jimminy
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
γιατι σταματησες να ασχολεισαι με τη μαριαννα?Εγω φταιω/??ο παπαρας κανει 10 λεπτα να σκευτη τη καθε βλακεια που θα γραψει...
γιατι σταματησες να ασχολεισαι με τη μαριαννα?Εγω φταιω/??ο παπαρας κανει 10 λεπτα να σκευτη τη καθε βλακεια που θα γραψει...
ρε εγω τα ειπα και τα 2...πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω μητσο τι σου πεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
εισαι χαζουλης? ελα. παραδεξου το, εισαι λιγο.....ρε εγω τα ειπα και τα 2...
ποιος τι γαμαει και αφτη...μαλλον γιαυτο στραβοσε ο μπεμπης επειδη την ειπα στη μις ανω πετραλονα..γιατι σταματησες να ασχολεισαι με τη μαριαννα?
και εμενα μητσο με λενε..εισαι χαζουλης? ελα. παραδεξου το, εισαι λιγο.....
κριμα........ για τον πουτσοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο χαχχαχαχαχαχαχκαι εμενα μητσο με λενε..
α και μην φυγης τωρα που εχω ορεξη θα σε ξεφτιλισω για τα καλα...
γαματο...τωρα καταλαυα...μολις τελιωσα 14 ωρες βαρδια το μυαλο μου ειναι κουρκουτι..και εμενα μητσο με λενε..
ρε κουναβι κατι δικο σου εχεις να πεις???Τι να ξεφτυλισεις ρε χαιβανι που εισαι τοσο βλακας
που σε εκοψαν στις εξετασεις αιματος.
Τι να ξεφτυλισεις ρε χαιβανι που εισαι τοσο βλακας
που σε εκοψαν στις εξετασεις αιματος.
ρε κουναβι κατι δικο σου εχεις να πεις???
το ξερα οτι θα την κανεις...αλλα δε ξεχναω πουστρακο οπου σε βρισκω θα σε γαμαω απο δω και περα...εφυγα κοροιδο. Παω για υπνο.
εισ ωραιοςτο ξερα οτι θα την κανεις...αλλα δε ξεχναω πουστρακο οπου σε βρισκω θα σε γαμαω απο δω και περα...
μου εκλεψες την ατακα τυπεο πρωταρης τη εβδομαδας...καλοριζικος τυπε
μου εκλεψες την ατακα τυπε
Ρε παιδιά πιστεύω ότι ξεφύγαμε λίγο από το θέμα.....Πείτε καμιά πληροφορία όσοι ξέρετε γιατί πιστεύω ότι είναι ένα θέμα που αφορά πολλούς..Όχι στούντιο εκτός από τσάρκα δεν έχω πάει
και πρωταρης και δυσκολος τυπεΣτουντιο δεν θεs, τσαρκα πηγεs αλλα δεν θεs αλλο.......
Μασαζ σου αρεσει??????
περιεργοι τυποι αφτοι οι πρωταρηδες δικε μου.//και πρωταρης και δυσκολος τυπε