apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
δεν καταφεραν και πολλα παντως τυπεΔεν μιλάς για κλώνους του πορνόπαππου
ππου ψήφιζαν άλλους για μαλάκα της χρονιάς ,
για να μην βγεί ο πορνποπαππαπος ....
δεν καταφεραν και πολλα παντως τυπεΔεν μιλάς για κλώνους του πορνόπαππου
τυπε ας αφησουμε τον Ππ εδω εχουμε θεμα με τις τιμες των ακινητων στο θρεντ του μαλανδρινου....δεν καταφεραν και πολλα παντως τυπε
δεν καταφεραν και πολλα παντως τυπε
αλιμονο μαν.....μια οικογενεια ειμαστε εδω στο μπου....ο ενας για τον αλλον
Δεν μιλάς για κλώνους του πορνόπαππου
Όταν μόνο αυτός και οι κλώνοι του ψήφιζαν κάτι άλλο
και όλοι οι άλλοι τον ψήφιζαν ...
που να φτουρήσει ...
ομολογώ ότι είμαι κάρφος εν τω οφθαλμώ των φασισταριών και πολύ γουστάρω...
ενω εσυ τυπε εισαι δικος μου κλωνος με περισσοτερα ποστ απο μενα
Ξέρουμε ποιός είναι δικός σου κλώνος: www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=108460]Orestis_Kou[/url]
βασικά κάφρος είσαι αλλά ας μην το κάνουμε θέμα τώρα...
καντε κατασταση και κερναω και προβειο κεμπαμπΕ, άμα είμαστε μία οικογένεια κανόνισε να κεράσεις τσίπουρα την επόμενη βδομάδα που θα είμαι στην περιοχή σου.
καντε κατασταση και κερναω και προβειο κεμπαμπ
εγώ θα φέρω τσίπ'ρα από Гуменџе...
Νταξ, μόνο μαρμελάδα Αγριόσυκο από τον συνεταιρισμό γυναικών μην μας φέρεις.
Θα μας παρεξηγήσουν.
τα κατ'οικον τραπεζωματα μονο μη ξαναρχισεις γιατι τα τελευταια τα μετανιωσες
Ξέρουμε ποιός είναι δικός σου κλώνος: www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=108460]Orestis_Kou[/url]
Αν εξαιρέσεις τον Θρούλη που ακόμη μου αδειάζει το ψυγείο και πίνει όλες τις Βουργουνδίες, όχι και τόσο.
Δυστυχώς ο άλλος έχει στραβώσει γενικώς.
κλαρινογαμπροι πεφτουλες καληνυχτακηδες και ελλεηνιδες παχυσαρκες ψηλομυτες πινουν τα ποτα τους γρηγορα σαν αλκοολικες νερορουφηχτρες και κουνιουνται στους ρυθμους της μονοτονης μουσικης σε παρεες που δεν συναντιουνται και δεν εφαπτονται...εμετικες καταστασεις μιας δηθεν διασκεδασης.....
τωρα τρωω μια ζαμπονοκασεροπιτα που να παω ρε μαν;που θα βρω καλυτερα;εδω ειναι ολα τα φιλαρακια μου νικ07 μεμοσαν νωντας και περναμε καλα
Καλά εσύ έχεις και μια ηλικία! Τι δουλειά έχεις με τους νέους; Φυσικό είναι να αισθάνεσαι άβολα και να μην μπορείς να διασκεδάσεις. Για σένα πια μόνο τα μπουρδέλα και το ίντερνετ απέμειναν να συντοφεύουν τη μοναξιά σου. Πολλοί άντρες φτάνοντας στην ηλικία σου χωρίς να έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν οικογένεια σκέφτονται ή ακόμα και επιχειρούν την αυτοκτονία. Ευτυχώς εσύ έχεις εμάς να σε στηρίζουμε.
Σε γαμάμε κιόλας οπότε καλύπτεις όλες σου τις ανάγκες.
ton gl k ton lopez άστους ησυχους γιατι ειναι φιλαράκια