Νέα

Για όσους την έχουν μεγάλη - Επώδυνο sex για τη γυναίκα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ss21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ss21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Like
58
Πόντοι
1
Παίδες καλημέρα
Όπως λέει και ο τίτλος απευθύνομαι σε όσους την έχουν αρκετά μεγάλη. Σας έχει τύχει ποτέ με γκόμενα να έχετε πολύ επώδυνο sex σε σημείο που να μην μπορεί να το αντέξει η άλλη? Και αν ναι τι κάνατε?

Τον τελευταίο χρόνο τα έχω με μια κοπέλα η οποία είναι σχετικά μικρόσωμη και χωρίς πολλή ελαστικότητα (δεν ξέρω αν παίζει και πολύ ρόλο) και έχουμε πρόβλημα σε μεγάλο βαθμό. Εμένα είναι περίπου 19cm σε μήκος και περιφέρεια 15,5 cm. Σε συγκεκριμένες στάσεις όπως στα τέσσερα και γενικότερα σχεδόν σε όλες στις οποίες έχει γυρισμένη πλάτη προς τα εμένα πονάει πολύ και κυρίως στις βαθιές διεισδύσεις. Το αποτέλεσμα είναι λόγω πόνου ουσιαστικά να έχει αρχίσει να αποφεύγει το sex.
Λιπαντική εννοείται ότι χρησιμοποιούμε αλλά δεν στο συγκεκριμένο θέμα δεν κάνει και πολύ δουλειά, άσε που γενικά έχει υγρά. Ενώ δηλαδή υπάρχουν φάσεις που εγώ γλιστράω άνετα μέσα, αυτή πάλι πονάει πολύ.

Σας έχει τύχει και τι κάνατε?

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
εμεις μονο με λιπαντικο durex κανουμε δουλεια..την εχω και εγω πολυ μεγαλη και ποναει..

παντως το durex κανει δουλεια..

BIASTIS.XXX

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
16
Πόντοι
1
ολοι οι γαμιαδες εδω μαζευτηκανε,ασε μας ρε μαλακες λεω εγω,που το 90% απο εδω μεσα λενε ψεματα,πως γινεται ολοι19+ τον εχεται

gkavliaris

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Από τη στιγμή που λές ότι γλυστάς και μπαίνεις άνετα το πρόβλημα είναι το μήκος οπότε το ξεχνάς ότι θα το βάζεις όλο μέσα .  ;)
Το πρόβλημα θα ήταν να ζορίζετε η γκόμενα και με το πάχος εκεί να δείς γλέντια !!  :sunglasses:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
ολοι οι γαμιαδες εδω μαζευτηκανε,ασε μας ρε μαλακες λεω εγω,που το 90% απο εδω μεσα λενε ψεματα,πως γινεται ολοι19+ τον εχεται

συμβαινει κ αυτο...

επειδη εσυ τον εχεις στον μ.ο δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν ψωλαραδες

NATASA-CD

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Like
22
Πόντοι
0
kalimera agoria...
xoris p[areksigisi , na to kalompourisoume ligo , i lysi sto provlima sas ine mia:  o kolos mou  :kissass2: :fuck2:
xaxa antexei stis megales kai xontres psoles.... :zfuck:

filakia
Natasa-cd

gkavliaris

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
kalimera agoria...
xoris p[areksigisi , na to kalompourisoume ligo , i lysi sto provlima sas ine mia:  o kolos mou  :kissass2: :fuck2:

filakia
Natasa-cd

Πλάκα πλάκα μετά από χρόνια ερευνών έχω καταλήξει πως μόνο ο κώλος χωράει τα πάντα ή της γυναίκας που έχει βγάλει όργανα !

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.977
Πόντοι
22.785
kalimera agoria...
xoris p[areksigisi , na to kalompourisoume ligo , i lysi sto provlima sas ine mia:  o kolos mou  :kissass2: :fuck2:

filakia
Natasa-cd

:think: :think: μέ βάζης σέ σκέψεις , άν καί είπα νά άποσυρθώ.....
στείλε τηλ. 17.2 σού κάνη ??????????

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
:think: :think: μέ βάζης σέ σκέψεις , άν καί είπα νά άποσυρθώ.....
στείλε τηλ. 17.2 σού κάνη ??????????
Ρε παλίκαρε amjik, η Νατασσα είναι άντρας, αν καταλαβαίνω σωστά το cd=cross dresser. Δεν ...σε αγχώνει λίγο το θέμα;;; :2funny: :2funny: :2funny: 

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.977
Πόντοι
22.785
Ρε παλίκαρε amjik, η Νατασσα είναι άντρας, αν καταλαβαίνω σωστά το cd=cross dresser. Δεν ...σε αγχώνει λίγο το θέμα;;; :2funny: :2funny: :2funny: 

Εσύ τί λές ότι κατάλαβα ?????

Ετσι θα τής τό κάνω τό κωλί.........

gkavliaris

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αυτά είναι !! Σκίστη τη Νατάσσα amjik , αν είμουν και εγώ καμιά εικοσαριά χρόνια νεότερος έτσι θα τις ξηγιόμουν αλλά με φλόκιασμα στα μουσούδια !!!

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Παίδες καλημέρα
Όπως λέει και ο τίτλος απευθύνομαι σε όσους την έχουν αρκετά μεγάλη. Σας έχει τύχει ποτέ με γκόμενα να έχετε πολύ επώδυνο sex σε σημείο που να μην μπορεί να το αντέξει η άλλη? Και αν ναι τι κάνατε?

Τον τελευταίο χρόνο τα έχω με μια κοπέλα η οποία είναι σχετικά μικρόσωμη και χωρίς πολλή ελαστικότητα (δεν ξέρω αν παίζει και πολύ ρόλο) και έχουμε πρόβλημα σε μεγάλο βαθμό. Εμένα είναι περίπου 19cm σε μήκος και περιφέρεια 15,5 cm. Σε συγκεκριμένες στάσεις όπως στα τέσσερα και γενικότερα σχεδόν σε όλες στις οποίες έχει γυρισμένη πλάτη προς τα εμένα πονάει πολύ και κυρίως στις βαθιές διεισδύσεις. Το αποτέλεσμα είναι λόγω πόνου ουσιαστικά να έχει αρχίσει να αποφεύγει το sex.
Λιπαντική εννοείται ότι χρησιμοποιούμε αλλά δεν στο συγκεκριμένο θέμα δεν κάνει και πολύ δουλειά, άσε που γενικά έχει υγρά. Ενώ δηλαδή υπάρχουν φάσεις που εγώ γλιστράω άνετα μέσα, αυτή πάλι πονάει πολύ.

Σας έχει τύχει και τι κάνατε?
Χωρις να θελω να σε προσβαλω, μπορει να ειναι αλλου το προβλημα και οχι στο μεγεθος του πεους σου.Καντε μια εξεταση για αφροδισια νοσηματα και ειδικα για Χλαμυδια.

OP
OP
S

ss21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Like
58
Πόντοι
1
Durex χρησιμοποιούμε κι εμείς και όντως είναι το καλύτερο από όσα έχουμε δοκιμάσει.
Με το πάχος έχει λίγο πρόβλημα στην αρχή της διείσδυσης αλλά μετά από μισό λεπτό που πάω αργά είναι οκ. Λογικα όπως τα λέει ο φίλος είναι με το μήκος θα πρέπει να είναι το πρόβλημα γιατί πονάει πιο πολύ στις στάσεις που μπαίνει πιο βαθιά. Εκτός από το να μην μπαίνω τέρμα μέσα λύνεται κάπως αλλιώς?????
Για αφροδίσια έκανε εξετάσεις στο γυναικολόγο και όλα είναι φυσιολογικά.

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Τύπε, υπάρχουν ροδέλες γι'αυτή τη δουλειά, της περνάς στο (μ)πέος για να τερματιζει νωρίτερα και να μην μπαίνει όλο.

gkavliaris

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Durex χρησιμοποιούμε κι εμείς και όντως είναι το καλύτερο από όσα έχουμε δοκιμάσει.
Με το πάχος έχει λίγο πρόβλημα στην αρχή της διείσδυσης αλλά μετά από μισό λεπτό που πάω αργά είναι οκ. Λογικα όπως τα λέει ο φίλος είναι με το μήκος θα πρέπει να είναι το πρόβλημα γιατί πονάει πιο πολύ στις στάσεις που μπαίνει πιο βαθιά. Εκτός από το να μην μπαίνω τέρμα μέσα λύνεται κάπως αλλιώς?????
Για αφροδίσια έκανε εξετάσεις στο γυναικολόγο και όλα είναι φυσιολογικά.
Αν πονάει πολύ θέλει προσοχή γιατί μπορεί να έχει και πρόβλημα κάποια στιγμή !! Μια λυση είναι να είναι τελείως χαλαρή - που δεν το βλέπω . Η άλλη λύση για να μπαίνεις όλος μέσα είναι η πίσω πόρτα , αλλιώς στόμα και κλασικά εμπρός όσο πάει  :pipa1:

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Όχι  τύπε, ειναι "ορθοπεδικές" αυτές, δεν ειναι "κίνκυ", ξέρω τι λες.

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom