δαιν ξαιρουν ωρθογραφοια....συνεχισε να κανεις πως δεν καταλαβαινεις.....και ουτε αγνες  ,ουτε εντιμες προθεσεις εχουν...σκατοψυχοι μεχρι το τελευταιο τους κυτταρο ειναι!

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Η έως τώρα συζήτηση ουδέν εμπαθές ή ασεβές είχε προς τους προγόνους μας. Έχω την αίσθηση ότι αφορά το σήμερα καιμόνο. Αν σφάλλω, παρακαλώ, διορθώστε με.

η ουσία είναι μία, η σωστή ορθογραφία δεν αποδεικνύει τίποτα απολύτως τον χαρακτήρα και την εντιμότητα κανενός

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
η ουσία είναι μία, η σωστή ορθογραφία δεν αποδεικνύει τίποτα απολύτως τον χαρακτήρα και την εντιμότητα κανενός

Διαφοροποιείσθε ελαφρά μεν ουσιαστικά δε τώρα. Έτσι όμως όπως το θέττετε τώρα, συμφωνώ.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.373
Πόντοι
25.467
γιατί ξέρεις τι ευκαιρίες είχε ο καθένας σήμερα, αν ήθελε λίγη παραπάνω προσοχή και επιμονή από τον δάσκαλό του που δεν την πήρε ποτέ, αν είχε τους γονείς του στο σπίτι να τον διαβάσουν, αν μεγάλωσε σε ήρεμο ή ταραγμένο οικογενειακό περιβάλλον κ.ο.κ.?

Θα  ήθελα να σας θέσω ένα προβληματισμό.

Όλα αυτά έχουν συμβεί σε μεγαλύτερο ποσοστό στους ακροδεξιους; Ή μήπως από όσους υπέστησαν όλα αυτά  οι περισσότεροι έγιναν ακροδεξιοί;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom