Νέα

Για όσους την έχουν μεγάλη - Επώδυνο sex για τη γυναίκα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ss21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

sexybay

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
53
Πόντοι
606
φιλε μου επειδη και εγω εχω το ιδιο θεμα πρεπει να το συζητησεις μαζι τις και να δεις που ποναει:

1) Εαν ποναει επειδη με την εισοδο σου πας πολυ βαθια και την κτυπας την μητρα πρεπει απλα να προσεχεις και να μην μπαινεις ολοκληρος μεσα

2) Εαν ποναει απλα και μονο λογο διαμετρου, ελειψης υγρασιας η ελαστικοτητας τοτε αργα η γρηγορα θα πρεπει να την φερεις στα μετρα σου και να την χαλαρωσεις ειτε με καλο στοματικο ειτε με καποιο καλο λιπαντικο. Ειναι σιγουρα μια δυσκολη διαδικασια που παιρνει χρονο αλλα θα σας βοηθησει και τους 2

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.994
Πόντοι
3.475

Καθηστε ρε μαγκες, δηλαδη με 19 εκατοστα και δεν μπαινει τερμα μεσα??
Προσωπικα, δεν εχω αποψη γτ παω μονο με πουτανες, αλλα με τις πουτανες πιανω στο-βαθος-κηπο για ΠΛΑΚΑ, με 17cm που τον εχω (στις καλες του)
Μηπως οι πουτανες "βαθαινουν" ολες, ασχετως της φυσικης κατασκευης τους?

gkavliaris

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Προσωπικα, δεν εχω αποψη γτ παω μονο με πουτανες, αλλα με τις πουτανες πιανω στο-βαθος-κηπο για ΠΛΑΚΑ, με 17cm που τον εχω (στις καλες του)
Η ανατομία κάθε γυναίκας είναι διαφορετική , δεν έχει να κάνει με το αν είναι πουτάνα ή όχι . Εγώ μέχρι τώρα έχω βρεί μόνο μια απύθμενη , με το κεφαλάκι ακούμπαγα το τέρμα και είμαι λίγο πάνω από τα νούμερα που λέτε . Επίσης από ότι μου είχε πεί αυτή  είχα και τη μικρότερη ψωλή από όσες είχε μαζέψει στη ζωή της μέχρι τότε  :huh: . Το ίδιο πράγμα μου το είχε πεί και ένας άντρας του στύλ Λίλα . Οπότε μη κολλάτε στα μεγέθη βρείτε πως μπορείτε να δουλέψετε αυτό που έχετε με τον παρτενέρ σας με τρόπο που να ικανοποιέι και τους δύο και μη την ψάχνετε  ;)

socratious

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
απο ιατρικης αποψης, ο μεσος ορος μηκους της μητρας της μεσης Ελλνηνιδας ειναι 8 ποντους.
θεωρητικα με πεος 9 ποντους βρισκεις πατο.
το προβλημα ειναι στην ελαστικοτητα της μητρας.

gkavliaris

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
απο ιατρικης αποψης, ο μεσος ορος μηκους της μητρας της μεσης Ελλνηνιδας ειναι 8 ποντους.
θεωρητικα με πεος 9 ποντους βρισκεις πατο.
το προβλημα ειναι στην ελαστικοτητα της μητρας.
9 πόντους είναι ο κόλπος της γυναίκας χωρίς να είναι ερεθισμένη . Όταν είναι καυλωμένη μεγαλώνει κατά 40 με 50 τις εκατό . Μετά έχεις το τράχηλο ο οποίος είναι η είσοδος της μήτρας ο οποίος έχει και αυτός μερικά εκατοστά μήκος . Αν καταφέρεις να μπείς στον τράχηλο έχεις ακόμα μερικά εκατοστά μέχρι να φτάσεις στο τέρμα της μήτρας !!! Αλλιώς κοπανάς το τράχηλο και η γκόμενα πονάει . Επισης αν καταφέρεις και μπείς στον τράχηλο και σου πέσει έστω και λίγο - είναι σφιχτά και ωραία εκει - μπορεί να σου μείνει η καπότα μέσα στη μήτρα της και να τρέχετε και να μην φτάνετε μετά !

gkavliaris

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Το τελικό συμπέρασμα , ή βρείτε γυναίκα που να έχει γράψει χιλιόμετρα ή γαμάτε κώλο να βρείτε την υγειά σας

gkavliaris

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Πολύ καλό :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Η δέυτερη κάτι μου θυμίζει , πρέπει να την έχω ακουμπίσει πρίν χρόνια !

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
αμα ειναι απειρη απλως θελει λιγο καιρο να συνηθισει το μουνι της  :) 

τωρα αμα εχει καιρο η ιστορια οπως λες μαλλον θελει να σε σουταρει φιλε και βρισκει δικαιολογιες  :grin:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
αμα ειναι απειρη απλως θελει λιγο καιρο να συνηθισει το μουνι της   :) 

τωρα αμα εχει καιρο η ιστορια οπως λες μαλλον θελει να σε σουταρει φιλε και βρισκει δικαιολογιες   :grin:

και η δικαιολογία είναι ότι ο τύπος την έχει μεγάλη ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dick_reckard

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ακριβως,οι πουτανες οταν δε θελουν απο κωλο πως μας λενε οτι την εχουμε μεγαλη?  :grin:

ΧΑΧΑ εγώ που είμαι μικροτσούτσουνος και όχι προικισμένος σαν όλα εσάς, το έχω ακούσει αρκετές φορές.

k-king

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
6
Πόντοι
1
πηγαινε σε ενα πλαστικο να σου την κοψει ..........
το περισσευμα  παρτο στο σπιτι και τηγανισετο με πατατες και αυγα......

να καλεσεις και την δικια σου να το φαει στο τραπεζι αφου δεν μπορει αλλιως.....

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Πάντως αυτή εδώ στην ταινία με τον John Holmes δείχνει ότι το ευχαριστιέται.

:2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom