foot_employer
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ΥΓ: Τραγουδισμένο και από Ζιγκ Ζαγκ
σ αγαπάω μακούς??
άποψη μου είναι ότι τά σκυλάδικα εκφράζουν τήν νεοελληνική βλαχιά,αμορφωσιά και παντελή ελλειψη παιδείας έστω στοιχειώδους.. καί είναι συγχρόνως καρακιτσαριο.
οι περισσότεροι γραφικές φιγούρες τού 70...
μέ απόψεις η γυναικα στό σπίτι νά μαγειρεύει κλπ
και φυσικά η χαζοκαψούρα μέ τήν τραγουδίστρια η την κολομπαρου στό κολόμπαρο πού θά πάνε μετά νά ακουμπίσουν ότι τούς έχει μείνει...
μιά ανάλυση τών στοίχων τών τραγουδιών νά γίνει καί θά οδηγηθείτε ισως σε χειρότερα συμπεράσματα...σ αγαπάω μακούς??
πάρτο αλλιώς , θα ξαναβρείς.άποψη μου είναι ότι τά σκυλάδικα εκφράζουν τήν νεοελληνική βλαχιά,αμορφωσιά και παντελή ελλειψη παιδείας έστω στοιχειώδους.. καί είναι συγχρόνως καρακιτσαριο.
αυτοί πού πάνε καί ακούνε στή καλύτερη περίπτωση είναι αρχοντόβλαχοι..
κάτι λαικοι τύποι με παλαιομοδίτικα σακάκια καί δακτυλίδια και φυσικά τό σήμα κατατεθέν η αλυσίδα... καί κάτι κύρίες μέ γούνες κλπ....
οί περισσότεροι δέν ξέρουν νά μιλήσουν...
άσε τήν επίδειξη νεοπλουτισμού μέ ακριβά αυτοκίνητα κλπ πού στό βάθος έχουν 5 γίδια καί αυτά υπό κατάσχεση...
θυμάμε πού καμμιά φορά όταν ήμουν στρατό μέ κάτι χωριαταρέους συναδέλφους είχα πάει καί παρακαλούσα νά φύγω από τήν πίσω πόρτα..
κάτι τραγουδίστριες πού ουσιαστικά κάνουν κονσομασιόν καί πού γιά νά τίς γαμίσεις πρέπει νά τούς δώσεις καμμια στανη μέ πρόβατα....
ποιο ηλίθια άσκοπη σπατάλη μέ καμμένες γραβάτες ,λουλούδια πιατα κλπ δέν υπάρχει
θεωρώ τούς λάτρεις αυτού τού είδους διασκέδασης και μουσικής επιεικώς κατώτερους πνευματικά....
κάτι νταλικιέριδες ,χασάπιδες,ιδιοκτήτες κολομπαρων κλπ
άντε καί κανένας μπακάλης...
και φυσικά η χαζοκαψούρα μέ τήν τραγουδίστρια η την κολομπαρου στό κολόμπαρο πού θά πάνε μετά νά ακουμπίσουν ότι τούς έχει μείνει...
μιά ανάλυση τών στοίχων τών τραγουδιών νά γίνει καί θά οδηγηθείτε ισως σε χειρότερα συμπεράσματα...σ αγαπάω μακούς??
εγω λεω να τον ακουσω τον φιλο και να γινω πιο καθως πρεπει.θα ακουω τζαζ και θα πηγαινω οπερα.και μετα για υπνο νωρις πρωτον γιατι δεν προκειται να ξανβγαλω γκομενα και δευτερον γιατι η θα γινω αδερφη η θα αρχισω τα ναρκωτικαπάρτο αλλιώς , θα ξαναβρείς.
δε χρειαζεται πολλη αναλυση το θεμα....εγω λεω να τον ακουσω τον φιλο και να γινω πιο καθως πρεπει.θα ακουω τζαζ και θα πηγαινω οπερα.και μετα για υπνο νωρις πρωτον γιατι δεν προκειται να ξανβγαλω γκομενα και δευτερον γιατι η θα γινω αδερφη η θα αρχισω τα ναρκωτικα
Δηλαδη υπαρχει ανθρωπος πανω στον πλανητη που δε γουσταρει τον Κωστα Μοναχο???
άποψη μου είναι ότι τά σκυλάδικα εκφράζουν τήν νεοελληνική βλαχιά,αμορφωσιά και παντελή ελλειψη παιδείας έστω στοιχειώδους.. καί είναι συγχρόνως καρακιτσαριο.
αυτοί πού πάνε καί ακούνε στή καλύτερη περίπτωση είναι αρχοντόβλαχοι..
κάτι λαικοι τύποι με παλαιομοδίτικα σακάκια καί δακτυλίδια και φυσικά τό σήμα κατατεθέν η αλυσίδα... καί κάτι κύρίες μέ γούνες κλπ....
οί περισσότεροι δέν ξέρουν νά μιλήσουν...
άσε τήν επίδειξη νεοπλουτισμού μέ ακριβά αυτοκίνητα κλπ πού στό βάθος έχουν 5 γίδια καί αυτά υπό κατάσχεση...
θυμάμε πού καμμιά φορά όταν ήμουν στρατό μέ κάτι χωριαταρέους συναδέλφους είχα πάει καί παρακαλούσα νά φύγω από τήν πίσω πόρτα..
κάτι τραγουδίστριες πού ουσιαστικά κάνουν κονσομασιόν καί πού γιά νά τίς γαμίσεις πρέπει νά τούς δώσεις καμμια στανη μέ πρόβατα....
ποιο ηλίθια άσκοπη σπατάλη μέ καμμένες γραβάτες ,λουλούδια πιατα κλπ δέν υπάρχει
θεωρώ τούς λάτρεις αυτού τού είδους διασκέδασης και μουσικής επιεικώς κατώτερους πνευματικά....
κάτι νταλικιέριδες ,χασάπιδες,ιδιοκτήτες κολομπαρων κλπ
άντε καί κανένας μπακάλης...