Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
4ψήφοι για ποιον,τί εννοείς;;;![]()
ηθελα να ψηφισω περισσοτερα ατομα ρε βλακα! τι σε μπερδεψε καλε?
4ψήφοι για ποιον,τί εννοείς;;;![]()
Αααα...ηθελα να ψηφισω περισσοτερα ατομα ρε βλακα! τι σε μπερδεψε καλε?
τυπε και καυλωνει και χυνει πανω τις η πουσταρα.Ειδικα η φιλη μας η αγγλιδα πρεπει να καυλωνει και μονο με την παρουσια σου στο μπου....
Κατα φωνη και η κρυφοπουστα εσκασε....η ξυπασμενη αγγλιδα λαιντι.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τυπε και καυλωνει και χυνει πανω τις η πουσταρα.
τωρα στανταρ θα εχει βαλει στο κολο τις το δονητη η βρωμιαρα η παλιοπουστα.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παντα....εσυ την δικη σου?Την αφηνειςΤην ξυρίζεις τελικά την οπή σου, ω Λιλα;
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε μαλάκα το βραβείο ποιος θα το δώσει;;;παμε για την καθιερωμενη μπουρδελοτσαρκα![]()
![]()
![]()
ψηφιστε και γυναικες....
ως τωρα ειμαι πρωτος... και σαν πρωτος θελω να κανω μια δηλωση
χθες το βραδυ ενα γκομενακι γυρω στα 40 καλοβαλμενο με κοιταζε συνεχεια
και με τρωγε .... αλλα εγω θα μπαινω εδω μεσα και θα λεω οτι οι ελλεηνιδες δεν κοιτανε
και οτι ειμαι ασχημος γιατι ετσι θα πιστευετε και εσεις το ιδιο και εγω θα γελαω![]()
![]()
![]()
ειμαι ενα τυπακι του οποιου η υπαρξη πρεπει να δοξασθει με τιμες αρχηγου κρατους![]()
![]()
ποιος διαφωνει να το συζητησουμε
Ρε μαλάκα το βραβείο ποιος θα το δώσει;;;![]()
Ξεκόλλα ρε γαμώ τα ψυχολογικά σου, δεν έχεις να αποδείξεις σε κανέναν τίποτε.
Μόνο και μόνο που ο απόλυτος που δεν έχει τσακωθεί ποτε με κανέναν και έχει πάρει 8 ψήφους ως κομπλεξικός και αντιπαθητικός, δείχνει τι άτομα και με τι iq υπάρχουν και ψηφίζουν σε αυτό το σάιτ.
Ξεκόλλα ρε γαμώ τα ψυχολογικά σου, δεν έχεις να αποδείξεις σε κανέναν τίποτε.
Μόνο και μόνο που ο απόλυτος που δεν έχει τσακωθεί ποτε με κανέναν και έχει πάρει 8 ψήφους ως κομπλεξικός και αντιπαθητικός, δείχνει τι άτομα και με τι iq υπάρχουν και ψηφίζουν σε αυτό το σάιτ.
Εσυ ρε μαλακα....δεν θα γαμησης για ενα μηνα....ετσι και αλλιως...θα εισαι ο πιο αγαμητος...και θα δωσεις το βραβειο...ελα ντε αυτο δεν το σκεφτηκα![]()
![]()
Mαλάκα με πέρασες!!! :oΞεκόλλα ρε γαμώ τα ψυχολογικά σου, δεν έχεις να αποδείξεις σε κανέναν τίποτε.
Και εσυ μονο 5...αδικια...Ξεκόλλα ρε γαμώ τα ψυχολογικά σου, δεν έχεις να αποδείξεις σε κανέναν τίποτε.
ΕΛΑ ΝΤΕ....λιον 7 πλακα κανουμε ρε τυπε μην αγχεσαι![]()
![]()
![]()