gkavliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μάλιστα , πρώτη φορά το ακούω!!. Τελικά όσο ζείς μαθαίνεις !Όχι τύπε, ειναι "ορθοπεδικές" αυτές, δεν ειναι "κίνκυ", ξέρω τι λες.
Μάλιστα , πρώτη φορά το ακούω!!. Τελικά όσο ζείς μαθαίνεις !Όχι τύπε, ειναι "ορθοπεδικές" αυτές, δεν ειναι "κίνκυ", ξέρω τι λες.
Τύπε, υπάρχουν ροδέλες γι'αυτή τη δουλειά, της περνάς στο (μ)πέος για να τερματιζει νωρίτερα και να μην μπαίνει όλο.
Η ανατομία κάθε γυναίκας είναι διαφορετική , δεν έχει να κάνει με το αν είναι πουτάνα ή όχι . Εγώ μέχρι τώρα έχω βρεί μόνο μια απύθμενη , με το κεφαλάκι ακούμπαγα το τέρμα και είμαι λίγο πάνω από τα νούμερα που λέτε . Επίσης από ότι μου είχε πεί αυτή είχα και τη μικρότερη ψωλή από όσες είχε μαζέψει στη ζωή της μέχρι τότε . Το ίδιο πράγμα μου το είχε πεί και ένας άντρας του στύλ Λίλα . Οπότε μη κολλάτε στα μεγέθη βρείτε πως μπορείτε να δουλέψετε αυτό που έχετε με τον παρτενέρ σας με τρόπο που να ικανοποιέι και τους δύο και μη την ψάχνετε ;)Καθηστε ρε μαγκες, δηλαδη με 19 εκατοστα και δεν μπαινει τερμα μεσα??
Προσωπικα, δεν εχω αποψη γτ παω μονο με πουτανες, αλλα με τις πουτανες πιανω στο-βαθος-κηπο για ΠΛΑΚΑ, με 17cm που τον εχω (στις καλες του)
Μηπως οι πουτανες "βαθαινουν" ολες, ασχετως της φυσικης κατασκευης τους?
Το έλεγε ένας σεξολόγοςΚαι πού τις βρίσκω αυτές?
απο ιατρικης αποψης, ο μεσος ορος μηκους της μητρας της μεσης Ελλνηνιδας ειναι 8 ποντους.Καθηστε ρε μαγκες, δηλαδη με 19 εκατοστα και δεν μπαινει τερμα μεσα??
Προσωπικα, δεν εχω αποψη γτ παω μονο με πουτανες, αλλα με τις πουτανες πιανω στο-βαθος-κηπο για ΠΛΑΚΑ, με 17cm που τον εχω (στις καλες του)
Μηπως οι πουτανες "βαθαινουν" ολες, ασχετως της φυσικης κατασκευης τους?
9 πόντους είναι ο κόλπος της γυναίκας χωρίς να είναι ερεθισμένη . Όταν είναι καυλωμένη μεγαλώνει κατά 40 με 50 τις εκατό . Μετά έχεις το τράχηλο ο οποίος είναι η είσοδος της μήτρας ο οποίος έχει και αυτός μερικά εκατοστά μήκος . Αν καταφέρεις να μπείς στον τράχηλο έχεις ακόμα μερικά εκατοστά μέχρι να φτάσεις στο τέρμα της μήτρας !!! Αλλιώς κοπανάς το τράχηλο και η γκόμενα πονάει . Επισης αν καταφέρεις και μπείς στον τράχηλο και σου πέσει έστω και λίγο - είναι σφιχτά και ωραία εκει - μπορεί να σου μείνει η καπότα μέσα στη μήτρα της και να τρέχετε και να μην φτάνετε μετά !απο ιατρικης αποψης, ο μεσος ορος μηκους της μητρας της μεσης Ελλνηνιδας ειναι 8 ποντους.
θεωρητικα με πεος 9 ποντους βρισκεις πατο.
το προβλημα ειναι στην ελαστικοτητα της μητρας.
Όπως λέει και ο λαός το μουνί και το χταπόδι όσο το χτυπάς απλώνει !!αμα ειναι απειρη απλως θελει λιγο καιρο να συνηθισει το μουνι της
αμα ειναι απειρη απλως θελει λιγο καιρο να συνηθισει το μουνι της
τωρα αμα εχει καιρο η ιστορια οπως λες μαλλον θελει να σε σουταρει φιλε και βρισκει δικαιολογιες
τζιτζικο ωραιο αβαταρ ρε. χρονια πολλαμέ βάζης σέ σκέψεις , άν καί είπα νά άποσυρθώ.....
στείλε τηλ. 17.2 σού κάνη ??????????
ακριβως,οι πουτανες οταν δε θελουν απο κωλο πως μας λενε οτι την εχουμε μεγαλη?και η δικαιολογία είναι ότι ο τύπος την έχει μεγάλη ?
ακριβως,οι πουτανες οταν δε θελουν απο κωλο πως μας λενε οτι την εχουμε μεγαλη?
Για αυτο εισαι βαζελος γιατι εισαι βλακας..........