Κι ομως το γαμησι ειναι η μεγαλυτερη ψευδαισθηση
Γιατι στα μπουρδελα δε γαμας οντως, αφου η γκομενα δε γουσταρει ουτε χυνει στις 99% των περιπτωσεων
Στην ουσια ειναι σα να γαμας ενα κομοδινο, υποβοηθουμενη μαλακια δηλαδη
Δεν εχεις αδικο.
Στα μπουρδελα/στουντιο ετσι ειναι.
Γαμας μια τρυπα με τζελ.
Παρ ολα αυτα ειναι υπεροχο.
Καλυτερα που δε γουσταρει και δε χυνει.Αληθεια σε νοιαζουν αυτα;
Με μια φοβερη πιπα και ωραια αισθηση στον κολπο χανεται η εντυπωση αυτη οτι δηλαδη δεν κανεις κατι με καποια που σε γουσταρει.
Αυτο το ξερεις απο την αρχη,ανηκει στους ορους του παιχνιδιου.
Γι αυτο και η ιεροδουλος δε θα παρεξηγηθει αν πας και με αλλη ουτε αν κανεις ενα μηνα να ξαναπατησεις στο μαγαζι της.
Πληρωνεις για ν αγορασεις μια υπηρεσια αποτελεσμα της οποιας ειναι η ευχαριστη εκτοξευση σπερματος απο την ουρηθρα σου ενω τον χωνεις σε αληθινο στομα/μουνι/κωλο.
Κι αυτο ειναι πραγματικο.
Η αληθινη υγρανση μιας γκομενας οκ προσφερει καποια καπως ανωτερη αισθηση την ωρα της διεισδυσης αλλα τι να το κανεις οταν για να φτασεις εκει θα σου εχει ζαλισει τ αρχιδια και αν τυχον της πεις να φυγεις αμεσως μετα το γαμησι παλι θα σου ζαλισει τ αρχιδια;
Επομενως παλι ψευδαισθηση εχεις κι εκει:οτι εισαι γαμιας ενω εισαι σχεση της.
Προσωπικα εχω γαμησει πολλες γκομενες και εξισου πολλες ιεροδουλες.
Τα πιο δυνατα χυσιματα μου και τα πιο καλα γαμησια που εριξα ηταν με ιεροδουλες.
Σαφως ανωτετης τεχνικης,σαφως πιο καυλερης ενδυσης(προστυχα εσωρουχα τακουνια κτλ) ασε που το γεγονος οτι μου ειναι τελειως αγνωστες και ερχονται μαζι μου χωρις να με θελουν επειδη τις πληρωνω με καυλωνει απιστευτα πολυ.
Με τη γκομενα εχεις μετριοκαλο σεξ μερικες μπορει να ειναι μαστορισες στην πιπα αλλες να χουν καταπληκτικη αισθηση στο μουνι αλλα να υστερουν στην πιπα η να μη ντυνονται τοσο καυλιαρικα μα δε γαμιεται ολα αυτα στρωνουν.
Αυτο που δε στρωνει ειναι η γυναικα να δεχτει να ειναι το χυσοδοχειο σου.
Αυτο ποτε δε θα γινει.
Απ όλες τις γυναικες που εχω γνωρισει δε θυμαμαι τιποτα για το χαρακτηρα τους ουτε αν ειχαν χιουμορ η οχι ουτε αν ειχαν ενδιαφερουσες αποψεις η χομπυ
Θυμαμαι ομως αν πιπωσαν η πως πιπωσαν που και πως τις γαμησα αν πεταγοταν μακρια το χυσι μου μετα το γαμησι κτλ
Αυτα εχω κρατησει απο ολες αυτες.Τα μονα πραγματα δηλαδη που ηταν αληθινα και ΟΧΙ ψευδαισθήσεις.
Συμπερασμα:Το μονο αληθινο ειναι το δικο μας χυσιμο η απολαυση του και ο χρονος στον οποιο πετυχαινεται αυτο εναντι μιας αληθινης αμοιβης που σε κανει να μη χρωστας τιποτε αλλο στην γυναικα.